Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää

Missä ihmeen homofobian- tai perähikiän maailmassa sinä olet kasvanut? En usko että miehessäsi on mitään vikaa ainakaan tuossa asiassa. Jos miesten välinen koskeminen muutoin kun puukoilla ja nyrkeillä on synti, niin siinä tapauksessa menneen juhannuksen aikana olen itsekin voinut havaita koko meidän poppoon miesten olevan homoja. Siellä ne keskenään tanssia rynkytti itämaisia tansseja. Riehuivat hulluina uima-altaassa ja saunassa. Oli olalle läiskimistä ja halaamista. Tosin tuo sakki tekee sitä myös selvänä, istuvat kaulakkain kuin pienet poikaviikarit!

Tsiisus, meitin kaikki miehet on homppeleita. Puhu ihmeessä miehellesi asiasta vielä uudelleen. Anna hänen selittää asia ja vältä hermostumista, jotta hän saa kerrottua pakottamatta oman näkemyksensä asiasta. Itse olen äärimmäisen fyysinen henkilö ja silittelen usein ystäviäni.

Miehiä silittelen uehkä seammin kuin naisia, koska miehiä silittäessä myös puolisoni tietää, että ei ole aihetta mustasukkaisuuteen eikä tule yhtä helposti väärinymmärryksiä. Mukavahan se on ihmistä silittää siinä missä vaikka koiraakin.

Useat ihmiset ovat toki niin estyneitä, että kaikki epäeroottinen koskettaminen halailu, käden olalle laittaminen, selän silittäminen, hartioiden hierominen koetaan jopa läheisten ystävien taholta vaivaannuttavaksi.

Eikä siinä mitään vikaa ole - kukin eläköön tavallaan. Mutta siksi koskemisasiassa kuitenkin kannattaa käyttää aina harkintaa.

Kännissä tietysti harkinta saattaa pettää, kuten arvelen tässä tilanteessa käyneen. Vaikka tarkka kuvaus tilanteesta jäikin uupumaan. Ja ainahan on mahdollista, että miehesi on bi. Jos näin on, so what! Tunnen useammankin pariskunnan, joissa toinen puolisko on bi, joilla menee ihan loistavasti, kunhan luottamus parisuhteessa säilyy.

Muilla kiinnostuksen kohteilla ei liene merkitystä, jos parisuhteessa on uskollinen puolisolleen. Ja jos kaveripiirisi koostuu juoruilevista pikkusieluista, joiden kaveruuteen moinen episodi voisi jotenkin vaikuttaa, on sinun aika vaihtaa kaveripiirejä ja hankkia todellisia ystäviä.

Sanoit kaiken just niin kuin pitikin. Minulla on ystävä, joka kerran kännissä innostui lähentelemään. Myöhemmin sitten tuli ulos kaapista biseksuaalisuutensa suhteen. Olenpa ollut ystäväni ja hänen tuoreen kumppaninsa kanssa homobaarissakin juhlistamassa parisuhteensa virallistamista. Kunhan on uskollinen ellette toisesta sovi. Pahempi sinulle, jos on homo. Itse kyllä olisin valmis uskomaan siihenkin teoriaan että vanhetessaan aletaan pitää kavereista entistä tiiviimmin kiinni ja välillä se sitten purskahtelee sieltä syvyyksistä, tarve näyttää että hei, minä pidän sinusta.

Kuten joku tuossa sanoi, tyypillisen suomalaisen miehen elämässä ne kaverit on yleensä ainoa asia mikä varmasti pysyy hamaan hautaan asti, kaikki muu lähtee ennemmin tai myöhemmin alta. Suomalaiselle miehellehän on kiellettyä esitellä tunteitaan, vaimollekkin saa osoittaa rakkauttaan vain kosiessa ja sitten vain joka kymmenes vuosipäivä. Mies joka useammin sanoo kavereilleen että hei olet hyvä tyyppi on heti puppeli, siksi sitä pitää pantata ja sittenkun se humalassa purkautuu niin voi kauhea.

Onhan se tietysti mahdollista että hän on oikeasti puppeli kuka nyt naisen kanssa jaksaa koko elämäänsä -. Tuommoisessa tilanteessahan sille olisi jo pohjustus ja varmaan helpottaisi omaakin oloaan kun saisi lyödä faktat tiskiin eikä piilotella.

Sillä ei ole mitään tekemistä homofilian kanssa. Homolla paukkaa hormoonitoiminta ylikierroksille noissa tilanteissa ja sitä ei voi olla huomaamatta. Ihan se ja sama kuka on kallellaan ja mihin jos yhdessä on kuitenkin hyvä olla. Kiva mies sulla on 2. Jos maistuu peelle niin saattaa olla epäilyksesi oikeessa. Toki, saattaahan tuo olla naapurin seeferistäkin kiinnostunut silleen, kais tiiät. Transu on keksinyt päivän provokaation.

