Alaston homoseksuaaliseen suomi 24 erotiikka kaupat

alaston homoseksuaaliseen suomi 24 erotiikka kaupat

Emme ole kokeneet että ympärillä olevat olisivat tirkistelleet. Näistä on syntynyt paljon uusia tuttavuuksia. Kyllähän lapsikin ymmärtää että katsoo jos kiinnostaa. Ei katso jos ei ole mitään katsomista. Suomalaiset ovat hyvin vapautuneita nudistirannoilla ja eritoten swinger clubeilla, jotka nyt meilläkin kovin yleistyvät.

Harmi että emme oikein pääse kasvamaan mittojemme mukaan kun luterilaisuus painaa valitettavasti vieläkin synninleimaa alastomuuteen. Kauniina kesäpäivinä Porin Yyterin nudistirannalla kokee hetkittäin kansainvälistä tunnelmaa, mutta niin kovin vähiin jäävät hellepäivät. Suomessa voisi olla nudistikylpylä. Nudistihotelleja maailmalla on satoja ja pärjäävät hyvin. Uskon että Suomessa olisi tilaa yhdelle nudistihotellille. Olisi varmaankin aina täynnä.

Ei ehkä toteudu kun nyt viimeisen viiden vuoden aikana on viimeisetkin yhteissaunat purettu pois. Tästäpä tulikin mieleen että noin viidenkymmenen etelän reissun jälkeen huomaan Suomen olevan ainoa maa, josta ei voi ostaa viinipulloa tavallisesta kaupasta. Suomi on myös ainoa maa, jossa ei voi hotellia ottaa All Inclusive -paketilla, koska täällä ei saa asiakas itse ottaa viiniä.

Tarjoilijan täytyy se erikseen antaa ja se täytyy erikseen veloittaa. Olemme hieman junttikansaa, aikamme alkuasukkaita. Tirkistelijä ei yleensä pyri kontaktiin tirkistelyn kohteen kanssa vaan muodostaa tästä eroottisia fantasioita itsetyydytyksensä tueksi. Toisinaan on sanottu voyeuristiksi myös henkilöä, joka yhdynnässä ollessaan nauttii siitä, että läsnä on tirkistelijä. Toiminnasta saattaa kehittyä riippuvuutta aiheuttava pakkotoiminto, jolloin puhutaan sukupuolisesta tirkistelyhäiriöstä ICD F Useimmilla henkilöillä, joilla on diagnosoitu seksuaalinen tirkistelyhäiriö, on todettu heikot sosiaaliset taidot, voimakkaita alemmuuden ja riittämättömyyden tunteita ja epäkypsyyttä kohdata toinen ihminen seksuaalisesti tasavertaisena yksilönä.

On myös olemassa tirkistelynhalun muoto, joka ei tuota seksuaalista kiihottumista. Tällainen tirkistely on useimmissa maissa kriminalisoitu kotirauhaan ja yksityisyyteen kohdistuvana rikkeenä ja hyvien tapojen vastaisena.

Äläkä sekoita seksiä, naturismia ja alkoholipolitiikkaa toisiinsa. Olet kyllä freudilaisen psykologian kahleissa ja kuvittelet sen mukaisesti kiinnostusta katsella seksuaalitoimintoja ja harrastaa niitä julkisesti poikkeamiksi. Nikki "markkujatiina" ovat täysin oikeilla jäljillä pitäessään niitä aivan normaaleina ja yleisinä.

Vaikka seksuaalinen suuntaus olisi harvinainenkin, ei ole mitään syytä puhua poikkeavuudesta. Onhan ydinfyysikkokin harvinainen, mutta ei hän ole poikkeava.

Syntyjään punatukkainen on harvinainen, mutta ei hänkään ole poikkeava. Kun FKK-liike, Freikörperkultur, nudismi, naturismi, oli nuori runsas sata vuotta sitten, alastomuuskin oli sopimatonta.

Sen vuoksi liike joutui sosiaalisessa paineessa jatkuvasti toistamaan, että kyseessä oli "ideale Naktheit", ideaalinen alastomuus, johon ei kuulunut minkäänlaista seksiä. Nykyisinkin jotkut naturistit ovat jämähtäneet tähän, mutta yhä useammat, varsinkin ulkomailla, ovat ruvenneet pitämään seksiä aivan luonnollisena. Julkinen seksi ja naturismi sopivat hyvin yhteen. Ei ole pelkästään luonnollista, että ihminen nauttii nähdessään toisen, tai homot saman sukupuolen, sukupuolielimet, vaan myös julkinen seksi on kaunista ja hyvää, pyhää ja puhdasta.

Siinä kaksi tolloa, joilla käsitteet sekoittuvat omiin ajatuksiin. Nikkisi on aivan sopimaton. Ihmiset voivat olla eri mieltä asioista. Jos nimittelee toisia tolloiksi, ei ole sivistynyt.

Määritellystä käsitteestä ei voi vallita epäselvyyttä. Esimerkiksi metri on saman pituinen niin Inarissa kuin Turussakin. Ei siihen kenenkään mielipide vaikuta.

Muun väittäminen on moukkamaisuutta. Samasta asiasta voi olla eri määritelmiä, jotka eivät ole yhtäpitäviä. Sinun määritelmäsi nudismista on vain sinun määritelmäsi. Sitä paitsi määritelmä ei salli kehitystä, mutta ilmiöt muuttuvat. Metri on määritelty siten mallimetri, aallonpituuden monikertaan perustuva määritelmä ja nykyinen valon kulkemaan aikaan perustuva määritelmä , ettei metrin pituus muutu.

Saat määritellä miten tahansa, mutta määritelmäsi ei ole enää monien nudistien noudattaman käytännön mukaista. Se ei enää ole validi. Elät aikaa yli vuotta sitten. Monet ovat menneet ohitsesi.

Ei voi olla nykynudismiin vaikuttamatta, että seksiä pidetään hyvänä, ennen pahana. Paralleeli muutoksesta löytyy myös vittukarvojen poistosta. Kun se oli uutta, monet vanhankannan nudistit pitivät sitä asiaankuulumattomana. Kun se kuitenkin tuli muun nykyajan kulttuurin mukana, vanhakantaisten oli se joko hyväksyttävä tai teeskenneltävä olevansa sitä huomaamatta.

Oikeasti hekin nauttivat, kun saivat nähdä naisen sukupuolielimet paremmin, mutta piti edelleen teeskennellä. Naturismin ja nudismin välillä voidaankin nähdä ero yhteisöllisyydessä ja järjestäytyneisyydessä: Naturismin ideologialle tärkeää on yhteisöllisyys: Nudismi perustuu taas pikemminkin henkilökohtaiseen tarpeeseen olla alasti.

Jokapäiväisessä kielenkäytössä nudismia ja naturismia ei useinkaan eroteta toisistaan, vaan usein nudismi viittaa kaikkeen alastomuuteen ja sen julkiseen harrastamiseen liittyvään. Myös Suomessa nudismi viittasi pitkään yleisesti alastomuuden harjoittamiseen. Termien nudismi ja naturismi käyttö vaihtelee myös kulttuureittain: Pohjois-Amerikassa sana nudismi on käytetympi.

Jotkut nudismin tai naturismin harjoittajat pitävät eri syistä jommastakummasta termistä, toiset alastonkulttuurin harjoittajat eivät vuorostaan samastu kumpaankaan nimitykseen. Sanaa naturismi saatetaan pitää vähemmän leimaavana kuin nudismia ympäröivän kulttuurin piirissä. Siis minähän en ole niin hullu, että alkaisin määritellä itse asioita, joilla on jo peräti kansainvälinen määritelmä. Et määrittele, mutta turvaudut Kansainvälisen naturistiliiton määritelmään.

Sekä sinä että liitto elävät menneessä ajassa, johon ei ole paluuta vaikka kuinka haluaisitte. Te ette omista alastonrantoja. Yhä useammat myös katsovat, että seksiä voi sekä esittää julkisesti että katsoa. Ihan kuin voi esiintyä tanssissa tai katsoa tanssia. Palstalla oli taannoin luotsi, joka poisti kaikki keskustelut, jotka vivahtivat seksin ja nudismin kytkentöihin. Saattaa olla, että olit itse tuo henkilö, koska tyylinne on sama. Tuloksena oli, että palsta näivettyi, kun ihmiset eivät viitsineet kirjoittaa, kun kirjoitus kuitenkin olisi sensuroitu.

Kokonaisen vuoden ajalta saattoi olla vain puolenkymmentä kirjoitusta, jopa ei ollenkaan. Palsta oli enää ilmoitustaulu, jossa mainittiin milloin ja missä olisi kokoontuminen.

No nyt palsta on varmasti S Maailmalla tapahtuu, mitä tapahtuu, ette te voi määritelmillänne vaikuttaa mitään siihen, miten nakurannalla ollaan. Kyllä tekin sinne saatte tulla, mutta on hyväksyttävä, miten kehitys muuttaa asioita, tai sitten kokoontua vain pienpiirissä. On yksin sinun määritelmäsi, missä ajassa eletään. Palstan näivettyminen taas on suoranaista seurausta näiden seksihurvittelijoiden kirjoittelusta.

Todellinen naturisti ei moisessa seurassa viihdy. Muuten - tänä vuonna ei tada olla vielä ainuttakaan naturistikirjoitusta. Miksiköhän on täällä olemassa Seksi-foorumi? Joku kuvittelee jonkun asian olevan niin kuin luulee sen olevan. Tämä määritelmä on sitten esitetty tällaisena eteenpäin, hyväksytty ja kulloisessakin "mediassa" julkaistu. Lähes kaikki on määritelty. Olkoon tämä oireyhtymä tästä lähtien vaikka F Näitähän voi keksiä pilven pimein ja diagnosoida kaikki.

Millään määrittelyllä luonnollisestikaan mikään ei muutu. Totuus on siitä validi että se on niin kuin se on, riippumatta siitä tiedämmekö sitä tai emme. Olen nykyisen mieheni kanssa kiertänyt muutaman kerran nudistirannoilla. Edellisen sulhasen aikaan enemmän ja myös joissakin naturismitapahtumissa. Näissä ei mitenkään kovin harvinaista ole törmätä julkiseen touhuiluun. Aitoon naturismiin sitä ei mielletä, mutta jos nuorempia ei ole läsnä niin tuonne tilanteet usein vievät.

Nudistirannoilla julkiset touhuilut ovat ihan arkipäivää. Ei tarvitse olla ihan Cap d'Agde. Ihan Suomessa heinäkuussa hellepäivänä Yyterissä muutamia "esityksiä" on päivittäin. En ole koskaan kenenkään paikalla olleen kuullut tätä paheksuneen. Toki monen muun kylläkin joka ei ole edes rannalla käynyt. Köllötellään sitten niin kuin köllötellään, vaikka ristiin rastiin. Niin tai näin niin totta on sanovat mitä sanovat. Kuten toteat, on ihmisiä, jotka kunnioittavat lakia niin syvästi, että toimivat aina sen mukaan.

Ja sitten on niitäkin, jotka toimivat lain mukaan vain silloin, kun heille se sopii tai siitä on heille hyötyä. Toteat kuuluvasi jälkimmäiseen ryhmään. Kaikki eivät ole ja toimi kuten Wibelius. Lain tulkintakin muuttuu ajan mukana. Siellä katsotaan olevan vapaammmat säädökset.

Vaan yksi on ja pysyy: Muuten, et varmaan huomannut, että vaikka Suomessa muuten noudatettiin Ruotsin lakia, keisarin-suurruhtinaan määräys oli AINA sen yläpuolella. Wibelius isotteli niin kuin eräs nykyisinkin. Jaa että päätit vaihtaa puheenaihetta heti saatuasi takkiisi. Keisarin edustaja kumarsi ja kääntyi pois Siinä on se ero, että olen lausunut vain tosia argumentteja, joita ei voi osoittaa virheellisiksi.

Sinä taas sivuutat ne ja pyrit pilkkaamaan. Kuten sanoin, moukkamaista, hylättävää. Puolestani asia lienee jo loppunkäsitelty. Tosi argumentti on se, että kyllä Yyterissä voi olla vaatteitta, kunhan ei herätä pahennusta. Ja se pahennuksen herättäminen taas on tulkitsijasta kiinni. Jos siinä on sukupuolista toimintaa, on se aina yksiselitteisesti rangaistavaa. Siinä on myös naturismin ja tällä foorumilla huudellun "naturismin" ero.

Kun ei sido itseäään määritelmiin, voi vapaasti tuottaa iloa toisille ja nauttia toisten tuottamasta ilosta.

Hapannaamat asettakoot itselleen sellaisia rajoja kuin tahtovat. Alastomuudessa niin kuin seksissäkin oleellisinta on sen tuottama ilo. Toinen liittää ne yhteen, toinen erottelee. Ei "perinteellisillä" nudisteilla ole mitään oikeutta sanoa, mikä on oikein.

Paljon iloa itsellesi ja miehellesi! Julkisen seksin harjoittamisen oikeellisuuden sanoo käräjäoikeus. Siitä jää harvinaisen vähän sanottavaa. Jupista kyllä voi, jos se auttaa.

Voimassa olevaa lakia, ei desuetudoa: Joka tekee julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheuttaa pahennusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä rangaistusta, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. Joka on sukupuoliyhteydessä oman lapsensa tai tämän jälkeläisen kanssa, oman vanhempansa tai tämän vanhemman tai isovanhemman kanssa taikka veljensä tai sisarensa kanssa, on tuomittava sukupuoliyhteydestä lähisukulaisten kesken sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Minä ja vaimoni olemme käyneet liki 20 vuotta jos jonkinmoisessa tapahtumassa jossa ihmiset ovat alasti. Rannoilla, clubeilla, Marbellassa ja Inglesissä naturistihotelleissa kaikki aina alasti , yhteissaunoissa ja muutamissa natukylpylöissä yhdessä Suomessakin. Lähes poikkeuksetta illan edetessä paikassa kuin paikassa ilmapiiri vapautuu usein alkoholin tmv. Usein läsnäolijoilta löytyy suvaitsevaisuutta vaikka muille jakaa ja asiat etenevät eivät pelkästään julkiseksi, vaan ihan reiluun mutta asialliseen yhteisymmärryksessä tapahtuvaan parinvaihtoon.

Tässä me Suomalaiset olemme hieman jäykkiä, mutta kyllä se meiltäkin onnistuu kun vauhtiin pääsemme. Muutama tilanne on ollut että pariskunnalla ei vielä ehkä nuoresta liitosta johtuen ole henkinen puoli ollut kaikkeen ihan valmis ja on mennyt mustasukkaisuuden puolelle. Pääsääntöisesti kuitenkin lähes poikkeuksetta tapahtumat ovat olleet erittäin onnistuneita. Lisääntymisvietti on voimakas ja se geeneissä. Terveessä päässä ja mielessä se aktivoituu automaattisesti kun ollaan yhdessä alasti tai muutoin eroottisessa ilmapiirissä.