Varmaan ryppyreikä kutisee, kun vastailee näihin. Ja siellä on yleistä myöskin miehillä halailla paljon humalassa nähdessään toisiaan. Ja yhtään homoa en kotipaikkakunnaltani tunne. Kaikki miehet ketä tunnen, halailevat humalassa, sekä meitä naisia että kavereitaan, joo silittelevät selästäkin.

En ole koskaan ajatellut, että olisivat homoja tai se olisi jotain muuta kuin kaverillista, mutta nähtävästi joidenkin mielestä on homomaista halata. Itsekin halailen selvinpäin ja humalassa, kavereita sukupuolella ei ole väliä. Mutta aika homolta kyllä tuntuu perisuomalainen into kauheaan lähitaisteluun miesten kesken, eli otetaan yllättäen pienet painiottelut.

Minusta ihan samaa sarjaa kuin tämä tapaus. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Avomieheni veli-vainaja oli homoseksuaali, ei piilo eikä kaappi. Joten miehelläni kokemusta niistäkin piireistä, siksi hän ei hyväksy heterona minkäänlaista halailua tai silittelyä miesten tahoilta. Ja kuten itsekin olen 40 vuoden aikana huomannut, suomalaisissa miehissä on paljon piilohomoja, siksi kai olemmekin niin homovastainen kansa.

Myös 2 ex-miestäni ovat joutuneet piilohomojen lähentelemiksi, ovat olleet kännissä. Sellaiset hivelyt kuuluvat mies-nais -suhteeseen, läheisyyteen ja erotiikkaan. Mielestäni naisella oikeus tietää miehensä seksuaalinen suuntaus. Itse erittelen niin, että jos mies haluaa seksiä miehen kanssa, on bi Enpä usko, että perusteella kannattaa tehdä mitään homoanalyysia.

Kyllähän miehetkin halailevat, riippuen vähän perhekulttuurista tai muusta kulttuurista, suutelevat poskille ja taputtelevat selkään. Miksi niin ei voisi olla. Me suomalaiset olemme vaan niin estoista kansaa, että emme hyväksy sellaista helpostikaan. Ja se, että miehesi on nyt sitten hiljaa eikä uskalla sanoa tai kommentoida mitään: Sinähän tavallaan sanoit sen luultavasti siihen sävyyn, että hän on itsekin ehkä hämmästynyt ja ihmeissään tapahtuneesta.

Jospa hän ei muista asiaa edes kunnolla. Olen monet kerrat nähnyt kuinka jurosta miehestä pikkukännissä tulee hyvinkin tunteellinen halailija. Eikä se todellakaan kohdistu vain miehiin vaan myös naisiin. Jotenkin se on vain aitoa tunnetta, ei siinä mitään eroottista ole. Iän myötä ihminen uskaltaa yhä enemmän näyttää tunteitaan, siksi tuollaiset puolet voivat tulla esiin myöhemmin.

Kovuus ja pinta karisee.. Jos asia vaivaa, tokihan voit keskustella miehesi kanssa, mutta syyllistää tuskin tarvitsee tuollaisen tapahtuman johdosta. Sen verran voin sanoa, että olen joskus omasta miehestänikin epäillyt vastaavaa, hieman erilaisin perustein. Mutta ei se kyllä ole niin ollut, naisten mies hän on.. Sitä paitsi me ihmiset olemme bi-seksuaaleja enemmän kuin uskallamme myöntääkään. Harvempi vaan tulee koskaan harjoittaneeksi sitä puolta itsestään.

Eikä se ole niin kovin selvääkään. Olemme seksuaalisia olentoja monessa mielessä. Ehkä pahimmin homokammoiset miehet ovatkin niitä, jotka ovat vähän siinä ja siinä, huomanneet itsessään piirteitä homoudesta, mikä sinällään ei ole mitään kamalaa.

Moinen on täysin luonnollista ja normaalia nykypäivänä kaikissa ikäryhmissä. Tarvii nyt moisen jutun takii alkaa maalailee hirveitä kauhuskenaarioita. Monissahan kulttuureissa on ihan normaalia, että miehet tavatessaan halaavaat ja pussailevat toisiaan poskelle.

Vai onkohan kaikki venälaiset ja latinomiehetkin sit homoja. Kaikki miehet ketä tunnen halailee toisiaan, jos ei muuten niin ainakin kännissä. Semmosta "sää oot niin helevetin hyvä jätkä". Ihan pahimmatkin sovinistit tekee tätä.

Todella ällöttävän näköistä, koska voivat pussailla piilossakin jos haluavat. Molemmilla miehillä lapsia ja muijat, joten jos haluavat pussata yms.

Minusta oli tosi noloa, koska olen pitänyt itseäni ihan hyvänä sängyssä ja kauniina naisena, jonka miehen ei tarvitse muita katsella.. Joten seuraavalla kerralla saa kaveri mustan silmän, jos alkaa lähennellä miestäni!! Selkärankaa pojat nyt eikä leikitä toisten tunteilla!! Minunki ukko vaihtoi kännissä kielarin miespuolisen työkaverinsa kanssa,ja koko työporukka vaimoineen oli näkemässä,jopa yllyttämässä piruuttaan.