Jos omassa päässä ei tapahdu mitään, sitä ei kannata yleistää. Yleisesti ottaen jotain päässä tapahtuu. On pitkälle samasta asiasta kysymys kun nälkäisenä valitsee annostaan. On nautinto odottaa ja päästä syömään.

Toki aina ei kannata heti syödä, vaan nauttia nälästä. Vanhetessa tuo vietti vähenee ja se ei sitten enää niin sytytä. Sitten kun viimein pääsee eläkkeelle ja on aikaa nakuilla, ei se enää innosta, niin kuin ei mikään muukaan eläkeiässä. Ei niinku kellot kalkata. Väität siis analogisesti, että jokainen huolellinen autoilija on liikennesäännöistä piittaamaton kaahari.

Niinhän sitä jotkut kännipäissään tekevät. Ei kans kellot kilise siinäkään, että täällä on ryhmäseksifoorumi, seksifoorumi sekä leikit ja fetissit. Naturismi on naturismia, seksi on seksiä ja tyhmyys on vallitsevaa monilla. Eihän tuossa edellinen kirjoittaja maininnut mitään autoista tai kaahaamisesta.

Tämä palsta on nimen omaa seksi -otsikon alla ja seksi kuuluu juuri tähän. Kun se vielä kohdentuu naturismiin, paikka on juuri tässä. Seksillä ja naturismillä on yhteinen nimittäjä ja se on alastomuus. Ihminen on eläin, eikä muuksi muutu. Ei minua kiinnosta, onko joku eläin pyytänyt minulta anteeksi vaan saavatko eläimet anteeksiannon siltä sinun Jumaltasi? Haluatko, että muutkin ovat katkeria ja onnettomia? Mielestäni on parempi lähteä siitä, että Jumalaa ei ole olemassa ja pyrkiä elämään ystävällisesti ja muita ihmisiä kunnioittaen kuin sanoa paukuttaa, että Jumala on olemassa, ja sitten sanoa ja tehdä huonoja asioita sen nimessä.

Häpeä ja syyllisyys ovat kaksi eri asiaa, häpeään ei ole mitään järjellistä syytä. Ei ole järkevää tuntea häpeää siitä, että on tullut raiskatuksi, koska ei ole syyllinen siihen. Ei ole järkevää tuntea häpeää siitä, että on lesbo, koska siinä ei ole mitään hävettävää. Sinunkaltaiset ihmiset ovat vain esittäneet sen jotenkin hävettävänä ratkaisuna, heteroseksuaalisuutta huonompana rakkautena.

Se vasta häpeää olisikin, jos menisin takaisin kaappiin! Olenhan minä myös miehen kanssa ollut ja tuntenut lähinnä ahdistusta siitä, että koko maailma Saudi-Arabiaa myöten tunnustaa mun suhteeni tähän mieheen ja kun kuitenkin, niin kuin Setan juliste sen yksinkertaisesti pistää: Heterorakkauden vastakohta ei oo lesborakkaus, vaan välinpitämättömyys.

Lesborakkauden vastakohta ei oo heterorakkaus, vaan välinpitämättömyys. Mielummin mä käytän aikani rakastaen kuin olemalla välinpitämätön. Homoseksuaalisuus ei oo yksi niistä. Sä jotenkin annat erityisaseman homoseksuaalisuudelle ja mun on vaikea nähdä, miten juuri se ansaitsee sen erityisaseman. Mulla itselläni on ihan toiset prioriteetit. Esimerkiksi köyhien, vanhusten ja vaivaisten kohtelu tässä maassa ja ympäristön tuhoaminen ovat mun prioriteettilistan kärjessä.

Makuukammarijutuista tulee aika korkealla raiskaukset ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Kovin vähän teikäläiset puhuu näistä asioista. Ai kun kertoo jonkin asian olevan syntiä, niin se on tuomitsemista?!

Minkä tuomion olen sulle lausunut? Mistäs sä tiedät, millä sävyllä mä kirjottelen? En ole missään sanonut olevani itse synnitön. Se että ei voi myöntää syntiä synniksi ON ylpeyttä. Me kaikki olemmetehneet syntiä, siitä ei pääse mihinkään, myös itse kamppailen syntieni kanssa ja tiedän kokemuksesta, mikä auttaa häpeään. Jännä juttu, että ne ketkä haukkuvat tuomitsijoiksi niitä, ketkä sanovat synnin synniksi, ovat kuitenkin kilpaa kivittämmässä muita ihmisryhmiä ja rikoksentekijöitä!

Meistä ei kai kukaan ole väittänyt olevansa kristitty, joten meitä ei haittaa se, että me kivitämme muita ihmisryhmiä tai rikoksentekijöitä. Sinä olet edelleenkin valta-asemassa meitä kohtaan ja valta-asemassa olevia saa kritisoida. Ei, vaan ihminen on nimensä mukaisesti ihminen. Etkö oikeasti ymmärrä ihmisen ja eläimen eroa? Pointtini oli, että koska eläin on eläin, sille on turha opettaa moraalia ja oikeaa ja väärää. Täten on myös turhaa odottaa, että eläimen kuuluisi olla pahoillaan käytöksestään ja pyytää anteeksiantoa ja tunnustaa syntinsä.

Eläin noudattaa viettejään ja vaistojaan. Ihminen on rationaalinen ja joutuu vastuuseen teoistaan, toisin kuin eläin. Eläimen elämä päättyy kuolemaan, ihmisen ei. Eläintä ei siis rangaista eläimellisestä käyttäytymisestään, mutta ihmistä rangaistaan. Mihin eläin ylipäätään tarvitsisi anteeksiantoa? En ole mielestäni katkera tai onneton. Päinvastoin, mulla on monta hyvää asiaa elämässä. En todellakaan toivo muillekaan onnetonta elämää. Minähän nimenomaan kerroin ap: Juurihan kerroin, miten se on aitoa vapautta ja iloa!

Miten kukaan voi käsittää tuon onnettomaksi ja katkeraksi tilaksi? On tosiaan väärin tehdä Jumalan nimessä vääriä asioita! Semmoista ei saisi seurakunnissa hyväksyä. Ikävä kyllä vääryyttä silti tapahtuu ja tulee tapahtumaan, koska me ollaan erehtyväisiä kaikki. Ystävällisyys pitäisi kyllä muistaa, ikävä kyllä se ei vaan varsinaisesti pelasta ketään. Jeesus on ainoa, joka pelastaa ja voi tehdä sen sinullekin. Kaiken lisäksi syyllistyit lauseessasi täsmälleen samaan, mistä ensin syytit minua.

Sanot tiettyjä asioita synniksi ja miten olen syyllistynyt niihin. Kuitenkaan syntiä ei saanut sanoa synniksi, koska se on tuomitsemista? Noh, mun puolesta saat sanoa väärän vääräksi minunkin kohdallani, mielestäni se ei ole tuomion julistamista vaan kyse on enemmänkin siitä minkä näkee oikeana ja vääränä. Enpä muuten ole ottanut tuota luonto-korttia esille! Se oli toisen keskustelijan näkökanta. Miksi ihmisen pitäisi opettaa toiselle eläinlajille moraalia, oikeata ja väärää?

Eihän toisetkaan eläinlajit opeta moista ihmiselle. Ja mistä sinä tiedät onko muilla eläinlajeilla moraalia, oikeata tai väärää? Ihminen on eläin, ja vaaran uhatessa ja ääriolosuhteissa erittäin primitiivinen sellainen.

Eli kaikille ei olekaan samat säännöt? Onks tää sun käsitys tasa-arvosta? Synnin sanominen synniksi ei kyllä ole Raamatun mukaan tuomitsemista, jos kristinuskon näkökulmalla pelataan. Se on sama ku sanois väärän vääräksi.

Mitään tuomiotahan tässä ei ole lausuttu. Jokainen meistä tekee syntiä. Ei tietenkään ole samat säännöt, koska me emme usko kristinuskon höpinöitä, koska Raamattu on väärässä, joten meidän ei tarvitse noudattaa Raamatussa esitettyjä periaatteita.

Sen sijaan sinun pitää niitä periaatteita noudattaa, jos aiot kutsua itseäsi kristityksi. Raamattu puhuu malkasta omassa silmässä. Mitä muuta se on, kuin että sanoo syntiä synniksi?

Kyllä minä ja moni muukin täällä on lukenut Raamattua, joten tieto siitä, mitä se sanoo synniksi on kyllä olemassa.

Minähän vain kerroin synnin synniksi! Ja totesin sinun vaikuttavan ilkeältä ja ylpeältä ihmiseltä vastaustesi perusteella. Kyse ei ole siitä, että toteat jotain synniksi, vaan siitä, että miten asiasi ilmaiset ja siitä, miten huutelet näitä asioita netissä nimenomaan lesbopalstalla, etkä mieluummin keskustele rakentavassa ja kunnioittavassa sävyssä kasvokkain ihmisten kanssa, joita tapaat. Jumalan nimessä huutelet ihmisille asioita hyvin ilkeässä sävyssä ja kyllä se vaan tulee vastauksissasi läpi, vaikka miten rakkaudellisiksi olisit tarkoittanut.

Heittelet perusteettomia väitteitä mm. Asioista saa olla rauhassa eri mieltä, mutta kannattaa miettiä, kenen nimissä kohtelee ihmisiä huonosti ja onko oikeasti omaa kokemusta asiasta tarpeeksi, että voi kommentoida kaikkia naistenvälisiä suhteita. On vähän huono peruste selittää asia oikeaksi sillä, että sitä esiintyy luonnossa. Juuri tämä on ihmisen ja eläimen ero: Ihmiseltä odotetaan yleensä vähän enemmän. Ihminen kykenee tekemään arvioita ja rationaalisia päätöksiä.

Ihmisen oletetaan hallitsevan viettinsä ja hillitsevän itsensä. Ihmisellä on arvoja ja moraali. Vaaratilanteet on eri asioita. Mistä tiedät mitä muiden eläinten sielunelämässä tapahtuu? Ja mikähän kirjoituksistani on ollut niin kovin ilkeä? Ihan asiallisesti olen mielestäni kirjoitellut enkä ole ketään sortunut nimittelemään tai määrittelemään tms. Miksi tämö sinua häiritsee? Kerroin miten hänen ihmisarvonsa ei pitäisi perustua muiden määrittelyyn tai seksuaalisuuteen.

Puhuinko siinä sinusta tai kaikista lesboista? Voisit myös tarkistaa, mistä ajatukseni oli peräisin. Se oli peräisin nimenomaan muilta lesboilta. Niiltä, kenellä ON ollut kokemuksia lesbosuhteista. Ajatus siis ei ollut omasta päästäni eikä heteroilta. Kuitenkin syytät nyt minua huonosta kohtelusta, vaikka kerroin vain lesbojen mielipiteitä lesbopalstalla. En ymmärrä, miten Jumala tähän liittyy? Ap itsekin myönsi, miten selvä tuo kuvio on. Perustelepa ite, millä perusteella luonto sopii esimerkin näyttäjäksi oikeasta ja väärästä?

Et myöskään vastannut kysymyksiini siitä, onko kaikki mikä tapahtuu luonnossa sallittua myös ihmisille? Se että sallii kritisoinnin itselleen mutta ei muille, ei oo kovin tasa-arvoista, uskoo Raamattuun tai ei. Yritän kyllä parhaani mukaan noudattaa Raamatun periaatteita, mutta ei meistä kukaan siihen täydellisesti pysty.

Siks meillä on armo, mitä suosittelen kaikille muillekin! Pyrin kyllä omassa elämässänikin sanomaan väärän vääräksi ja tekemään parannusta. Tuo jopa sairaalloinen häpeä ja syyllisyys on minullekin tuttua. On mullakin omat traumat elämästä mitä yrittänyt vuosia käsitellä. Häpeästä voi myös päästä.

Joka päivähän tässä joutuu tuijottelemaan virheitään. Sinä nämä kyseiset asiat otit esille, nostamalla ihmisen eläinkunnan korkeimmalle pystille, joten todistustaakka on sinulla. Joo, mutta mua ei voi kritisoida Raamatun mittapuilla, koska en edes usko koko Raamattuun, en ainakaan kirjaimellisesti. Perustele Raamattu todeksi, muuten sen kanta homoseksuaalisuudesta on ihan sama mulle kuin jos perustelisit kantojasi Harry Potterilla tai Tarulla Sormusten Herrasta. Yhteenkään kysymykseeni et ole vastannut, vaikka itse vertasit ihmistä eläimeen.

Mainitsin vain, että homoseksuaalisuutta esiintyy yli eläinlajilla, ja yksi näistä eläinlajeista on ihminen. Sinä se olet erottanut ihmiset kuuluvaksi johonkin muuhun kuin eläimiin. Jo tämä lähtökohtainen ajattelutapasi missä erotat ihmiset ja eläimet osoitti tietämättömyytesi eläintieteeseen.

Mutta onhan sinulla Jumala, Jeesus ja Raamattu, joiden pohjalta nostat ihmisen muiden eläinlajien yläpuolelle. Esimerkiksi koira on monessa suhteessa älykkäämpi kuin ihminen.

Se oppii ymmärtämään yksinkertaisia sanoja ja lauseita mitä sille sanomme, mutta meille ihmisille koiran haukunta on vain haukuntaa, vaikka selkeästi siitä voi kuulla erilaisia puheenomaisia vivahteita. Delfiinien oppimiskyvystä ja älykkyydestä puhumattakaan Tiedän kyllä oikein hyvin, että biologiassa ihminen luokitellaan eläimeksi.

Tiesitkös itse, miten biologian näkökulmasta katsottuna elämäntarkoitus on elämän jatkuminen eli lisääntyminen. Edelleenkään en vain ymmärrä, mitä se mihinkään liittyy, että eläimillä esiintyy homoseksuaalisuutta? Onko tämä puolustuksesi sille, että sen täytyy olla ihan ok? Miksikö ihminen olisi eläimen yläpuolella ja mikä todistaa tästä?

Ihminen luotiin Jumalan kuvaksi, ei eläintä. Ootko tavannut eläimiä, jotka harrastavat henkisiä asioita, kuten taidetta, kulttuuria tai uskontoa? Ihmisillä on myös tarve kokea pyhyyttä. Ihminen miettii elämäntarkoitusta ja kuolemaa. Ihminen on se, joka on kesyttänyt ja alistanut eläimiä käyttöönsä. Eläimet eivät kesytä ihmistä. Ihmisellä on näin enemmän valtaa eläimen yli. Jos sulla on koira, hallitsetko sinä koiraa vai hallitseeko se sinua?