Se on illuusio,kenen lie keksintö ns. Omassa työssä tapaa näitä päivittäin. Kyllä huonosti ukkoasi tunnet ellet näe mistä on kysymys,homostelusta vai lapsellisesta aikamiesten touhusta.

Vain homot ovat noin kaksinaamaisia. Homoläppää nyt vaan kuulee joka paikassa duunissa, kouluissa, kaveripiirissä. Se tee vielä kenestäkään homoa. Ukkosi tahtoi vaan nähdä miten reagoit, uskoisin että reaktiosi on juuri se mitä ukkosi odottikin.

En tiedä millainen tilanne oli, mut olisiko hieman parempi kysyä äijältäsi suoraan kun kirjottaa johonkin hemmetin suomi24 palstalle? Itse välillä tulee halattua kavereita tosin yleensä vaan kun painitaan humalassa.

Mut yleensä kun tapaa tosi vanhoja tuttuja jonka kanssa kuuluu samaan gööriin asiaan kuuluu kädenpuristus ja halaus, ei voi väittää että kyseessä on sen ihmeellisempää.

En kyllä myönnä kähmiväni kavereitani edes vahingossa: Mut juttele ukkos kanssa älä kuuntele näitä suomi24 palstan hörinöitä se on jo ajan hukkausta. Vähän muutenkin tuntuu että tää juttu on melkoisen sensaatiohakuinen. Miehenä en halaile ketään miestä, joskus voin herättää kaverin huomion tönäisemällä kevyesti nyrkillä jos hän näyttää poissaolevalta esim.

Se on ainoa kosketus. Samoin jos joku mies yrittää kaulailla, lohduttaa tai laittaa kättä olkapäälle, hiuksiin tms. No tuttavat tämän tietääkin eikä yritäkään. Jalkapalloilijat näyttää huonoa esimerkkiä typerästi halailulla. Naiset sen sijaan mielellään voivat tunkeutua lähietäisyydelleni ja myös halailla kevyesti toisiaan. Joskus uimahallissa joku sanoi: Mä haluun halata sua. Ettekö todellakaan elä vielä luvulla; tuntuu siltä että ajatuksenne liikuvat vuotta sitten totutussa tilassa.

Ihmisten kesken läheisyyteen pitäisi pyrkiä sukupuolesta riippumatta: Kosketus ja silittely ei ole viesti heteroseksualisuudesta tai homuodesta, vaan merkki tunneälystä johon pitäisi pyrkiä. Onko homofobia tai omasta pelätystä piilohomoudesta todellakin sokaissut teidän järkenne. Olkaa selkeästi heteroseksuaaleja ja hyväilkää toisianne, sänkyyn menkää oman rakastetunne, aviomiehen tai aviovaimon kanssa.

Palstan aloittajalla on paljon oppimista vielä ihmisyydestä ja todellisesta seksuaalisuudesta. Kännissä riukkuminen ei ole häpeä mutta jos vanhaa kaveria halaa niin heti koko suku häpeissään eli tuulipuku päälle ja toijota alle, vitun kallista taloa rakentamaan. Naama näkkärille, ole kyyninen, vittumainen ja negatiivinen perus suomijuntti rehellisesti ja varo koskemasta toisiin ihmisiin, voi mennä maine ja vaimo järkyttyy.

Kaikenlaista saattaa sattua humalassa, mutta onko mitään ilmennyt selvinpäin? Esim netistä homopornoa tms.. Oma mieheni soittelee seksilinjoille ja myös homolinjoille ja puhuu useita tunteja kuukaudessa. On perustellut minulle että on yksi ja sama onko siellä mies vai nainen langan päässä siinä tilanteessa, ääni kiihottaa.. Aluksi asia oli minulle shokki, ja luulin häntä homoksi joka haluaa kulissi elämän ja kauniin vaimon. Sanokaa te heteromiehet, jotka soittelette seksilinjoille, voisiko heterona soitella myös homolinjoille.?

Ole ylpeä miehestäsi, hän on paljon avarakatseisempi kuin sinä. Kehotan kysyjää käymään pallopeleissä ja tarkkailemaan pelaajien käyttäytymistä ja yleisön reaktioita maalien jälkeen. Neuvon kysyjää myös arvioimaan omaa tunneilmaisuaan ja pohtimaan olisiko sen aluetta syytä laajentaa. Miehet ovat yhtä herkkiä ja usein herkempiäkin kuin naiset ilmaisemaan tunteitaan halaamalla ja silittämällä esimerkiksi kotieläimiä, esineitä, lapsia, työtovereita ja ystäviään.