Ihminen viljelee maata ja hoitaa karjaa, mikä on riippuvainen ihmisestä eikä toistepäin. Ihminen myös syö näitä eläimiä. Eäimet eivät pidä ihmiskarjaa ja lopuksi teurasta niitä itseään varten. Onko eläimillä havaittu olevan henk. Voidaanko eläin asettaa vastuuseen teoistaan? Ymmärtääkö se oikean ja väärän? Miksi ihmiseltä odotetaan enemmän kuin eläimeltä, jo hän ei eroa eläimestä? Miksi ihminen kouluttaa koiraa, mutta koira ei kouluta ihmistä?

Ihmisellä on ikuinen sielu, eläimillä ei. Useilla on havaintoja ja kokemuksia kuolemanjälkeisestä elämästä. Ihmisen elämäntarkoitus on toisenlainen, kuin eläimellä.

Ihmisen todellinen olemus on materiasta vapaa. Hyvää kesää sinullekin, toivottavasti sinäkin löydät totuuden lähteille ja saat iankaikkisen elämän taivaassa etkä siellä toisessa paikassa. Taivasta varten kannattaa totisesti ponnistella totuuden löytämiseksi Kristuksessa.

On se vaan sen arvoista! Voisiko suhteiden lyhyys ja pettäminen johtua juuri siitä häpeästä? Oon seurannut gaykavereitani ja aika helposti lähdetään pettämään. Ja vielä oudompaa on että petetään mutta silti pysytään yhdessä.

Homoseksuaalisuus ei tuo todellista täyttymystä vaan aina jättää jotenkin vajaaksi. Useampi lesbonainen kertoi ystävälleni, miten suhteesta puuttuu aina jotain. Sitten sitä ehkä luullaan, että uusi partneri korjaa asian. Sitten on helppo laittaa asia vaikka muka syrjivän yht.

Nyt nämä kuvittelevat avioliiton ratkaisuksi ongelmaan, vaikka todellisuudessa se ei ongelmaa poista eikä lisää autuutta. Kaikki tämä todistaa vain siitä,. Ongelman nimi on häpeä. Kun häpeästä tulee identiteetti, niin se syrjäyttää tieltään kaiken muun, niin että lakkaa tuntemasta sitä laisinkaan ja etsii virikkeitä itsensä ulkopuolelta kuin eläin. Sitä pohjimmiltaan tarkoittaa "dehumanizing".

Ihmisen on tarkoitus löytää ne virikkeet itsestään, eläin etsii niitä ulkopuolelta. Rakkaus poistaa häpeän tunteen vähäksi aikaa ja on hyvä olla, ainakin siihen asti, kunnes tulee ensimmäinen riita.

Ei tarvitse paljon katsella ympärilleen, niin näkee, että homoseksuaalisia suhteita pidetään hävettävinä. Ei tarvitse olla edes lebe, vaan jo pelkkä naiseus ja naisellisuus nähdään ikään kuin hävettävinä asioina. Yhteiskunta tunkee sitä häpeää joka luukusta! Minä olen jo elämää nähnyt ja pilalla, ehkä nuoremmat kokevat lesboutensa ilman tunnetta häpeästä.

Heidän suhteensa tulevat myös onnistumaan paremmin. Minkälaista olisi elää yhteiskunnassa, joka kohtelee sinua pikkutytöstä lähtien ihmisarvoisesti! No, sitä me emme tule täällä koskaan kokemaan. Voisi kyllä kokeilla sellaista yhteiskuntaa täälläkin! Synninpäästön saaminen luo omantunnon rauhaa. Toki se edellyttää, että asiaa myös oikeasti kadutaan ja että sen tunnustaa synniksi elämässään. Vaihtuvat partnerit tuskin auttavat asiaa, mutta sen sä varmaan oot tajunnut itsekin?

Ehkä sä vaan elät jossakin riippuvuuden kehässä? Media ainakin tunkee teikäläisiä joka paikkaan ja joka paikassa yritetään antaa teikäläisistä niin positiivinen kuva että: Jos sä kerta olet ylpeä ja onnellinen seksuaalisuudestasi, niin miksi ihmeessä suostut häpeämään? Kyllä naista pitää arvostaa naisena ja miestä miehenä. On kurjaa, jos pitää häpeillä naiseuttaan. Tiedän lukuisia tapauksia missä on syrjitty ihmistä esim. Eniten syrjintää olen havainnut nimenomaan vammaisia ihmisiä kohtaan.

Onko sua koskaan kielletty tulemasta taxin kyytiin, koska olet lesbo? Eikö sua sit oo kohdeltu ihmisarvoisesti pikkutyttönä? Ilman muuta jokaista pitää kohdella ihmisarvon mukaan, olipa millainen tahansa.

Fobiaa tuntuu esiintyvän myös paljon esim. Se on sitä, että et ole sinut itsesi, identiteettisi ja naiseutesi kanssa. Se taas on kytköksissä huonoon itsetuntoon. Hyväksymällä itsesi, rakastamalla itseäsi ja lopettamalla menneisyyteen tuijottelun ja menneistä asioista syyttelyn pääset häpeästä. Häpeästä et pääse haukkumalla muita etkä höpöttömällä. Moni lesbo tosiaan näköjään häpeää naiseuttaan ja naisellisuutta. Sitä yritetään peitellä kaikin tavoin. Pukeutumalla mieheksi, pukeutumalla säkkeihin, lopettamalla itsensä huolehtimisen jne.

Naiseus jotenkin nähden alistuvuutena miestä nähden. Näinhän se ei oikeasti ole, vaan sekin on korvien välissä oleva juttu, mielenterveysongelma.

Yhteiskunta ei tunge häpeää joka luukusta. Sekin asia on ihan sun omien korvien välissä, miten koet tämän elämän, miten näet yhteiskunnan, miten koet itsesi. Jos et hyväksy itseäsi, et hyväksy mitään muutakaan. Useimmiten se kääntyy sitten niin, että syytellään yhteiskuntaa ja muita ihmisiä, se on muiden syy kun et ole tyytyväinen. On lesboja, jotka eivät häpeä. On ihmisiä, jotka hyväksyvät homoseksuaalit. Kenen joukoissa sinä seisot? Voit valita seurasi vapaasti, ei ole pakko olla kenenkään ahdasmielisen seurassa.

Ei minua ainakaan hävetä olla lesbo eikä hävetä olla nainen tai naisellinen. Voisikohan se pettäminen johtua osittain siitä, että lesboillakin on hankala tai ainakin huomattavasti hankalampi kuin heteroilla saada seuraa ja paremman puutteessa sitä otetaan sitten tyyliin kenet tahansa. Kun eihän niitä lesboja kasva joka puun oksalla puhumattakaan tarpeeksi kivoista ja sopivista naisista. Sitten vaihdetaan parempaan lennosta tai jopa suhteen aikana.

Vaihtoehtona tietysti on sitten elää koko elämä täysin yksin jos kovin nirsoksi alkaapi. Toisinaan tarjolla on vain toinen toistaan huonompia naisia ja toinen toistaan huonompia parisuhteita.

Jos haluat elää parisuhteessa, valitset niistä sen vähiten huonoimman tai sitten olet yksin. Oma lukunsa sitten ovat nämä, jotka pelkäävät jäävänsä yksin ja pitävät useampaa naista varalla, että jos se vaikka ensimmäinen jättää niin kolme muuta naista on vielä kun yksin jääminen on niin kamalan pelottavaa.

Pitkässä parisuhteessa eläneet jos ei ole ollut omaa elämää parisuhteen aikana ovat jo tyyliin hukanneet täysin itsensä, identiteettinsä, mieltymyksensä kun ovat pyhittäneet koko elämänsä toisen ihmisen kautta elämiseen. Jos nyt edes ihan teoreettisesti kuviteltaisiin, että minusta tulisi ex-lesbo, niin kukaan ei uskoisi sitä. Minä tasan tiedän, kuinka "eheytyneisiin" suhtaudutaan: Ennen pitkää he huomaavat, ettei usko tuonutkaan yhtään mitään ja palaavat homosuhteisiin.

Usko voi korkeintaan viedä huomion vähäksi aikaa muihin asioihin, mutta kun uskon oravanpyörään uupuu, niin tekee mieli takaisin siihen, mikä oli aitoa. Kuten Raamattu sanoo nasevasti: Mitään eheytymistä ei tapahdu. Mitään ihmeparantumisia ei tapahdu. Lasaruskin on kuollut kuin kivi.

Mun homoseksuaalisuuteni ei ole keneltäkään pois. Sen sijaan esimerkiksi tän maan rikkaitten ahneus on muilta pois. Median kuva kuitenkin perustuu stereotypioille, joilla ei ole kuin satunnainen yhteys siihen todelliseen elämään, missä me elämme. On kovin harvinaista, kun mediassa lesbo puhuu lesboille vapaasti lesbona. Muistan sellaisen tapauksen viime vuosisadalta, silloin äänessä oli ihastuttava Irshad Manji ja ohjelma oli Queer-TV. Sen jälkeen on tullut erilaisia muovisia teennelmiä, joita ei voi yhdistää tosielämään.

Silloin, kun joku Pirkko Saisio tai Johanna Korhonen ovat äänessä, he lähinnä puhuvat teille, teidän suhteestanne meihin, puhumattakaan että jos joku hetero puhuu, niin silloin hän puhuu vain heteroiden suhteesta meihin.

Lesbo lesbolle, homo homolle, bi bille ja transihminen transihmiselle, sellainen puhe ei mediaan pääse. Ihan pienenä homoseksuaalisuus oli vielä rikoskin. Koko lapsuuteni se oli sairaus.

Nämä asiat myös tehtiin harvinaisen selviksi minulle. Toivun siis omasta lapsuudestani ja nuoruudestani täällä. Aikuisiällä esimerkiksi mun verisukulaiset eivät halua tavata minua laisinkaan.

Monen heteron ja lesbonkin mielestä sellainen on täysin tyrmäävää. Se on minulle isku vyön alle. Asiaa ei muuta muuksi se, että löytäisin itselleni miehen. Varmaan moni kokisi minun muuttuneen, mutta minä olen yhä sama. Vammaista ei eroteta uskonlahkosta sen takia, että hänellä on vamma. Niin pitkälle teidän julmuutenne ei vielä ole mennyt. Homous taisi olla siellä viimeksi kiellettyä joskus silloin, kun natsit miehittivät maata. Ei se ollut mikään kuollut pykälä myöskään, sillä tanskalaiset suhtautuivat aidon avoimesti lesboihin.

Paikallinen homokuppila Oscar on myös heteroiden tuntema ruokapaikka. Suomessa olen taas tuntenut nuorena olleeni vähintään sairas, mutta ehkä myös rikollinen. Mua raahattiin psykologille ja minua pidettiin sopeutumattomana.

Koulussa kiusattiin koko ajan. Huomaa, etten minä ollut edes avoin, vaan minusta pelkästään epäiltiin asiaa. Sitten vasta helvetti olisi päässyt valloilleen, jos minä olisin tullut ulos kaapista. Kohdelkaa meitä ihmisinä, niin tulevat sukupolvet eivät joudu käymään läpi samaa.

Minä rupean olemaan jo menetetty tapaus ihmisenä. Asian voi myös tiivistää niin, että mulla on kallis koulutus ja olen älykäs ja kyvykäs ihminen, mutta teidän maanne on pistänyt sen roskakoriin, koska lesbo. Pian loppuu ruoka sunkin haarukastasi, jos tätä syrjimistä jatkuu! Colaptes, olet välillä lesbo ja välillä bi. Sitten sä olet välillä lesbo, joka kuitenkin nauttii alastomien miesten katselusta netissä. Eikö tässä ole pieni ristiriita? Nimittäin lesbot eivät erityisemmin nauti alastomien miesten katselusta.

Kuten jo kirjoitin, kirjoituksiesi perusteella tuijotat aivan liikaa menneisyyteen. Aivan kuin olisit junassa selkä menosuuntaan päin. Palaat aina menneisyyteen ja löydät sieltä aina syyn tai tekosyyn, miksi sitä ja miksi tätä. Eikö sinunkin olisi aika kääntää kasvosi menosuuntaan päin ja unohtaa menneisyytesi traumat? Unohda menneisyys, kipeät asiat ja suuntaa katseesi tulevaisuuteen. Tee siitä tulevaisuudestasi niin mielekäs itsellesi kuin vain kykenet.

Menneisyyteen tuijottaminen ei kuitenkaan varmasti auta asiaa. Siis ne ovat silti heteroita ja varmasti loukkaantuvat siitä, jos muuta väitetään. Eikö sama toimi toisinpäin? Mä olen totta puhuen vähän itse hämmentynyt, kun elämääni on ilmaantunut tämä mies. Tarkoitus sillä, että olen sanonut olevani lesbo on aina ollut se, etten tulisi ikinä jättämään naistani miehen takia. Nytkään minulla ei ole mitään naissuhdetta menossa. Mun suhteeni miehiin ovat tunnetusti huonoja, mutta olenko minä sen takia valinnut kumppanikseni naisia, en tiedä.

Ennen kaikkea, mun suhteeni naisiin ovat erilaisia kuin suhteet miehiin ovat olleet. Miehissä kiinnostaa vain seksi ja k y r v ä t, naisissa koko kokonaisuus. Naisen kanssa mä haluan suhdetta, miehen kanssa joskus seksi on ihan ok, mutta se on jäänyt siihen seksiin, tai niin mä ainakin luulen.

Ehkä mä olen päässyt miehiin liittyvistä traumoistani yli ja ihastun mieheen. Se olisi perin hämmentävää. Musta tuntuu pahalta tämä bifobia. Joka tapauksessa, kaikki nää laatikot ovat aikoinaan heteroiden tekemiä eivätkä ne kuvaa rakastamisen monimuotoisuutta kuin vaillinnaisesti. Pride-viikollakin meinasin joutua safarin kohteeksi, ne kävivät minuun jopa kiinni. Mulle on sanottu, että Suomi on muuttunut, ei oo syrjintää niin kuin ennen, mutta mun henkilökohtainen kokemukseni kertoo muuta.

Jotta mä pääsisin vapaaksi menneestä, mun on kohdattava se. Siis siinä mielessä ok, että voisi harrastaa vapaaehtoisesti seksiä miehen kanssa. Lesboja ei myöskään kiehdo miesten kanssa seksi ja kyrvät. Todellinen lesbo ei mieti, että seksi miehen kanssa on ok tai että miehissä kiehtoo kyrvät.

Lesboja ei kiehdo kyrvät, sori vaan. Oisko näin, että olet kuitenkin hiukan epävarma itsestäsi tällä kin alueella ja kenties hieman sekaisin asiasta? Nimittäin todellinen lesbo on kyllä täysin varma siitä, että häntä ei kiehdo kyrvät tai seksi miehen kanssa. Tämä ei todellakaan tarkoita bifobiaa vaan, että lesbot, jotka ovat täysin varmoja itsestään niin todellakin tietävät, että ei heitä kiehdo seksi miesten kanssa.

Jos oikein muistan, niin jossain vaiheessa tänä kesänä kirjoitit, että olet suhteessa naisen kanssa ja sinulla on nyt sitten parisuhde. Loppuiko se jo vai mitä tapahtui? Luin jostakin joskus jonkun tutkijan väitteet, että jos menneisyydessä on ollut ongelmia niin kaikkia se menneisyyden penkominen uudestaan ei auta, päinvastoin, se repii vain haavoja auki ja saa ihmisen vielä onnettomammaksi. Valitettavasti nyt en muista tutkijan enkä tutkimuksen nimeä.

Tarkoitan, että lukiessa tekstejäsi tulee helposti mieleen, että keskityt vain niihin negatiivisiin asioihin elämässäsi menneisyyden asiohin ja unohdat nauttia tästä hetkestä, tästä päivästä ja kenties tulevaisuudestakin.

Homma itsessään oli ohi ennen kuin mun kannalta oli alkanutkaan, niin kuin heterohommissa yleensäkin. Seksin pitää kyllä muuttua paljon parempaan suuntaan etten rupeaisi haikailemaan taas naisten perään. Olen huomannut, että kultatähtilesboja on perin vähän ja rekkiksimmätkin kaverit antoivat minulle yllättäen neuvoja miehen kanssa toimimisessa. Ainakaan mitään fobiaa mulla ei miehiä kohtaan ole. Minusta tuntuu, että mä nyt harrastan heterohommia vähän aikaa ja sitten kyllästyn niihin, kun elämääni tulee nainen.

Päässä tanssi mielikuvia siitä, että mustasukkainen mies ilmaantuu pian mun ovelleni. Ei oo hynää, ei voi lähteä reissuamaan, tylsiinnyn himassa. Ei tarvitse todellakaan olla mitenkään kultatähtilesbo todetakseen, että lesbona miehen kanssa seksi ei kiinnosta. Jos olet myöhempään herännyt omaan lesbouteen ja olet varma omasta lesboudestasi niin olet myös varma, että lesbona seksi ei vaan sitten kiinnosta pätkääkään miehen kanssa.

Eihän siinä mitään jos on biseksuaali tai biseksuaali, joka on enemmän naisiin päin kallellaan, MUTTA lesbojen esittäminen sellaisina, että heille kelpaavat miehet ja miehen kanssa seksi, niin eiiiih! Katsos kun se luo sitten sellaisia mielikuvia etenkin niille epätoivoisille miehille, että lesboille kelpaa miehet, kun se asia ei todellakaan ole näin. Lesboille ei kelpaa miehet seksimielessä.

Ei ole hynää, siksi kirjoitan tällaisia tekstejä. Tuota, ehkä joku kaunis päivä keksit jonkun muun keinon purkaa ahdistustasi kuin Suomi24 palsta. Minunkin profiiliani Qruiserissa käyvät lähinnä katselemassa hetero -ja bimiehet. Tämä mies, jonka kanssa olen ollut tekemisissä on joko transvestiitti tai transvestinen fetishisti ja kun olen tehnyt seksihommeleita hänen kanssaan, niin hän on ollut pukeutuneena. Minua ei kiinnostaneet tietää edes niiden nimet.

Laajin kokemus miehistä tuli mulle juuri tuolta alueelta ja sitten henkilökohtainen hellyys ja seksi oli yhden toisen prostituoidun kanssa. Huumeet on jo kokeiltu, Terence McKenna tosin suosittelee sieniä. Muuten, lesboutta ei voi nähdä ulospäin esim. Nämä ovat näitä luutuneita hyvin vanhanaikaisia stereotypioita. Tunnen ja tiedän monta rekkiksen näköistä, jotka ovat enemmän bissejä ja toisaalta taas monta äärimmäisen femmeä, joita ei voisi kiinnostaa tipan tippaa miehet seksimielessä.

Lesboutta ei voi nähdä ulospäin! Rekkiksen näköinen ei ole yhtään sen enempää naisiin päin kallellaan kuin femme. Kaikki homomiehet eivät ole neitejä, osa hyvinkin maskuliinisia tai tavallisen heteromiehen näköisiä. Osa neitimäisistä miehistä ei myöskään ole homoja, vaan osa on bissejä, osa jopa heteroja. Käsittämätöntä, että vielä vuonna luullaan, että homous näkyy automaattisesti ulospäin. Toki osa lesboista voi haluta näyttää tarkoituksella "lesbommalta", mikä tietysti stereotypioissa tarkoittaa miehekkäämpää, poikamaisempaa, rekkakuskimaisempaa.

Osa bissenaisista voi jopa haluta näyttää enemmän katu-uskottavammalta lesbolta lesbojen silmissä, vaikka onkin oikeasti bi ja siksipä sitten hankkii itselleen rekkakuskilookin, mikä useimmiten ei edes pue tipan tippaa ketään, mutta makunsa kullakin. Älä kuuntele niitä ajatuksia, mitkä yrittää lannistaa sua! Ne ei oo Jumalasta. Sulla on tasan sama ihmisarvo, kuin muillakin.

Eikä se riipu sun omista saavutuksista tai teoista tai ominaisuuksista. Sä oot Jumalalle ihan yhtä tärkee, ku muutkin. Ei uskon tarvii eikä se saakaan olla mitään oravanpyörää.

Aito usko on iloa, rauhaa ja vanhurskautta. Ei ulkonaisia suorituksia tai kaavoja. Ja kyllä eheytyminenkin vaan on mahdollista. Mistä sä sit oot riippuvainen?

Aiheuttaako se sulle syyllisyyttä? Millä tavalla median antama kuva eroaa todellisuudesta? Ei tietenkään tuonkaltainen syrjintä ole oikein. Ei tuo ollut Jeesuksenkaan esimerkki, mut et sä silti kaikkia heteroja voi syyttää. Suurimmalle osalle ei kuitenkaan käy noin, en ainakaan usko, että tuo olisi kovin yleistä? Ymmärrän kyllä, miten tuossa voi itsearvostus mennä, mutta unohda ne ihmisten mielipiteet ja valheet. Tiedän että se voi viedä aikaa, mutta kyllä on mahdollista päästä asioiden yläpuolelle.

Ainoa, mihin minä olen syyllinen on se, että mun olisi pitänyt olla rohkeammin ulkona kaapista aiemmin, jo teininä, mutta niin kuin tässä keskustelussa on käynyt ilmi, minä en edes tiedä, minä minä tulen ulos kaapista, lesbona vaiko biseksuaalina. Minulle on tullut ihmisiä ihan ilmeisesti rehellisessä mielessä kertomaan, että meitä suositaan ja että kaikki ovat avautuvat, kun sanoo kuuluvansa tähän sateenkaariväkeen. Kyllä se on monesti ihan toisinpäin.

Syrjinnästä puhutaan vain sivulauseessa. Minuun käytiin käsiksi keskellä Prideä, joten saattaa joutua safaristien kohteeksi. Siinäpä se, aikoinaan esitettiin dokumentti Venäjän homoista, jossa natsihenkiset tyypit harrastavat safareita, eli etsivät käsiinsä homon, tekevät tälle sakinhivutuksen ja kuvaavat tuotoksensa vielä videolle. Se herätti ansaittua kauhua missä se esitettiinkin. Mutta missään ei sanottu, että safareita on myös Suomessa ja on ollut iät ja ajat, eikä niitä järjestä venäläiset.

Ehkäpä ne eivät ole kuvanneet tuotoksiaan videolle, koska youtube sensuroi sellaiset videot, mutta sakinhivutuksia ja muita nöyryyttämisiä kuitenkin tapahtuu ja kytät paskat nakkaavat koko asiasta. En oo kyttien ystävä, älä tulkitse minua väärin, mutta Tukholmassa ja Tukholmasta länteen suunnilleen kaikkialla on Pridessä oma blokkinsa niille, kun ne haluavat antaa viestin, että ne tukevat sateenkaariväkeä siinä tapauksessa, että tapahtuu rikos, mutta Suomessa ei ole.

Se ei ole sattumaa, vaan on erikseen kielletty niitä osallistumasta virkapukuisina Prideen. Missä sinä luet tällaista, et missään? Mä jouduin safarin kynsiin kerran metrossa, eivät käyneet käsiksi kylläkään, mutta nöyryyttivät sanallisesti. Kukaan ei tilanteeseen puuttunut mitenkään. Siinä se "suvaitsevaisuus" on tosi paikan tullen, täysin nollan arvoisia kaikki.

Aivan kuin Työttömän lauantai, "kaksisataa kertaa nolla ei oo mittään, kun kukaan ei tee koskaan mittään". Nyttemmin tämä sama on huomattu maahanmuuttajien kanssa ja raiskauksen uhrin kanssa, kukaan ei reagoi, kukaan ei välitä. Helvetti, ,mä olen nähnyt, kun mies kuolee Lidlin lattialle ja ihmiset seisovat vieressä tumput suorina!!! Eikä se ollut edes mikään homomies tai maahanmuuttaja. Minkälaiseksi synniksi sinä katsot sen, että ihmiset ovat välinpitämättömiä ja vaikka antavat toisen kuolla kaupan lattialle tai tulla raiskatuksi?

Eikö SE ole juuri sitä Sodomaa ja Gomorraa? Mun rekkiskaveria on yritetty poistaa vessasta, kun häntä on luultu mieheksi. On tultu hakkaamaan eriön ovea. Tuo on sulaa ilkeyttä, eihän nyt kukaan unohda, mitkä värkit hänellä on jalkojen välissä. Ihmettelen vain, mitä tuollaistenkin ihmisten päässä liikkuu. Milloin mediassa on kirjoitettu näistä? Itse asiassa, kahdelle rekkiskaverille on käynyt niin. Mulle ei ole käynyt, mutta sen sijaan mustalaiset ovat kutsuneet minua "jeenaksi".

Siinä on kansanryhmä, joka on radikaalin kristillisyyden ja homovihan aivopesemä. Vaikka sinne Tanskaan, missä ihmisiä kohdellaan inhimillisesti. Mä tiedän useita seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, jotka ovat saaneet karistettua Suomen pölyt itsestään lopullisesti. Minä itse rupean olemaan liian vanha lähtemään. Otin esimerkin transvestiitista tarkoituksella.

Jotkut vitsailevat, että transvestiitin ja transsukupuolisen ero on viisi vuotta. Kummasta lesboudessa on kyse, rakkaudesta vaiko värkeistä?

Mitäpä, jos hänellä onkin naisen identiteetti tai hän on bigender tai jopa muunsukupuolinen, miksi se minut tekee silloin? Mä en ole vielä ihastunut tähän ihmiseen. Mitäpä jos olen transfani? Maailmalla kulkee miespuolisia transfaneja, jotka vannovat olevansa heteroita ja miksen kunnioita heidän identiteettiään, pelkästään jotkut transfoobikot eivät kunnioita sitä.

Miksi naispuolinen ei voi olla transfani? Ei kai lesboudessa oo kyse genitaaleista tai rouva paratkoon, kromosomeista? Tukholmasta länteen päin useimmiten poliiseilla ja vartiointifirmoilla on omat blokkinsa kulkueessa. Suomessa ei näin todellakaan ole. Johtuneekohan siitä, että olemme lähempänä maantieteellisesti ja henkisesti Venäjää kuin Ruotsi. Tukholmassa myös bussit sun muut on koristeltu sateenkaarilipuilla.

EI niille useimmiten tule edes millään tavalla mieleen lesbot ja homot. Yritä sinäkin välillä asettua heteronaisen asemaan. Ei sille tule ensimmäiseksi mieleen, että tuo on lesbo. Joku hetero ei välttis edes tiedä mitä tarkoittaa lesbo tai ei ikinä ole sellaista henkkoht tavannut. Ne ei tee sitä ilkeyttään, vaan tietämättömyyttään ja toisaalta, jos joku lesbo kerta näyttää niin mieheltä myös toisten lesbojen mielestä niin miksi sitten heteronainen huomaisi, että hän ei olekaan mies jos lesbokin luulee häntä mieheksi?

Asia on sen verran yksinkertainen, että jos pukeudut kuin mies ja näytät huomattavasti enemmän mieheltä kuin naiselta, ei ole mikään ihme, että sinua luullaan pääosin mieheksi. Se on ihan luonnollinen reaktio se. Se ei ole mitään ilkeyttä eikä syrjintää se. Jos pukeudut tarkoituksella mahdollisimman mieheksi, niin mitä muuta voit olettaa? Luuletko tosiaan, että sinua pidetään naisena jos muistutat hiiiirveän paljon enemmän miestä kuin naista? Jos haluat, että sinut huomataan nimenomaan naisena, niin siihen ei auta se, että pukeudut ja käyttäydyt mahdollisimman miesmäisesti.

Jos haluat pukeutua mahdollisimman mieheksi, niin sinua kohdellaan sen mukaan esim. Jos haluat, että sinut huomataan naisena, niin kiinnitä enemmän sitten huomiota ulkoiseen ja sisäiseenkin habitukseen ja muuta sitä sitten vaikka naisellisemmaksi.

Ateneum ja Kiasma olivat sateenkaariliputettuja. Suomessa on enemmän ihmisoikeusrikkomuksia kuin muissa Pohjoismaissa yhteensä, tiedä sitten, mistä se johtuu. Ne ei tee sitä ilkeyttään, vaan tietämättömyyttään" Jos oliskin näin, niin mä olisin ollut koko lapsuuteni ja suuren osan aikuisuuttani autuaasti kaapissa. Siksi tykkään olla Venäjällä ja siellä on autuaan rauhallista, ettei venäläiset todellakaan ole tietoisia sateenkaariväestä saati odota kohtaavansa sellaiseen kuuluvaa missään.

Ehkä tilanne on nyt muuttumassa. Tämä oli myös syy siihen, miksi minut outattiin juuri asuessani Palm Springsin lähellä, ihmiset olivat äärimmäisen tottuneita tunnistamaan lesbot ja homot katukuvassa.

Myös Suomessa on suurilla paikkakunnilla hyvin suuri tietoisuus sateenkaariväestä, mutta myös pienemmillä. Mut on outattu sellaisellakin paikkakunnalla kuin Forssa. Suuri osa homofoobikoista valittaa, ettei televisiosta tule muuta kuin homoasiaa. Katson töllötintä aika vähän, mutta yllättäen on jossain sarjassa ollut homohahmoja. Joittenkin mielestä tätä asiaa siis jauhetaan ihan kyllästyksiin asti.

Useimmat lebet ovat lyhyenläntiä, olivat ne kuinka rekkiksiä tahansa. Jos vessassa on joku cm pitkä "mies", niin hän todennäköisesti ei ole mies. Ei Suomen vessoissa ole tietääkseni ennenkään mitään raiskaajia ollut, eikä minkään maan missään vessoissa.