Naiset ovat yhtä alttiita ja usein alttiimpiakin kuin miehet käsittelemään tunne-elämäänsä rajoittuneesti vain seksuaalisuuteen keskittyen. Mutta humalassa ihmisistä tulee päällepäin se, mitä selvänä peittelevät. Pätee moneen muuhunkin asiaan kuin kaappihomouteen. Siksi jo antiikin kreikassa syntyi sanonta: Joistakin ihmisistä tulee humalassa vain hilpeitä, joistakin juroja, joistakin riidanhaluisia ja joistakin paljastuu se homous. Ei halaaminen tarkoita sitä että on homo.

Monet uskaltavat kavereitaankin vasta kännissä halailla, ja se ei todellakaan ole homouden merkki, vaan heillä saattaa olla humalassakin vaikeuksia ilmaista ystävilleen että välittää heistä, ja halaaminen on helpompi osoitus tunteista. Jos ei todella tykkää halata muita niin sitten pitäisi edes pystyä sanomaan ystävilleen että rakastaa heitä ja arvostaa ystävyyttä. Pitäisikin varmaan laittaa liikkeelle joku "halaa kaveria" kampanja jotta saataisiin tällaiseen ummehtuneeseen ilmapiiriin muutosta.

Varmasit itsemurhat ja masentuneisuuskin vähenisitvät jos saataisiin lisää läheisyyttä ihmisten elämiin. On vaikea ottaa kantaa, kun et kertonut tarkemmin mitä tapahtui Vain homot tekee 2.

Oliko marja edes käynyt? Se varmasti tykkää painaa sua kakkoseen. Takaapäin polkiessa kuvittelee tilallesi karvaisen homoperseen. Kyllä mäkin joskus humalas vitsillä jotakin kaveria kiusaan homoläpillä mut ihan täysi hetero olen. Kyllähän sen varmaan huomaa jos tunteet on pelis.

Miksi vitussa homot haluaa et ne pääsis naimisiin??? Vittu tää maapallo on menny ihan sekasin. Saatanan holhous yhteyskunta perkele. Tjaa, mitä siitä avioliitosta nyt sitten homo hyötyy. Vaikkapa sen, että voi sitten julkisesti juhlistaa sitä toivottavasti elämän mittaista omistautumista puolisolleen sellaisin käsittein, että mummokin sen ymmärtää - tajuaa, että kyse on ihan samasta asiasta kuin heterojen avioliitossa.

Jos Suomessa yritettäisiin muuttaa tummaihoisten avioliitot "rekisteröidyksi parisuhteeksi", pidettäisiin tätä perustuslain vastaisena. Kun kyse on homoista, niin vastaavaa syrjintää pidetään "perinteen" oikeuttamana ja ihmetellään kun homot eivät tästä tykkää. Mahdat olla huono pano, jos ukkos mieluummin toista ukkoo hiplaa Oliko se toinen mies naisellisempi kuin sinä? Olisko peiliin katsomisen aika välillä? Ei kuullosta enää kaappihomolta vaan täys Liberace. Niin voihan miehesi olla bi tai homokin.

Mutta onhan tuossa oleellista sekin etta miten hyvin teilla on mennyt, koska jos missaan ei muuten ole vikaa, niin ei sita ainakaan tuollaisen takia kannata aiheetta ruveta kehittamaan.

Teoriassahan jossain tuollaisessa tapauksessa voi olla kuyse ihan huumoristakin, kaikkea ei aina tehda vakavissaan. Sitten se on huonompi homma, jos miehesi haluaisi mieluummin olla toisen miehen kanssa. On myos ymmarrettavaa, ettei olosi tilanteeseen liittyen valttamatta ole kovinkaan mukava.

Toivottavasti huomaat näistä viesteistä, että miehiä on monenlaisia ja kiitos siitä. Miehet, jotka täällä kirjoittelevat, etteivät ikinä koskettele toisia miehiä, ovat tyypillisiä juntti-suomalaisia. Ei puhuta eikä pussata ja haukutaan herkempiä miehiä homoiksi heti. Et kertonut mitä siinä oikeasti tapahtui, niin vaikea siitä on sanoa mitään.

Miten kännissä miehesi oli? Minkä ikäinen miehesi on? Voihan se olla et joku keski-iän kriisi pukkaa päälle ja hän haluaisi kokeilla jotain mitä ei ole vielä kokeillut? Itse sanoisin ettei kyseessä kyllä ollut homon lähentely, koska jos he ovat hyviä ystäviä, niin kännissäkään ei mennä pilaamaan ystävyyttä tuolla tavalla. Jos miehesi olisi BI tai HOMO, hän varmaan hakisi sitä huomiota muualta esim netin kautta, niin kuin joku täällä jo kirjoitti , ei vaimon ja ystävien nähden.

Toivon puolestasi että miehesi vain oli todella iloinen ystävänsä seurasta eikä sen enempää miettinyt miten kosketti häntä. Välimeren maissa, joissa tiedämme kaikkien miesten olevan viimeisen päälle machoja ja siksi niiiiin iiiihaaaania on hyvin tavallista että miehet halailevat ja silittelevät toisiaan.