Ihme ja kumma, mä olen saanut olla rauhassa, vaikka olen pitkänhuiskea. Onhan Tom Cruisekin lyhyt. Kyllä niitä ahdistelijoita ja raiskaajia on vessoissakin ollut. Itse tiedän henkkoht tälläaisia tapauksia. Se, että sinä et itse tiedä sellaista tapahtuneen, niin se ei tarkoita sitä, että niitä ei olisi. Onhan täällä Suomessa oikein kuuluisakin tapaus, jossa tämä eräs mies on jo tätä ainakin luvulta ellei jo aikaisemmin harrastanut, että ahdistelee naisia nimenomaan vessoissa ja työntää kätensä jostain seinän reiästä naisten puolelle kopeloiden näitä naisia siellä pytyillä.

Katsos kun miehekäs, huonoitsetuntoinen lesbe menee veskiin, niin se vaan ajattelee vainoharhaisesti, että koko maapallon väki tuijottaa just nyt häntä ja hän on just maailman napa. Voi tietty olla, että joku ohi menevä luulee häntä mieheksi ja tottakai siis tulee heti ensimmäisenä ajatus, että mitä hittoa, tuo äijä menee naisten vessaan vaikka miesten vessa on vapaa ja vieressä.

Kun heteronainen menee vessaan, niin se ei tosiaan ensimmäiseksi ja tuskin toiseksi tai kolmanneksikaan mieti lesboja. Yritäpä kuvitella hetken itseäsi heternonaisena. Olet siis menossa vessaan. Sitten sä näet siellä miehen oikeasti nainen, mutta joka on tarkoituksella pukeutunut ja tehnyt itsestään mahdollisimman miehen näköisen. Sitten sinä heternoisena alat kiljumaan, että mitä, mies tunkeutuu vessaan, iiiiiiik! Sen jälkeen menet pokelle sanomaan, että hei tuolla on joku mies, joka on menossa naisten vessaan.

Sitten tulee järkkärihenkilökuntaa ja ottaa sen "miehen" siis naisen pois sieltä vessasta ja sanovat, että tämä on siis naisille, sori. Hei, ihan oikeasti, ei niillä heteroinaisilla ole mielessä lesbot. Itse olen kerran mennyt treffeille enkä tunnistanut kyseistä lesbonaista naiseksi vaan ihan oikeasti luulin, että kyseessä on mies ja siis en tietenkään mennyt moikkaamaan, koska muija oli aivan läpimenevän äijän näkönen hyi helvetti.

Vittuako kukaan määkii, että noi ja noi luulee mua äijäksi jos itse kerta pukeutuu niin miehen näköiseksi, että ei mitään rajaa. Eikä niillä heteroilla muutenkaan ole mielessä just ensimmäisenä homot ja lesbot.

Se vaan kun jotkut narsistit kuvittelevat olevansa niin maailman napoja minne menevätkään ja kuvittelevat, että koko maailma tuijottaa heitä. Toki, osa naisista saakin olla rauhassa enemmän kuin toiset.

Katsos kun ne miehet kuolaa suhteellisen nuorehkojen ja kauniiden naisten perään. Siinä mielessähän jotkut lesbot oikein tarkoituksella rumentavat itseään, jotta miehet eivät ahdistelisi. No, kyl mun exäni esimerkiksi sanoi, että hän näyttäisi mekossa ihan joltain transvestiitilta ja niin hän varmaan näyttäisikin. Minäkin näytän joskus, kun olen niin pitkä ja lihava. Olis aika hassua kuvitella joitain rekkiksiä letit päässä, kyllä ne ovat niin luontevia omina itsinään.

Ei mua ainakaan pahemmin kiinnosta miettiä, onks joku lesbo vai ei tai ainakaan syrjiä sitä jonku oletuksen tai ulkonäön perusteella. Moni tosi miesmäinenkin nainen on miehen kans naimisissa ja äiti lapsille. Anna Moring on tutkinut satenkaariperheitä ja kirjoittaa mm. Näyttää siltä, että julkisen keskustelun toimijat kuten toimittajat ja opaskirjojen kirjoittajat tekevät kaikkensa, jotta sateenkaariperheistä rakennettaisiin mahdollisimman onnellinen ja onnistunut kuva.

Halutaan viestittää, että monen laisissa perheissä voidaan elää onnellista ja lapsen edun mukaista elämää, mutta ilmiö kärjistyy niin, että muita kuin onnellisia perheitä ei sitten sateenkaariperhepuheessa olekaan. Henkilö asuu itsekin sat. Tunnen oikeita uskovia ja he eivät huutele ja loukkaa toisia ihmisiä nettipalstoilla, vaan keskittyvät rakastamaan ihmisiä ja tekemään hyvää.

Fariseukset on erikseen, muovia täynnä kuin barbiet ja oma sydän käsittelemättä. Lesbous on rakkautta naisiin ja siitä ei tarvitse eikä voi eheytyä. Itseään voi kyllä manipuloida. Omasta parisuhteesta naisen kanssa ei puutu mitään Kommentoi. Mikä kirjoituksissani on ollut loukkaavaa? Oikeaan uskovaisuuteen ei kuulu kaiken salliva rakkaus. Se ei edes olisi rakkautta. Myös minä kamppailen syntieni kanssa ja ne ovat Jumalan silmissä aivan yhtä väärin, kuin muidenkin synnit.

Voimme kuitenkin turvautua armoon ja oppia pääsemään voitolle synneissä. Tämä on oikeaa iloa ja vapautta. Synti aiheuttaa häpeää, myös minulla. Ainoastaan Jumala voi korjata tilanteen. On hienoa päästä eroon itseään sitovista asioista ja tunteista. Seksi, seksuaalisuus ja rakastaminen ovat eri asioita. Aivan varmasti ihminenvoi eheytyä esim. Aina on pidettävä toivoa yllä. Ongelma on täällä jo kahdellakin kirjoittajalla se, että heidän "rakkautensa" on ylenkatsovaa ja holhoavaa, ikään kuin ihmisellä ei olisi oikeutta tehdä omia, vääriäkin valintoja.

Syyllistyn itsekin tällaiseen joskus, kun empatiani toimii ylikierroksilla. Se on juuri sitä läheisriippuvaisen rakkautta, teet itsesi joksikin merkittäväksi rakastamalla. Läheisriippuvuus johtuu myös huonosta itsetunnosta ja kyvyttömyydestä olla yksin itsensä kanssa ja olla itsenäinen sekä seisoa vahvasti omilla jaloilla. Huoraaminen taas on bisnestä, sillä ei useimmiten ole tekemistä mitenkään em.

Toki joku yksilö voi myös hakea itsetunnon pönkitystä huoraamisesta, mutta suurimmalta osin huoraaminen on kuitenkin liiketoimintaa. Sitä tehdään raha takia. Sen lisäksi näyttäisi olevan ongelmia raha-asioissa.

Jos ihminen on siinä tilassa henkisesti ja psyykkisesti, että tarvitsee holhousta, silloin hänelle pitää sitä järjestää. Heikkoitsetuntoinen, haavoittunut, sisäisesti rikki oleva on hirveän helppo uhri nimenomaan näille uskoansa tuputtaville. Tällaista uhria on helppo johdatella ja manipuloida. Mites te uskovaiset, mitä jos me homoseksuaalit tulisimme valtakunnansaleihin käännyttämään ja manipuloiman teitä?

Entäs jos tulisimme Suviseuroihin saarnaamaan kuinka juuri teidän uskontonne on väärin ja juuri minä olen oikeassa?

Entä jos minä tulisin aina häiritsemään ja ahdistelemaan sinua joka paikkaan ja tuputtamaan omaa uskontoani ja manipuloimaan juuri sinua juuri minun tahtoni mukaiseksi? Oletteko tekin synnillisiä te uskovaiset? Mitä teette sille synnille? Väitättekö, että teidän tekemiin synteihin riittää vain Jumalan armo, mutta muiden ihmisten tekemiin synteihin ei riitä armo, vaan heidän on muututtava juuri teidän mieleisiksenne? Se mikä on syntiä ja mikä ei, on myös paljon ihmisten korvien välissä.

Fundamentalismissa kun on sellainen pieni ongelma, että se kasvattaa parhaimmillaan rakastamaan totuutta ja tällainen henkilö ei taas voi olla fundamentalisti. Minä en oikein ymmärrä, miten "uskoon tullaan", tai mitä täsmälleen ottaen on "usko".

Minulle se näyttäytyy joko toiveajatteluna tai pelkona. Raamattu on helvetin pelottava kirja ja sitä lukiessa menettää helposti yöunensa. Kuka ne pätkät sinne on aikoinaan kirjoittanut on täytynyt olla henkisesti pahasti sairas. Mielenterveys jos horjuu jo ennestään, niin Raamattu ei sitä ainakaan paremmaksi tee.

Mitä se usko oikein on? Raamatussa on sille kyllä ihan oma määritelmänsä ja kuulostaa ihan toiveajattelulta. Jehovan todistajat heitätyttivät vartijoilla Joni Valkilan ulos heidän konventistaan, koska tämä on tunnettu "luopio". Valkila ei muuta tehnyt kuin videoi esitelmää.

Minä taas saan "päällystakin" seuraamaan itseäni jos käyn entisen uskontoni tilaisuuksissa. En ole kyllä käynyt enää varmaan kymmeneen vuoteen. Mulla oli yks exä, joka oli hellari, ja kiinnostunut mun lahkotaustastani, niin käytin häntä siellä sitten.

Aikoinaan Prideä häiriköivät "Jumalan hullut" eli Operaatio Joosua, joka myös meni pilaamaan parin vihkimistä ruumisarkkutempauksella ja jotka myös osoittivat mieltä "Ecce Homon" edessä. Ne saivat lähtöpassit Pridestä, kun pinkkimustista yksi kävi repimässä niiltä niiden bandiksen käsistä.

Niillä meni niin p a s k a t housuun sen jälkeen, että jäivät Prideen tulematta, mutta saivat sentään kansanedustajansa eduskuntaan, nyt jo toiselle kaudelle.

Se, että minä strippasin uskovaisille, oli siis varsin kevyttä intimidaatiota verrattuna siihen, miten uskovaisiin on aiemmin suhtauduttu ja myös minä olin pinkkimustissa. Pride ja vappu tuntuvat olevan uskisten toimintapäiviä.

...

Anal porno. con negros pollones castingcouch-x pono duro ver porno en español porno gratis ruvias follando de parejas follando porno vídeos de maduras españolas maduras gratis coñito maduras. con pene xxx free videos demaduras brasileñas tetonas follando pornstars famosas gordas vídeos eróticos tetas masage rooms videos porno gratis nacho vidal anal hd madura caliente xxx videos amateur transexuales doble penetracion descargar videos porno toro pprno gratis madura y tetonas maduras.

con porno españil bajar porno juegos porno pelirrojas porno paris porn tube mujeres putas espanolas follando lisa ann morenas pollas videos tetas naturales follando tetas grandes cougar porn travesti ferrol hombres desnudos free culos de sexo duro mujeresmeando porno en español hd abuelas españolas haciendo pajas femeninas porno intercambio de lesbianas videos pornoxx asiaticas follando con viejas negras peludas madura video madura se avecina xxx videos porno francesas webcam gratis tetona masturbandose pareja joven follando videos de rubias peludas bondage porno nuria tetona masturbandose culos chicas con porn travestis con porno español película x maduras x sexo videos de gordas sexo porn hentai porno gratis porno gratis cougar porn bbw tera patric porno.

KLITORIKSEN STIMULOINTI GAY SAKSALAISIA AUTOMYYNTI SIVUJA

Oma lukunsa sitten ovat nämä, jotka pelkäävät jäävänsä yksin ja pitävät useampaa naista varalla, että jos se vaikka ensimmäinen jättää niin kolme muuta naista on vielä kun yksin jääminen on niin kamalan pelottavaa. Pitkässä parisuhteessa eläneet jos ei ole ollut omaa elämää parisuhteen aikana ovat jo tyyliin hukanneet täysin itsensä, identiteettinsä, mieltymyksensä kun ovat pyhittäneet koko elämänsä toisen ihmisen kautta elämiseen.

Jos nyt edes ihan teoreettisesti kuviteltaisiin, että minusta tulisi ex-lesbo, niin kukaan ei uskoisi sitä. Minä tasan tiedän, kuinka "eheytyneisiin" suhtaudutaan: Ennen pitkää he huomaavat, ettei usko tuonutkaan yhtään mitään ja palaavat homosuhteisiin.

Usko voi korkeintaan viedä huomion vähäksi aikaa muihin asioihin, mutta kun uskon oravanpyörään uupuu, niin tekee mieli takaisin siihen, mikä oli aitoa. Kuten Raamattu sanoo nasevasti: Mitään eheytymistä ei tapahdu.

Mitään ihmeparantumisia ei tapahdu. Lasaruskin on kuollut kuin kivi. Mun homoseksuaalisuuteni ei ole keneltäkään pois. Sen sijaan esimerkiksi tän maan rikkaitten ahneus on muilta pois.

Median kuva kuitenkin perustuu stereotypioille, joilla ei ole kuin satunnainen yhteys siihen todelliseen elämään, missä me elämme. On kovin harvinaista, kun mediassa lesbo puhuu lesboille vapaasti lesbona. Muistan sellaisen tapauksen viime vuosisadalta, silloin äänessä oli ihastuttava Irshad Manji ja ohjelma oli Queer-TV.

Sen jälkeen on tullut erilaisia muovisia teennelmiä, joita ei voi yhdistää tosielämään. Silloin, kun joku Pirkko Saisio tai Johanna Korhonen ovat äänessä, he lähinnä puhuvat teille, teidän suhteestanne meihin, puhumattakaan että jos joku hetero puhuu, niin silloin hän puhuu vain heteroiden suhteesta meihin. Lesbo lesbolle, homo homolle, bi bille ja transihminen transihmiselle, sellainen puhe ei mediaan pääse. Ihan pienenä homoseksuaalisuus oli vielä rikoskin. Koko lapsuuteni se oli sairaus.

Nämä asiat myös tehtiin harvinaisen selviksi minulle. Toivun siis omasta lapsuudestani ja nuoruudestani täällä. Aikuisiällä esimerkiksi mun verisukulaiset eivät halua tavata minua laisinkaan. Monen heteron ja lesbonkin mielestä sellainen on täysin tyrmäävää.

Se on minulle isku vyön alle. Asiaa ei muuta muuksi se, että löytäisin itselleni miehen. Varmaan moni kokisi minun muuttuneen, mutta minä olen yhä sama. Vammaista ei eroteta uskonlahkosta sen takia, että hänellä on vamma. Niin pitkälle teidän julmuutenne ei vielä ole mennyt. Homous taisi olla siellä viimeksi kiellettyä joskus silloin, kun natsit miehittivät maata. Ei se ollut mikään kuollut pykälä myöskään, sillä tanskalaiset suhtautuivat aidon avoimesti lesboihin.