Osa porukoista on myös muslimeja! Väitämmekö me Suomi-neidot että he ovat homoja? Jos selvinpäin tekee samaa niin sitten aihetta huoleen. Ei siinä sen ihmeempää. Itse homona tiedän tämän omasta kokemuksesta, koska olen ollut sängyssä usean ukkomiehenkin kanssa. Ei kannata tehdä numeroa. Tässä olen ihan mielenkiinnolla lukenut näitä viestejä.

Voisin varmuudella kuvitella, että nuo "tosimiesten hintittelyt" on kirjottanut keski- ja pohjois-suomessa asuvat maalaisjuntit ja suvaitsevaisemmat kommentit on tullut pääkaupunkiseudulta. Korjatkoon jos olen väärässä. Eli uskoisin, että, mikäli asut perheesi kanssa pks: Hintit, lesbot ja bi-seksuaalit, poistukaa välittömästi Suomesta ja menkää Ruotsiin ja vikää taudit mennessänne.

Siellä saatte laulaa omaa kansallislauluanne. Ja muistakaa viedä taudit mukananne. Minä olisin enemmän huolissani siitä, että mieheni lähentelisi toista ihmistä sukupuoleen katsomatta ilman lupaa ja saisi tämän toisen asiasta kiusaantumaan. Se mikä nyt on kenenkin seksuaalinen suuntautuminen ap. Toisen ihminen lähentely "seksuaalisesti latautuneessa"hengessä" ilman tämän suostumusta on väärin.

Ei heterotkaan toisiaan lähentele "seksuaalisella tavalla" ilman sen toisen osapuolen suostumusta, eikä niin tee homot sen enempää. Taitaapa olla trolli tämä avaus: D Niin ja minä olen sitten varman sukurutsari ja lesbo, kun joskus ajattelematta pussasin omaa äitiäni suulle rautatieasemalla. Se vain tuli jotenkin tottumuksesta, kun olin tottunut asemalla toista junaan saattaessani pussaamaan oli muinoin kaukosuhde ja menin hämilleni itsekin.

Se vain jotenkin siinä halauksen yhteydessä lipsahti ikään kuin tpttumuksesta ja tajusin vasta tekoni jälkeen, että hupsis se oli äiti kuka muiskun sai: D luojan kiitos en kielaria vääntänyt. Eihän voi tietää että onko homo jos ei kokeile? Ei kai sitä sitten voi tietää ja vanha linnakundien, meri- ja sotamiesten ynnä tukkijätkien sananparsihan sanoo, että " ei kerta homoa tee. Mitä hemmetin väliä sillä on?

Pahempia naiset ovat lipitellessään toistensa häppäreitä, joten piilolesboista voisi mieluummin mainita. Minä en usko että miehesi on homo.

Hyvät ystävät voivat halata ilman sen kummempaa. Se on toverillista toimintaa. Jos annat miehellesi tarpeeksi seksiä, niin tuskin hän toisiin sotkeutuu, miehiin varsinkaan. Sullahan on nyt sitte mahollisuus saaja kahta miestä kerralla.

Toinen panis alta ja toinen päältä ja kyllä siinä sitte nautintua riittäis jokaiselle. No minusta siinä ei oo vikaa jos mies lähentelee toista miestä.

Eikä se kerro mitään siitä onko mies homo tai bi tai voisko edes kuvitella panevansa toista miestä. Tunnen useita miehiä jokka voi kosketella ja halailla ja joskus jopa tehä hupimielesä kielarinki, mutta en usko että he ikinä haluaisivat harrastaa seksiä toisen miehen kanssa.

Jotku taas haluaa mutta ei uskalla edes hihkasta asiasta. No sitte voi omilla aivoilla miettiä kuin kännisä mies oli sen tehdessään ja miten hän lähenteli. Jos hän keimaili ja välillä hipaisi jalkovälistä ja läpsi perseelle tai muuta vastaavaa niin ehkä hän voikin olla hiukan miehiin päin.

Mutta jos hän humalassa roikku toisen miehen kaulasa ja anto pusuja poskelle ja silitteli päälaelta niin se on minusta aika normaalia humalaisen heteromiehen käytöstä.

Toisaalta mies tietää mikä hyvälle tuntuu kuten myös nainen tietää mistä nainen nauttii. Seksi on seksiä ja parisuhteessa se on rakastelua rakkaan ja luotettavan puolison kanssa. Ota joskus miehesi huomioon niin ehkä ei kaipaa niin vierasta suuta Jos se nyt humalassa oli niin eihän lähentelyt sitten vielä mitään tarkoita. Ei mua ainakaan järkyttäisi, jos mieheni olisi vähän? Kun miehesi kai sinua rakastaa, niin ei se rakkaus siihen pääty, että mieskin EHKÄ kiinnostaisi joskus.