Paikallinen homokuppila Oscar on myös heteroiden tuntema ruokapaikka. Suomessa olen taas tuntenut nuorena olleeni vähintään sairas, mutta ehkä myös rikollinen. Mua raahattiin psykologille ja minua pidettiin sopeutumattomana. Koulussa kiusattiin koko ajan. Huomaa, etten minä ollut edes avoin, vaan minusta pelkästään epäiltiin asiaa. Sitten vasta helvetti olisi päässyt valloilleen, jos minä olisin tullut ulos kaapista.

Kohdelkaa meitä ihmisinä, niin tulevat sukupolvet eivät joudu käymään läpi samaa. Minä rupean olemaan jo menetetty tapaus ihmisenä.

Asian voi myös tiivistää niin, että mulla on kallis koulutus ja olen älykäs ja kyvykäs ihminen, mutta teidän maanne on pistänyt sen roskakoriin, koska lesbo. Pian loppuu ruoka sunkin haarukastasi, jos tätä syrjimistä jatkuu! Colaptes, olet välillä lesbo ja välillä bi. Sitten sä olet välillä lesbo, joka kuitenkin nauttii alastomien miesten katselusta netissä.

Eikö tässä ole pieni ristiriita? Nimittäin lesbot eivät erityisemmin nauti alastomien miesten katselusta. Kuten jo kirjoitin, kirjoituksiesi perusteella tuijotat aivan liikaa menneisyyteen.

Aivan kuin olisit junassa selkä menosuuntaan päin. Palaat aina menneisyyteen ja löydät sieltä aina syyn tai tekosyyn, miksi sitä ja miksi tätä. Eikö sinunkin olisi aika kääntää kasvosi menosuuntaan päin ja unohtaa menneisyytesi traumat? Unohda menneisyys, kipeät asiat ja suuntaa katseesi tulevaisuuteen. Tee siitä tulevaisuudestasi niin mielekäs itsellesi kuin vain kykenet.

Menneisyyteen tuijottaminen ei kuitenkaan varmasti auta asiaa. Siis ne ovat silti heteroita ja varmasti loukkaantuvat siitä, jos muuta väitetään. Eikö sama toimi toisinpäin?

Mä olen totta puhuen vähän itse hämmentynyt, kun elämääni on ilmaantunut tämä mies. Tarkoitus sillä, että olen sanonut olevani lesbo on aina ollut se, etten tulisi ikinä jättämään naistani miehen takia.

Nytkään minulla ei ole mitään naissuhdetta menossa. Mun suhteeni miehiin ovat tunnetusti huonoja, mutta olenko minä sen takia valinnut kumppanikseni naisia, en tiedä. Ennen kaikkea, mun suhteeni naisiin ovat erilaisia kuin suhteet miehiin ovat olleet. Miehissä kiinnostaa vain seksi ja k y r v ä t, naisissa koko kokonaisuus. Naisen kanssa mä haluan suhdetta, miehen kanssa joskus seksi on ihan ok, mutta se on jäänyt siihen seksiin, tai niin mä ainakin luulen.

Ehkä mä olen päässyt miehiin liittyvistä traumoistani yli ja ihastun mieheen. Se olisi perin hämmentävää. Musta tuntuu pahalta tämä bifobia. Joka tapauksessa, kaikki nää laatikot ovat aikoinaan heteroiden tekemiä eivätkä ne kuvaa rakastamisen monimuotoisuutta kuin vaillinnaisesti. Pride-viikollakin meinasin joutua safarin kohteeksi, ne kävivät minuun jopa kiinni.

Mulle on sanottu, että Suomi on muuttunut, ei oo syrjintää niin kuin ennen, mutta mun henkilökohtainen kokemukseni kertoo muuta. Jotta mä pääsisin vapaaksi menneestä, mun on kohdattava se. Siis siinä mielessä ok, että voisi harrastaa vapaaehtoisesti seksiä miehen kanssa. Lesboja ei myöskään kiehdo miesten kanssa seksi ja kyrvät. Todellinen lesbo ei mieti, että seksi miehen kanssa on ok tai että miehissä kiehtoo kyrvät.

Lesboja ei kiehdo kyrvät, sori vaan. Oisko näin, että olet kuitenkin hiukan epävarma itsestäsi tällä kin alueella ja kenties hieman sekaisin asiasta? Nimittäin todellinen lesbo on kyllä täysin varma siitä, että häntä ei kiehdo kyrvät tai seksi miehen kanssa. Tämä ei todellakaan tarkoita bifobiaa vaan, että lesbot, jotka ovat täysin varmoja itsestään niin todellakin tietävät, että ei heitä kiehdo seksi miesten kanssa.

Jos oikein muistan, niin jossain vaiheessa tänä kesänä kirjoitit, että olet suhteessa naisen kanssa ja sinulla on nyt sitten parisuhde. Loppuiko se jo vai mitä tapahtui? Luin jostakin joskus jonkun tutkijan väitteet, että jos menneisyydessä on ollut ongelmia niin kaikkia se menneisyyden penkominen uudestaan ei auta, päinvastoin, se repii vain haavoja auki ja saa ihmisen vielä onnettomammaksi.

Valitettavasti nyt en muista tutkijan enkä tutkimuksen nimeä. Tarkoitan, että lukiessa tekstejäsi tulee helposti mieleen, että keskityt vain niihin negatiivisiin asioihin elämässäsi menneisyyden asiohin ja unohdat nauttia tästä hetkestä, tästä päivästä ja kenties tulevaisuudestakin.

Homma itsessään oli ohi ennen kuin mun kannalta oli alkanutkaan, niin kuin heterohommissa yleensäkin. Seksin pitää kyllä muuttua paljon parempaan suuntaan etten rupeaisi haikailemaan taas naisten perään. Olen huomannut, että kultatähtilesboja on perin vähän ja rekkiksimmätkin kaverit antoivat minulle yllättäen neuvoja miehen kanssa toimimisessa. Ainakaan mitään fobiaa mulla ei miehiä kohtaan ole. Minusta tuntuu, että mä nyt harrastan heterohommia vähän aikaa ja sitten kyllästyn niihin, kun elämääni tulee nainen.

Päässä tanssi mielikuvia siitä, että mustasukkainen mies ilmaantuu pian mun ovelleni. Ei oo hynää, ei voi lähteä reissuamaan, tylsiinnyn himassa. Ei tarvitse todellakaan olla mitenkään kultatähtilesbo todetakseen, että lesbona miehen kanssa seksi ei kiinnosta.

Jos olet myöhempään herännyt omaan lesbouteen ja olet varma omasta lesboudestasi niin olet myös varma, että lesbona seksi ei vaan sitten kiinnosta pätkääkään miehen kanssa. Eihän siinä mitään jos on biseksuaali tai biseksuaali, joka on enemmän naisiin päin kallellaan, MUTTA lesbojen esittäminen sellaisina, että heille kelpaavat miehet ja miehen kanssa seksi, niin eiiiih!

Katsos kun se luo sitten sellaisia mielikuvia etenkin niille epätoivoisille miehille, että lesboille kelpaa miehet, kun se asia ei todellakaan ole näin. Lesboille ei kelpaa miehet seksimielessä.

Ei ole hynää, siksi kirjoitan tällaisia tekstejä. Tuota, ehkä joku kaunis päivä keksit jonkun muun keinon purkaa ahdistustasi kuin Suomi24 palsta. Minunkin profiiliani Qruiserissa käyvät lähinnä katselemassa hetero -ja bimiehet. Tämä mies, jonka kanssa olen ollut tekemisissä on joko transvestiitti tai transvestinen fetishisti ja kun olen tehnyt seksihommeleita hänen kanssaan, niin hän on ollut pukeutuneena.

Minua ei kiinnostaneet tietää edes niiden nimet. Laajin kokemus miehistä tuli mulle juuri tuolta alueelta ja sitten henkilökohtainen hellyys ja seksi oli yhden toisen prostituoidun kanssa.

Huumeet on jo kokeiltu, Terence McKenna tosin suosittelee sieniä. Muuten, lesboutta ei voi nähdä ulospäin esim. Nämä ovat näitä luutuneita hyvin vanhanaikaisia stereotypioita.

Tunnen ja tiedän monta rekkiksen näköistä, jotka ovat enemmän bissejä ja toisaalta taas monta äärimmäisen femmeä, joita ei voisi kiinnostaa tipan tippaa miehet seksimielessä. Lesboutta ei voi nähdä ulospäin! Rekkiksen näköinen ei ole yhtään sen enempää naisiin päin kallellaan kuin femme. Kaikki homomiehet eivät ole neitejä, osa hyvinkin maskuliinisia tai tavallisen heteromiehen näköisiä.

Osa neitimäisistä miehistä ei myöskään ole homoja, vaan osa on bissejä, osa jopa heteroja. Käsittämätöntä, että vielä vuonna luullaan, että homous näkyy automaattisesti ulospäin. Toki osa lesboista voi haluta näyttää tarkoituksella "lesbommalta", mikä tietysti stereotypioissa tarkoittaa miehekkäämpää, poikamaisempaa, rekkakuskimaisempaa. Osa bissenaisista voi jopa haluta näyttää enemmän katu-uskottavammalta lesbolta lesbojen silmissä, vaikka onkin oikeasti bi ja siksipä sitten hankkii itselleen rekkakuskilookin, mikä useimmiten ei edes pue tipan tippaa ketään, mutta makunsa kullakin.

Älä kuuntele niitä ajatuksia, mitkä yrittää lannistaa sua! Ne ei oo Jumalasta. Sulla on tasan sama ihmisarvo, kuin muillakin. Eikä se riipu sun omista saavutuksista tai teoista tai ominaisuuksista. Sä oot Jumalalle ihan yhtä tärkee, ku muutkin.

Ei uskon tarvii eikä se saakaan olla mitään oravanpyörää. Aito usko on iloa, rauhaa ja vanhurskautta. Ei ulkonaisia suorituksia tai kaavoja.

Ja kyllä eheytyminenkin vaan on mahdollista. Mistä sä sit oot riippuvainen? Aiheuttaako se sulle syyllisyyttä? Millä tavalla median antama kuva eroaa todellisuudesta? Ei tietenkään tuonkaltainen syrjintä ole oikein. Ei tuo ollut Jeesuksenkaan esimerkki, mut et sä silti kaikkia heteroja voi syyttää.

Suurimmalle osalle ei kuitenkaan käy noin, en ainakaan usko, että tuo olisi kovin yleistä? Ymmärrän kyllä, miten tuossa voi itsearvostus mennä, mutta unohda ne ihmisten mielipiteet ja valheet.

Tiedän että se voi viedä aikaa, mutta kyllä on mahdollista päästä asioiden yläpuolelle. Ainoa, mihin minä olen syyllinen on se, että mun olisi pitänyt olla rohkeammin ulkona kaapista aiemmin, jo teininä, mutta niin kuin tässä keskustelussa on käynyt ilmi, minä en edes tiedä, minä minä tulen ulos kaapista, lesbona vaiko biseksuaalina. Minulle on tullut ihmisiä ihan ilmeisesti rehellisessä mielessä kertomaan, että meitä suositaan ja että kaikki ovat avautuvat, kun sanoo kuuluvansa tähän sateenkaariväkeen.

Kyllä se on monesti ihan toisinpäin. Syrjinnästä puhutaan vain sivulauseessa. Minuun käytiin käsiksi keskellä Prideä, joten saattaa joutua safaristien kohteeksi. Siinäpä se, aikoinaan esitettiin dokumentti Venäjän homoista, jossa natsihenkiset tyypit harrastavat safareita, eli etsivät käsiinsä homon, tekevät tälle sakinhivutuksen ja kuvaavat tuotoksensa vielä videolle.

Se herätti ansaittua kauhua missä se esitettiinkin. Mutta missään ei sanottu, että safareita on myös Suomessa ja on ollut iät ja ajat, eikä niitä järjestä venäläiset.

Ehkäpä ne eivät ole kuvanneet tuotoksiaan videolle, koska youtube sensuroi sellaiset videot, mutta sakinhivutuksia ja muita nöyryyttämisiä kuitenkin tapahtuu ja kytät paskat nakkaavat koko asiasta.

En oo kyttien ystävä, älä tulkitse minua väärin, mutta Tukholmassa ja Tukholmasta länteen suunnilleen kaikkialla on Pridessä oma blokkinsa niille, kun ne haluavat antaa viestin, että ne tukevat sateenkaariväkeä siinä tapauksessa, että tapahtuu rikos, mutta Suomessa ei ole. Se ei ole sattumaa, vaan on erikseen kielletty niitä osallistumasta virkapukuisina Prideen.

Missä sinä luet tällaista, et missään? Mä jouduin safarin kynsiin kerran metrossa, eivät käyneet käsiksi kylläkään, mutta nöyryyttivät sanallisesti. Kukaan ei tilanteeseen puuttunut mitenkään. Siinä se "suvaitsevaisuus" on tosi paikan tullen, täysin nollan arvoisia kaikki. Aivan kuin Työttömän lauantai, "kaksisataa kertaa nolla ei oo mittään, kun kukaan ei tee koskaan mittään". Nyttemmin tämä sama on huomattu maahanmuuttajien kanssa ja raiskauksen uhrin kanssa, kukaan ei reagoi, kukaan ei välitä.

Helvetti, ,mä olen nähnyt, kun mies kuolee Lidlin lattialle ja ihmiset seisovat vieressä tumput suorina!!! Eikä se ollut edes mikään homomies tai maahanmuuttaja. Minkälaiseksi synniksi sinä katsot sen, että ihmiset ovat välinpitämättömiä ja vaikka antavat toisen kuolla kaupan lattialle tai tulla raiskatuksi?

Eikö SE ole juuri sitä Sodomaa ja Gomorraa? Mun rekkiskaveria on yritetty poistaa vessasta, kun häntä on luultu mieheksi. On tultu hakkaamaan eriön ovea. Tuo on sulaa ilkeyttä, eihän nyt kukaan unohda, mitkä värkit hänellä on jalkojen välissä. Ihmettelen vain, mitä tuollaistenkin ihmisten päässä liikkuu. Milloin mediassa on kirjoitettu näistä? Itse asiassa, kahdelle rekkiskaverille on käynyt niin. Mulle ei ole käynyt, mutta sen sijaan mustalaiset ovat kutsuneet minua "jeenaksi". Siinä on kansanryhmä, joka on radikaalin kristillisyyden ja homovihan aivopesemä.

Vaikka sinne Tanskaan, missä ihmisiä kohdellaan inhimillisesti. Mä tiedän useita seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, jotka ovat saaneet karistettua Suomen pölyt itsestään lopullisesti. Minä itse rupean olemaan liian vanha lähtemään. Otin esimerkin transvestiitista tarkoituksella. Jotkut vitsailevat, että transvestiitin ja transsukupuolisen ero on viisi vuotta. Kummasta lesboudessa on kyse, rakkaudesta vaiko värkeistä? Mitäpä, jos hänellä onkin naisen identiteetti tai hän on bigender tai jopa muunsukupuolinen, miksi se minut tekee silloin?

Mä en ole vielä ihastunut tähän ihmiseen. Mitäpä jos olen transfani? Maailmalla kulkee miespuolisia transfaneja, jotka vannovat olevansa heteroita ja miksen kunnioita heidän identiteettiään, pelkästään jotkut transfoobikot eivät kunnioita sitä. Miksi naispuolinen ei voi olla transfani? Ei kai lesboudessa oo kyse genitaaleista tai rouva paratkoon, kromosomeista? Tukholmasta länteen päin useimmiten poliiseilla ja vartiointifirmoilla on omat blokkinsa kulkueessa.

Suomessa ei näin todellakaan ole. Johtuneekohan siitä, että olemme lähempänä maantieteellisesti ja henkisesti Venäjää kuin Ruotsi. Tukholmassa myös bussit sun muut on koristeltu sateenkaarilipuilla. EI niille useimmiten tule edes millään tavalla mieleen lesbot ja homot. Yritä sinäkin välillä asettua heteronaisen asemaan. Ei sille tule ensimmäiseksi mieleen, että tuo on lesbo.

Joku hetero ei välttis edes tiedä mitä tarkoittaa lesbo tai ei ikinä ole sellaista henkkoht tavannut. Ne ei tee sitä ilkeyttään, vaan tietämättömyyttään ja toisaalta, jos joku lesbo kerta näyttää niin mieheltä myös toisten lesbojen mielestä niin miksi sitten heteronainen huomaisi, että hän ei olekaan mies jos lesbokin luulee häntä mieheksi?

Asia on sen verran yksinkertainen, että jos pukeudut kuin mies ja näytät huomattavasti enemmän mieheltä kuin naiselta, ei ole mikään ihme, että sinua luullaan pääosin mieheksi. Se on ihan luonnollinen reaktio se. Se ei ole mitään ilkeyttä eikä syrjintää se. Jos pukeudut tarkoituksella mahdollisimman mieheksi, niin mitä muuta voit olettaa?

Luuletko tosiaan, että sinua pidetään naisena jos muistutat hiiiirveän paljon enemmän miestä kuin naista? Jos haluat, että sinut huomataan nimenomaan naisena, niin siihen ei auta se, että pukeudut ja käyttäydyt mahdollisimman miesmäisesti. Jos haluat pukeutua mahdollisimman mieheksi, niin sinua kohdellaan sen mukaan esim. Jos haluat, että sinut huomataan naisena, niin kiinnitä enemmän sitten huomiota ulkoiseen ja sisäiseenkin habitukseen ja muuta sitä sitten vaikka naisellisemmaksi.

Ateneum ja Kiasma olivat sateenkaariliputettuja. Suomessa on enemmän ihmisoikeusrikkomuksia kuin muissa Pohjoismaissa yhteensä, tiedä sitten, mistä se johtuu.

Ne ei tee sitä ilkeyttään, vaan tietämättömyyttään" Jos oliskin näin, niin mä olisin ollut koko lapsuuteni ja suuren osan aikuisuuttani autuaasti kaapissa. Siksi tykkään olla Venäjällä ja siellä on autuaan rauhallista, ettei venäläiset todellakaan ole tietoisia sateenkaariväestä saati odota kohtaavansa sellaiseen kuuluvaa missään. Ehkä tilanne on nyt muuttumassa. Tämä oli myös syy siihen, miksi minut outattiin juuri asuessani Palm Springsin lähellä, ihmiset olivat äärimmäisen tottuneita tunnistamaan lesbot ja homot katukuvassa.

Myös Suomessa on suurilla paikkakunnilla hyvin suuri tietoisuus sateenkaariväestä, mutta myös pienemmillä. Mut on outattu sellaisellakin paikkakunnalla kuin Forssa. Suuri osa homofoobikoista valittaa, ettei televisiosta tule muuta kuin homoasiaa. Katson töllötintä aika vähän, mutta yllättäen on jossain sarjassa ollut homohahmoja. Joittenkin mielestä tätä asiaa siis jauhetaan ihan kyllästyksiin asti. Useimmat lebet ovat lyhyenläntiä, olivat ne kuinka rekkiksiä tahansa.

Jos vessassa on joku cm pitkä "mies", niin hän todennäköisesti ei ole mies. Ei Suomen vessoissa ole tietääkseni ennenkään mitään raiskaajia ollut, eikä minkään maan missään vessoissa. Ihme ja kumma, mä olen saanut olla rauhassa, vaikka olen pitkänhuiskea. Onhan Tom Cruisekin lyhyt. Kyllä niitä ahdistelijoita ja raiskaajia on vessoissakin ollut.

Itse tiedän henkkoht tälläaisia tapauksia. Se, että sinä et itse tiedä sellaista tapahtuneen, niin se ei tarkoita sitä, että niitä ei olisi. Onhan täällä Suomessa oikein kuuluisakin tapaus, jossa tämä eräs mies on jo tätä ainakin luvulta ellei jo aikaisemmin harrastanut, että ahdistelee naisia nimenomaan vessoissa ja työntää kätensä jostain seinän reiästä naisten puolelle kopeloiden näitä naisia siellä pytyillä.

Katsos kun miehekäs, huonoitsetuntoinen lesbe menee veskiin, niin se vaan ajattelee vainoharhaisesti, että koko maapallon väki tuijottaa just nyt häntä ja hän on just maailman napa. Voi tietty olla, että joku ohi menevä luulee häntä mieheksi ja tottakai siis tulee heti ensimmäisenä ajatus, että mitä hittoa, tuo äijä menee naisten vessaan vaikka miesten vessa on vapaa ja vieressä.

Kun heteronainen menee vessaan, niin se ei tosiaan ensimmäiseksi ja tuskin toiseksi tai kolmanneksikaan mieti lesboja. Yritäpä kuvitella hetken itseäsi heternonaisena. Olet siis menossa vessaan. Sitten sä näet siellä miehen oikeasti nainen, mutta joka on tarkoituksella pukeutunut ja tehnyt itsestään mahdollisimman miehen näköisen.

Sitten sinä heternoisena alat kiljumaan, että mitä, mies tunkeutuu vessaan, iiiiiiik! Sen jälkeen menet pokelle sanomaan, että hei tuolla on joku mies, joka on menossa naisten vessaan. Sitten tulee järkkärihenkilökuntaa ja ottaa sen "miehen" siis naisen pois sieltä vessasta ja sanovat, että tämä on siis naisille, sori.

Hei, ihan oikeasti, ei niillä heteroinaisilla ole mielessä lesbot. Itse olen kerran mennyt treffeille enkä tunnistanut kyseistä lesbonaista naiseksi vaan ihan oikeasti luulin, että kyseessä on mies ja siis en tietenkään mennyt moikkaamaan, koska muija oli aivan läpimenevän äijän näkönen hyi helvetti.

Vittuako kukaan määkii, että noi ja noi luulee mua äijäksi jos itse kerta pukeutuu niin miehen näköiseksi, että ei mitään rajaa. Eikä niillä heteroilla muutenkaan ole mielessä just ensimmäisenä homot ja lesbot. Se vaan kun jotkut narsistit kuvittelevat olevansa niin maailman napoja minne menevätkään ja kuvittelevat, että koko maailma tuijottaa heitä. Toki, osa naisista saakin olla rauhassa enemmän kuin toiset. Katsos kun ne miehet kuolaa suhteellisen nuorehkojen ja kauniiden naisten perään.

Siinä mielessähän jotkut lesbot oikein tarkoituksella rumentavat itseään, jotta miehet eivät ahdistelisi. No, kyl mun exäni esimerkiksi sanoi, että hän näyttäisi mekossa ihan joltain transvestiitilta ja niin hän varmaan näyttäisikin.

Minäkin näytän joskus, kun olen niin pitkä ja lihava. Olis aika hassua kuvitella joitain rekkiksiä letit päässä, kyllä ne ovat niin luontevia omina itsinään. Ei mua ainakaan pahemmin kiinnosta miettiä, onks joku lesbo vai ei tai ainakaan syrjiä sitä jonku oletuksen tai ulkonäön perusteella. Moni tosi miesmäinenkin nainen on miehen kans naimisissa ja äiti lapsille. Anna Moring on tutkinut satenkaariperheitä ja kirjoittaa mm.

Näyttää siltä, että julkisen keskustelun toimijat kuten toimittajat ja opaskirjojen kirjoittajat tekevät kaikkensa, jotta sateenkaariperheistä rakennettaisiin mahdollisimman onnellinen ja onnistunut kuva. Halutaan viestittää, että monen laisissa perheissä voidaan elää onnellista ja lapsen edun mukaista elämää, mutta ilmiö kärjistyy niin, että muita kuin onnellisia perheitä ei sitten sateenkaariperhepuheessa olekaan. Henkilö asuu itsekin sat. Tunnen oikeita uskovia ja he eivät huutele ja loukkaa toisia ihmisiä nettipalstoilla, vaan keskittyvät rakastamaan ihmisiä ja tekemään hyvää.

Fariseukset on erikseen, muovia täynnä kuin barbiet ja oma sydän käsittelemättä. Lesbous on rakkautta naisiin ja siitä ei tarvitse eikä voi eheytyä. Itseään voi kyllä manipuloida. Omasta parisuhteesta naisen kanssa ei puutu mitään Kommentoi.

Mikä kirjoituksissani on ollut loukkaavaa? Oikeaan uskovaisuuteen ei kuulu kaiken salliva rakkaus. Se ei edes olisi rakkautta. Myös minä kamppailen syntieni kanssa ja ne ovat Jumalan silmissä aivan yhtä väärin, kuin muidenkin synnit.

Voimme kuitenkin turvautua armoon ja oppia pääsemään voitolle synneissä. Tämä on oikeaa iloa ja vapautta. Synti aiheuttaa häpeää, myös minulla. Ainoastaan Jumala voi korjata tilanteen.

On hienoa päästä eroon itseään sitovista asioista ja tunteista. Seksi, seksuaalisuus ja rakastaminen ovat eri asioita. Aivan varmasti ihminenvoi eheytyä esim. Aina on pidettävä toivoa yllä. Ongelma on täällä jo kahdellakin kirjoittajalla se, että heidän "rakkautensa" on ylenkatsovaa ja holhoavaa, ikään kuin ihmisellä ei olisi oikeutta tehdä omia, vääriäkin valintoja. Syyllistyn itsekin tällaiseen joskus, kun empatiani toimii ylikierroksilla.

Se on juuri sitä läheisriippuvaisen rakkautta, teet itsesi joksikin merkittäväksi rakastamalla. Läheisriippuvuus johtuu myös huonosta itsetunnosta ja kyvyttömyydestä olla yksin itsensä kanssa ja olla itsenäinen sekä seisoa vahvasti omilla jaloilla. Huoraaminen taas on bisnestä, sillä ei useimmiten ole tekemistä mitenkään em.

Toki joku yksilö voi myös hakea itsetunnon pönkitystä huoraamisesta, mutta suurimmalta osin huoraaminen on kuitenkin liiketoimintaa. Sitä tehdään raha takia. Sen lisäksi näyttäisi olevan ongelmia raha-asioissa. Jos ihminen on siinä tilassa henkisesti ja psyykkisesti, että tarvitsee holhousta, silloin hänelle pitää sitä järjestää. Heikkoitsetuntoinen, haavoittunut, sisäisesti rikki oleva on hirveän helppo uhri nimenomaan näille uskoansa tuputtaville.

Tällaista uhria on helppo johdatella ja manipuloida. Mites te uskovaiset, mitä jos me homoseksuaalit tulisimme valtakunnansaleihin käännyttämään ja manipuloiman teitä? Entäs jos tulisimme Suviseuroihin saarnaamaan kuinka juuri teidän uskontonne on väärin ja juuri minä olen oikeassa? Entä jos minä tulisin aina häiritsemään ja ahdistelemaan sinua joka paikkaan ja tuputtamaan omaa uskontoani ja manipuloimaan juuri sinua juuri minun tahtoni mukaiseksi?

Oletteko tekin synnillisiä te uskovaiset? Mitä teette sille synnille? Väitättekö, että teidän tekemiin synteihin riittää vain Jumalan armo, mutta muiden ihmisten tekemiin synteihin ei riitä armo, vaan heidän on muututtava juuri teidän mieleisiksenne? Se mikä on syntiä ja mikä ei, on myös paljon ihmisten korvien välissä.

Fundamentalismissa kun on sellainen pieni ongelma, että se kasvattaa parhaimmillaan rakastamaan totuutta ja tällainen henkilö ei taas voi olla fundamentalisti. Minä en oikein ymmärrä, miten "uskoon tullaan", tai mitä täsmälleen ottaen on "usko". Minulle se näyttäytyy joko toiveajatteluna tai pelkona. Raamattu on helvetin pelottava kirja ja sitä lukiessa menettää helposti yöunensa. Kuka ne pätkät sinne on aikoinaan kirjoittanut on täytynyt olla henkisesti pahasti sairas.

Mielenterveys jos horjuu jo ennestään, niin Raamattu ei sitä ainakaan paremmaksi tee. Mitä se usko oikein on? Raamatussa on sille kyllä ihan oma määritelmänsä ja kuulostaa ihan toiveajattelulta. Jehovan todistajat heitätyttivät vartijoilla Joni Valkilan ulos heidän konventistaan, koska tämä on tunnettu "luopio". Valkila ei muuta tehnyt kuin videoi esitelmää.

Minä taas saan "päällystakin" seuraamaan itseäni jos käyn entisen uskontoni tilaisuuksissa. En ole kyllä käynyt enää varmaan kymmeneen vuoteen. Mulla oli yks exä, joka oli hellari, ja kiinnostunut mun lahkotaustastani, niin käytin häntä siellä sitten. Aikoinaan Prideä häiriköivät "Jumalan hullut" eli Operaatio Joosua, joka myös meni pilaamaan parin vihkimistä ruumisarkkutempauksella ja jotka myös osoittivat mieltä "Ecce Homon" edessä.

Ne saivat lähtöpassit Pridestä, kun pinkkimustista yksi kävi repimässä niiltä niiden bandiksen käsistä. Niillä meni niin p a s k a t housuun sen jälkeen, että jäivät Prideen tulematta, mutta saivat sentään kansanedustajansa eduskuntaan, nyt jo toiselle kaudelle.

Se, että minä strippasin uskovaisille, oli siis varsin kevyttä intimidaatiota verrattuna siihen, miten uskovaisiin on aiemmin suhtauduttu ja myös minä olin pinkkimustissa. Pride ja vappu tuntuvat olevan uskisten toimintapäiviä. Tässä on selkeästi kyllä vittuilemisen makua. En minäkään mene Via Crucikseen heiluttelemaan sateenkaarilippua, vaikka nyt kyllä rupeaa tekemään mieli. Kun kysyin kalaa, sain käärmeen, kun munaa sain skorpionin. Skarpit lukijat tietävät, että edellinen lause on vieläpä vapaa lainaus Raamatusta.