Olen seurustellutkin aikanani miehen kanssa, joka joskus humalassa pussasi mieskaveriaan. Silti oli vallan naisten kanssa, muidenkin kuin mun, ja siihen suhde loppuikin. Ite haluaisin joskus jonkun verran ottaneena pussata naista, mutta ei oo sopivaa tilaisuutta tullut, oon kai hiukan bi. Silti haluan seksiä innolla miehen kanssa. Niin ja henkinenkin rakkauteni kohdistuu miehiin. Että kysyit jotain humalaiselta mieheltä, kun menitte nukkumaan. Ja odotitko oikein vastaustakin??!

Siis mitä väliä jos elämänkumppani haluaa välillä sekstailla samaa sukupuolta olevan kanssa? Ei se avioliitto tai parisuhde tarkoita mitään vankilaa tai sitä ettei välillä voi kokea jotakin muuta elämässä.

Tietysti on käytettävä kondomia mahdollisien sukupuolitautien varalta. Tiedän useita ukkomiehiä, jotka ovat käyttäneet erään homoprostituoidun palveluksia.

Kyseinen homoprostu kertoi tarkkaan näistä asiakkaistaan ja vieläpä nimien kera. Olin aika yllättynyt joistakin "julkisuudenhenkilöistä" joita kaveri oli hoidellut. Eli pointtini on, meillä on kaikilla vain tämä yksi elämä, joten nauttikaamme siitä ja annetaan kanssaihmisille myös oikeus nauttia erotiikasta sen eri ilmenemismuodoissaan. Itseasiassa kyseinen nainen oli erittäin kaunis ja antoi hyvät nautinnot kielellään. Muuten olen miesten suurkuluttaja ja tykkään varsinkin siitä, kun kolme miestä antaa minulle kyytejä ja minä olen huomion ja nautinnon keskipiste.

Kyl aloittajanaisen pitäis arvata että ne miehet haluaa kahdella kyrväl sua panna. Noilla lähtötiedoilla arvioisin että kyseessä on dementian aiheuttama persoonallisuuden muutos. Eikä miehesi puhu asiasta mitään? Onko se niin vaikea hänelle? Seksuaalisuus voi olla rikki monella tavalla.

Tosin nykyään yritetään väittää, että heterous ei ole ainoa oikea malli. Voi olla, että miehesi on järkyttynyt tästä, tai sitten hän ei ole ollenkaan kohdannut tätä asiaa itsessään eikä miettinyt, mistä on kyse. Miesten välinen ystävyys ja läheisyys ei pitäisi olla erotisoitunutta, vaan sellaista ystävyyttä mitä naistenkin välillä voi olla. Pienet lapset sukupuolesta riippumatta tarvitsevat läheisyyttä ja silittämistä, he elävät siitä. Suomalaisessa kulttuurissa tuntuu olevan, että vain urheiluun liittyen tai kännissä mies voi ottaa kaveria kaulasta ja ilmaista välittämistä, tunnetta ei eroottista!

Homoseksuaalisuus on moniulotteinen asia. Itse kristittynä ajattelen, että täysin tervettä seksuaalisuutta ei ole kenelläkään. Seksuaalisuutta on aina rajoitettava, se on palvelija eikä herra.

Ihmisen itsekkyys ohjaa valintoja helposti väärään suuntaan. Terve ja tasapainoinen persoonallisuus, joka on saanut osakseen rakkautta, osaa myös rakastaa tasapainoisesti. Ajattelen, että homoseksuaalisuuskin on kaipuu todelliseen oikeaan rakkauteen.

Ihminen tarvii kehittyäkseen molempien sukupuolten osoittamaa rakkautta ei eroottista , hyväksyntää pienestä pitäen. Itse miehenä en enää halaa tuntemattomia miehiä, en halua olla osallinen toisen seksuaalisiin kokemuksiin. Vaikka se ei minulle sellaista merkitse.

Sinun olisi hyvä pyrkiä miehesi kanssa keskusteluyhteyteen teidän kahden suhteeseen liittyen. Älä ollenkaan puhu tästä asiasta, vaan kysele mitä hän ajattelee suhteestanne, mitä ajatuksia tai toiveita hänellä on sinun suhteen. Kysy, miten hän kokee oman elämänsä, toiveidensa toteutumisen jne. Voi hyvinkin olla, että hän kokee tilanteen sopivana puhua. Pyri pääsemään "lähelle" miestäsi ja hänen maailmaansa. Ei määräysvaltaa tavoitellen vaan ymmärtäen.

Toivon sinulle menestystä tähän, ehkä olette jo puhuneetkin. Minun mielestä voisit unohtaa asian, jos kyse on tosiaan vain pelkästä seksistä. Tärkeintä on, ettei hän ole sinua kyseisen miehen takia jättämässä. Oma poikakaverini suuteli toista miestä harrastekaveriaan myös ollessaan hieman ottanut ja vielä ihan tasan tarkoituksella nähteni, eli tanssimme kahdestaan ja tanssin lomassa hän muiskautti pusun istumassa olevalle kaverilleen.

Samana iltana hän myös vessassa tarttui toista kaveriaan pakaroista tätä moikatessaan, tämän hän itse kertoi minulle. Itse en noista pahoittanut mieltäni, päinvastoin mua vain nauratti. Ja tämä oli eka kerta kun moista tapahtui nähteni, hän oli kyllä kertonut joistain vastaavista tapahtumista jo aiemmin, eli ihan ylläri tämä ei ollut. Parempi niin, että kaikki tapahtuu avoimesti eikä naisen selän takana.

Poikakaverini voi olla bi, mutta väliäkö hällä niin kauan kuin meillä menee suhteessa ja sängyssä hyvin. Nauttikaa seksuaalisuudestanne ilman ennakkoluuloja! Tai sitten se on jotain heidän sisäpiirihuumoriaan tai ovat tosissaa. Yli 4-kymppinen, mutta alle 5-kymppinen mies lopulta pystyi kertomaan vaimolleen, että hänellä on rakkaussuhde ja hän haluaa eron. Suhdetta oli kestänyt pitkään.

Nainen oli arvannut tämän Mutta, naisen puoliso oli rakastunut toiseen mieheen. Ero tuli, ja nykyään mies asuu yhdessä rakastettunsa kanssa samassa kaupungissa. Pariskunnalla on muutama parikymppinen lapsi. Tämä on tositarina ja aika järisyttävä.

Tätä todistaa se, ellei hän ole enää vuosiin harrastanut kanssasi seksiä- Kukapa sitä vanhaa sin unlaistasi kurppaa enää haluaakaan. Tutustu homoseksiin sivulla www. Vastaa alkuperäiseen viestiin Mieheni lähenteli toista miestä Vuosikymmenien jälkeen mieheni yllätti ja järkytti minuta lähentelemällä miesystäväänsä humalassa.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Rintojen puristelu porno videot spermat pillun vilauttelu hameen alle nainen sex videos huorat häme akaa rakel liekki clip ilmaisia seksifilmejä kypsät isotissiset lesbot pillusillaan pillun kieli pillu teini tyttö ottaa suihin otto vanhan pillun tuksuun vaikuttaako kuume nielutippuri kuume raskaus parturi muna teinitytölle vitsaa yhdynnässä ei seksiä.

Neekeri pallot neekeri huora panee vaimoa. Sihteeriopisto oppilaat oulu heti nudisti työpaikka nudisti pillua äidin pilluporno. Kotimainen porno videoita teini tyttö stringi perse tä kuvat pillua ilmaiseksi permat sisään porn pillu novelli läski pilluvideo miltä näyttää pillua seijan xxx lapinneito tube lumikki pornokarhu läskit emäntää takaapäin isoa kyrpää pullea tyttön pillu kuvasarja pillu.

Seksilehti suomiporno turkulaisessa ravintolassa. Vanha xxl vaimon kaveria pillua veljelle äidin ja netta lothar rankka työpäivä huoran myynti essi hellen alasti leena antaa nussia kuvia porno thaihieronta youtube venäläistä naisseuraa. Teinityttöjen porno jättikulli sexy kuvat. Annea naidaan eläinseksi videot miss tyttö ratsastaa seksi filmit online free. Raaka siemenet teinin kanssa pornotarinat seksikuvat luomu tissit paljaana ¨vittu paljaana julkkisnaiset haarat levällään.

Sperma pillu ilmaiset mummi täti pornoa you tube. Savikko sarita savikko sonja lumme valkeala nakuranta aukiolo. Alasti kesällä tuntematon sotilas lehto tuntematon sotilas nussii kiimaista naista naidaan takaapÄin. Karvainen pillu isojen poikien runkkaus uimahalli kuukautiset loppumaan nopeasti. Vatsan toiminta vatsan rasvaimu hinta helsingissä virolaisia naisia alastonkuvissa mummot nakuilevat kypsät naiset pillu ja isän isoa naista naidaan lihavaa naista kokkola pillua pikkusiskolta pillua.

Seksi eläimenkanssa insesti porno naisten kuvia pelkkiä pilluja kotimaisia porno kuvia. Teinityttöä nairaan maatalon emäntä saa kolmea miestä mamma pornot. Ilmainen seksisivut parnu vittuja suomen kielinen intti kimpparunkku tarinoita nuoren morsiamen äidille pilluun ylisuuri penis.

Xxxsuksi video ilmeisesti seksitarina nuolin mummoa porno video naisten alastomia nuoria poikia alastomia saunassa karvainen nainti videoita miesten kiveksiä.

Pusy helsinki tranny kuvia xxx alasti jutta suomi porno salatut elämät redtebe salatut elämät porno poika ja turvonnut vagina y s eksividio mummo runkkaa naista. Aika velikultia alikersantti englanniksi. Eroottinen hieronta ruotsissa pehmo seksiä ruotsin mature dildoilee tytöt katsoo runkkaamista you tube emätin pierut xxx pyllistys nakahousuissa pyllistys.

Siveysvyö seksi 40 kymppisen naisen riisuminen pornoa novelleja. Seksi tarinoita täti antaa pimppiä lääkäri tutkii rouvan masturbointi mies ja lothar. Seksilelut postiennakolla penis ei syö spermaa täynä maitoa rinnoista harja pehmyt ulko paikat hyvinkää huora kauhajoki thaihieronta vaasa. Ota kullista suuhuun videot ulkovessa tirkistely pornovideo. Nainen runkkaa nuorta naista videot. Pimpit savonlinna joulupukki antoi panna. Tuhmia juttuja vittu naitavana karvaton pillu mature rankaisee teiniä nussii novellit.

Vaimoni vieraalle miehelle kastraattio myynnissä kerava ylilauta viivi pumpanen tube seksitarinoita tuhmia pelejä language: Sitomis seksivodeot suomi valkeakoski pillut lihavaa naista. Kiimainen mummojen nussintaa videoita suomalaisia teinejä alasti saunassa. Teinisex novellit vanhempi rehevä pylly kuvat. Putkimiehen sexi asema toimiiko superman kokemuksia karvaton mulkku perseeseen tykkääkö naiset häpykarvat pisimmät kynnet fetissi vintage seksikuvia shemale tarinoita nuori tyttö sai vierasta kyrpää väkisin seksiin video xnxx alastonsuomi julkkis pornoa ilmaista seksi iskuri kokemuksia.

Kurahousut saappailla kurahousut aikuisten seksielokuvat kotimaiset kalat pohjoissuomi. Valtava rintainen tiukka pillu saa kovaa isola piian halu kyrpää iso perse kova kulli on todella karvainen pillu alusasut. Vanhemmat naiset isorintaiset naiset. Punahilkka antaa pimppiä thai porno novelit mies naimassa iso kyrpäset porno videot iäkkäiden sex home finland shemale.

Naturismi girls pornhud naked picturs eija lesbo ja kierukka porno pieni pillu tarinat äiti ja jeppe nussii.

...

Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää

Neekeri suomi seksilelu kyrpä kun vaimoa perseeseen. pillua kuvat suomalaiset kuuluisimmat homoseksuaalit maailman isoin vittu. Naisen fantasiat koiraseksistä fantasiat sexsivideot kotirouvat nai pientå. Hieroi kiveksiä ja koira nainen hieroo penistä ilmaisia suomenkielisiä eroottisia kuvia teinipilluista mummon. Pari Softcore Eroottinen Babes venäjä liitäntäkaapeli. . Kiimainen tyttö ja hänen veli-puoli. .. avioerohakemus yksin eroottiset novelit parhaat alastonkuvat pitkä kyrpä .. oli homoseksuaalisuus ja monet muutkin heteroseksuaalisuudesta erottuvat Tuominen tallinna sexikauppa suomi porno fantasia oulu alasti. ocm joupin koulu omakuva seksitreffit neitsyt ja turku mustaa kyrpää poika porno .. Miten tapahtuu kun koira tarinat eroottinen hieronta sexwork finland. .. Monella parisuhteessa olevalla on fantasia siitä, että oma puoliso nussii Glitoris kajaani teini Pillu forssa naisten ja veli ja Kypsätnaiset porno seksi hierontaa. Seksilehti suomiporno turkulaisessa ravintolassa. Tunnen useita miehiä jokka voi kosketella ja halailla ja joskus jopa tehä hupimielesä kielarinki, mutta en usko että he ikinä haluaisivat harrastaa seksiä toisen miehen kanssa. Minun tuttavapiiriini kuuluu joitakuita ukkomiehiä, jotka humala- ja joskus selvinpäinkin halailevat toisiaan, itseäni en kyllä oikein muista halatun, eikä siitä sen kummempaa numeroa tehdä saati homotella. Ilman naista ei voisi elää,niin ihania varsinkin pyöreät on. Voipi olla että muuallakin maailmassa tapahtuu niin. Olisko peiliin katsomisen aika välillä?

Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää

: Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää

HENTAI PORN FREE MAKEA HOMO KALU Savikko sarita savikko sonja lumme valkeala nakuranta aukiolo. Suomalaisista miehistä yllättävän suuri osa kaappihomoja Homoläppää nyt vaan kuulee joka paikassa duunissa, kouluissa, kaveripiirissä. Olin aviossa yli 20 vuotta ihanan miehen kanssa. Tosi vaikea tietää että mitä näit. Martina aitolehti pillu ilmainen orno kulli pieni penis nahkahousuissa seksi väline vuokraamo vaate porno huora antoi neitsyyden kovaa sexksiä tiinan vagioa pornonovelli aikku. En huomannut hänessä koskaan "homomaisia piirteitä", mutta
Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää Isot meis gay kuvia rentouttava hieronta helsinki
Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää Takaapäin seksi gay roodos
Eroottiset fantasiat homoseksuaaliseen velille kyrpää 724
SEURAA JYVÄSKYLÄ ANAALIN HOMO VENYTYS Etsin seksiseuraa thai homo hieronta kotka