Minua ei ryhdytty "eheyttämään" vaan sanottiin, että Jumala antaa minulle anteeksi, jos menen ja tapan itseni, mutta suunnilleen samanlainen on jälki niillä onnettomilla, jotka ovat käyneet eheyttämiseksi kutsutun hengellisen pahoinpitelyn läpi.

Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. Ja kuka teistä on se isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa hänelle kalan sijasta käärmeen, Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!

Oi, minä en tiedä pelkästään hlbt-ihmisiä, vaan ihan heteroita, jotka ratkesivat ryyppäämään ollessaan uskossa. Ihan jo tilastojenkin valossa moni on sairastunut psykoosiin. Tottakai saa tehdä myös vääriä valintoja, ei sitä kukaan voi kieltää. Kovin kannattavaa se ei vain ole, kun siinä tekee loppujen lopuksi pahaa itselleen ja sekoittaa elämäänsä enemmän. Tunnistan kyllä itsekin useita läheisriippuvaisen piirteitä itsestäni. Huoraamisen ja PyhälläHengellä elämisen välillä on lukuisia muitakin vaihtoehtoja ansaita rahaa.

Vaikee uskoa, että suomessa joku olisi oikeasti huoraamassa siksi, ettei mitään muuta vaihtoehtoa muka olisi. Ap itse kertoi ongelmakseen mm. Kyllä useimmat tulevat uskoon ihan omasta vapaasta päätöksestöä, kuitenkin Jumalan vaikuttamana ja kutsumana. PyhäHenki on se, joka vaikuttaa uskomista ja tahtomista. Ihminen ei voi uskoa ilman PyhänHengen vaikutusta, pelkästään toisen päätöksestä tai manipuloinnin seurauksena.

Uskovaa esittävät ovat asia erikseen. Lukuisat ihmiset ovat saaneet uuden alun ja elämän ja lukuisille se on ollut elämän parhain hetki. Lahkot eivät ole totuudelle kuuliaisia. Lahkot sitovat ja orjuuttavat ja hallitsevat ihmisten keksimillä omilla säännöillä ja rajoituksilla. Lahkot kontrolloivat ja asettavat ihmisten selkään vaikeasti kannettavia taakkoja. Todellinen usko on armoa ja vapautta,mutta toki myös kuuliaisuutta.

Enpä ole kuullut yhdenkään uskovan osallistuvan setan tilaisuuksiin, mihin tulisi tuputtamaan uskoaan. Onko sulla sellaista kokemusta? Pride on yleinen marssi eikä mikään suljettu tilaisuus. Silloin ulkona on luonnollisesti liikkeellä myös heteroja ja uskovaisia. Myös Jeesus-marssin aikana ulkona on varmasti homoseksuaaleja, islamisteja ym eikä heitä voi kieltää siellä olemasta. Myös Jeesus-marssi saattaa kerätä vastustusta kuten teillä Pride.

Kirkoissa on JO sateenkaarimessuja, homoseksuaalisuuden puolestapuhujia, lesbopappeja jne. Homoseksuaalisuus ON jo tunkeutunut kirkonkin piiriin hakemaan siunausta ja hyväksyntää.

Satenkaarinuoria ON jo ripareilla ja isosina. Kohta varmaan vaaditaan sateenkaari-riparit ja perhekerhot. Mitään samankaltaista ilmiötä en oo vielä havainnut toistepäin olevan, että uskovat liittyis setaan, tulis teikäläisten ryhmiin ja retkille ym.

Minun puolestani kuka tahansa saa tulla seurakuntaan kuuntelemaan tilaisuuksia. Syntiin viekottelua ei tosin katota hyvällä.

Sitten on myös tiettyjä omantunnonkysymyksiä, kuten alkoholinkäyttö. Uskovainenkin tekee syntiä ja virheitä. Ei ole synnitöntä ihmistä olemassakaan. Parhainkaan ihminen ei yllä sellaiseen elämään, että ansaitsisi paikan Jumalan luona. Taivas on niin käsittämättömän upea paikka, että kukaan meistä ei voi sitä ansioillaan omistaa. Tätä varten Kristus kuitenkin ilmestyi maailmaan, että hän voisi pelastaa sen synnin ja kuoleman vallasta.

Kristus on lihassa oleva Jumala. Kristuksessa meillä on pelastus Jumalan vihalta ja kadotustuomiolta. Kristus edusti toisaalta Jumalaa, toisaalta ihmistä. Kristus kärsi puolestamme meille syntisille kuuluvan rangaistuksen, jotta meidän ei sitä tarvitsisi tehdä. Se että pääsee vapaaksi ansaitusta rangaistuksesta , vieläpä ilmaiseksi, ilman omia tekoja, on sitä armoa. Jumala lähettää uskovaiselle PyhänHenkensä. PyhäHenki meissä vastustaa syntiä.

Se ei oo meidän omaa voimaa tai omaa työtä, vaan PyhänHengen työtä. PyhäHenki saa aikaan muutosta ja lähtee muuttamaan meitä ja ajatusmaailmaamme. Synnillä ei ole enää samanlaista , koukuttavaa ja orjuuttavaa valtaa. On voima valita toisin. Synti kuitenkin aina erottaa Jumalasta ja vie Hänestä kauemmaksi, siksi sitä ei pidä suosia. Tottakai Jumalan armo koskee myös niitä homoseksuaaleja, jotka sen haluaa ottaa vastaan: Armo on ilmestynyt kaikille ihmisille pelastukseksi.

Niille, ketkä haluavat sen ottaa vastaan. Setalla on jo oma uskonryhmänsä, Malkus. On ollut jo vuosia. Itse olen käynyt siellä l. Jos et tiennyt niin Suomessa on tällä hetkellä paljon työttömiä, koulutettuja ja kouluttamattomia, maistereita, tohtoreita, juristeja, dippainsseja, useamman tutkinnon suorittaneita, pelkän peruskoulun suorittaneita, merkonomeja, tradeja, amiksen käyneitä.

Osalla voi painaa opintolainat, asuntolainat ja muut velat päälle, asuminen on kallista, joillakin on lapsia elätettävänä ja töitä ei saa kuin suhteilla oli koulutus ja kokemus mikä hyvänsä. Te-keskuksesta työllistämisrahat jo kesken vuotta loppu ja sossutuet saattavat tulla tilille kuukauden myöhässä, vaikka käsittelyaika pitäisi olla 7 arkipäivää. Jos tilillä on 0 e 30 päivän ajan, niin millä oikein elät? Sossu ei auta, Kelasta rahat myöhässä ja maksetaan miten sattuu, jos odotat liiton rahoja niin voit odottaa niitä pari kuukautta eli olet pari kk tyhjän päällä.

Kokemusta saa jos on kokemusta tai suhteita. Olen aina sanonut, että rikkaan pitäisi kerran elämässä kokea köyhyys, työttömyys ja vähäosaisuus. Aukenee silmät aika nopesti. Se, että Jehovan todistajilla on ongelma lasten hyväksikäyttäjien kanssa ei johdu Jehovan todistajien omituisista oppirakennelmista - muillakin kirkoilla on sama ongelma - vaan siitä, että Raamatun mukaan koko maailma on Saatanan hallussa, mukaanlukien tuomioistuimet ja media.

Sen takia seurakunnan mainetta suojellaan ulkopuolisten arvostelulta painamalla lasten hyväksikäytöt villaisella ja tietysti tässä lapsi joutuu uhriksi. Tämä on siis oikeasti Raamatun opetuksiin liittyvä ongelma.

Jehovan todistajille spesifejä ongelmia tuntuvat olevan suuri mielenterveysongelmaisten määrä ja suuri itsemurhien määrä. En ole tarkemmin perehtynyt muissa lahkoissa olevien mielenterveysongelmiin.

Yleensä ne ovat olleet tavalla tai toisella rasistisia. Minä en ole luterilaisen kirkon, enkä muunkaan kirkon jäsen, joten en ymmärrä kirkossa käytävää debattia. Ymmärtääkseni kuitenkin sateenkaarimessu on erillinen tilaisuus, ei ole niin, että kesken kirkonmenojen ruvettaisiin puhumaan myönteistä asiaa homoseksuaalisuudesta.

Olen kerran sateenkaarimessussa käynyt ja kyllä se oli ihan niin tavallinen ev. Ehkä ajatus on siinä, ettei silloin ainakaan puhuta tuomitsevasti sateenkaariväestä.

Minä ajattelen niin, että kannattaisi perustaa oma kirkko tai itse olen sellaisessa uskonnollisessa yhdistyksessä, jonka tiedän olevan hyväksyvä. Ylipäätään, mä en ymmärrä suomalaista korporatismia. Sille on toki historiallinen selitys. Miksi kaiken pitää tapahtua yhdessä kirkossa ja yhdessä Setassa? Seta on pelkkä yhdistys ja suurin osa siitä, mitä me teemme, tapahtuu sen ulkopuolella. Uskovaisista en tiedä, kuinka tärkeää heille on käydä kirkossa.

Epäilen, että käyvät useammin kuin minä Setassa, onhan se samalla kylällä. Minä en ole lainkaan vakuuttunut Jumalan hyvyydestä, mutta minä itse voin pyrkiä elämään elämäni sillä tavoin, että koen tehneeni hyvää. Minä haluan uskoa karmallisuuteen. Siinä on se, "haluan" siksi, että tuntuu, että maailma toimii toisin päin, että hyvien tekojen palkka on se, että saa p a s k a a silmille ja pahat teot palkitaan. On kyseenalaista, oliko koko Kristusta edes olemassakaan. Monet arvelivat hänen olleen henkiolento.

Ainakaan Lasarusta ei näy missään. Kuinka uskottavaa on Kristuksen pelastustyö ikuiseen elämään, kun Lasaruskin oli epäonnistuminen? Myös Jehovan todistajat vaativat, potkaisivat minut ulos, kun epäilivät minun olevan homoseksuaalinen. Minä voin ihan yhtä hyvin vaatia, että jaat omaisuutesi köyhille, niin kuin Raamatussa Jeesus käskee tekemään. Jos sinulla on synti ja kuitenkin syytät jotakuta toista muuttumaan, niin se on ulkokultailua ja farisealaisuutta. Raamattu on aika selkeä sellaisen suhteen.

Pyhä henki ei ole minua muuttanut miksikään, eikä miljoonia muitakaan homoseksuaaleja. Pyhä henki on pelkkää hölynpölyä. Minä olen viettänyt paljon aikaa Raamattuni kanssa rukoillen ja kuten olen jo kertonut, näen siinä sen saman, minkä ateistitkin: Pakko sanoa, että tämä johtopäätös on se, minkä "pyhä henki" on halunnutkin antaa minulle. Filippuksen evankeliumi sanoo, että kukin näkee Jeesuksen jonkinlaisena heijastumana itsestään, joten kunkin Raamattukäsitys on vahvasti subjektiivinen eikä mitään yleistä totuutta olekaan.

Raamattu alkaa Jumalan itsekehulla, jota on heti ensimmäisellä sivulla. Miten Jumalan hyvyys voidaan mitata, kun ei tiedetty pahuudesta mitään eikä ollut ainoatakaan Jumalan kriitikkoa. Ei tietysti mitenkään, täytyi olla vaihtoehtoinen järjestelmä, vasta silloin voitaisiin Jumalan hyvyydestä antaa arvio. Sekin on hankalaa, koska elämämme on niin lyhyt, mutta Jumalan elämä mittaamaton. Kuvitteellinen ja vertauskuvallinen ensimmäinen ihmispari teki sen, mitä jokainen teini tekee, kapinoi, tullakseen itsenäiseksi ihmiskunnaksi sen sijaan että olisi tahdoton Jumalan orja.

Koska Aadam ja Eeva, meillä on oma tahto ja me olemme kasvaneet aikuiseksi. Niinpä kirjeissä myöhemmin kirjoitetaan, että kypsä kristitty on oppinut erottamaan hyvän pahasta eli tekemään juuri sitä, mitä Jumala yritti meitä estää. Ei ole mitään perisyntiä eikä näin ollen ole tarvetta millekään lunastukselle. Tämän hoksasi Nelson Barbour luvulla. Raamattuun on sotkettu paljon pakanallista. Ota huomioon, että evankeliumit kirjoitettiin vasta kirjeiden jälkeen. Ensin siis muokattiin se, minkä me tunnemme katolisena kristinuskona ja vasta sen jälkeen kirjoitettiin tarina Jeesuksen elämästä.

Ne jakaantuvat kolmeen osaan: Todennäköistä on, että alkuperäistä on juuri ne opetukset. Heikki Räisäsen mukaan suurin osa evankeliumeihin kirjoitetusta on myöhempää lisäystä. Sen lisäksi, katolilainen kirkko perustui fundamentalistisesti näihin uskomiseen, kun taas gnostilaiset tulkitsivat näitä allegorisemmin.

Vasta nag Hammadin löydösten myötä on paljastunut tämä suuri gnostilainen debatti, mitä tuolloin käytiin. Homoseksuaalisuus käsitteenä on luvun heteroiden keksintö. Kuten jo tässäkin keskustelussa on käynyt ilmi, se ei istu oikein hyvin kaikkiin eläviin ihmisiin, niin kuin minuun. Kysymys on kuitenkin identiteetistä. Raamatun aikaan ei oikein ymmärretty identiteettejä, vaan nähtiin irrallisia tekoja. Niinpä on oikein rakastaa samaa sukupuolta.

Muistaakseni Raamattu tuomitsee lesbouden vain Roomalaiskirjeessä, kaikki muut homoseksuaaleja vastaan kirjoitetut jakeet koskevat miesten välistä seksiä. Raamattu kuitenkin on johdonmukaisesti askeesiin kehottava kirja, siinä kehotetaan jakamaan omaisuus köyhille, tuomitaan ruoan ahnehtiminen, avioerot muista syistä kuin uskottomuudesta, kehotetaan jättämään omat vanhempansa ja repimään silmänsä ja katkaisemaan kätensä. Ellet elä itse askeesissa, et voi tuomita toisia, jotka eivät elä askeettisesti.

Jeesus tosin itse ei ollut askeetikko. Mitä tulee armoon, niin sitten toisaalta oli lahko nimeltä hlystit, jossa ajateltiin, että armo on hyödytön, ellei ensin ole tehnyt syntiä. Niinpä he tekivät ensin paljon syntiä, jotta olisi ollut oikein suuri.

Jeesushan paransi sairaita ja tuli sairaita varten, joten tuohon aikaan oli epäonni olla terve, niin silloin ei ollut mitään tarvetta Jeesuksen parantamiselle. Tässä mielessä hlystien toiminta oli ihan järkevää.

Minä en ole askeetikko. Minä olen pikemminkin himokas haluten iskeä kynteni naisen pebaan ja tykkään myös herkutella. Rehellinen olen pienien puutteitteni kanssa. Siellä Malkuksessako sitten sitä käännytystyötä uskovaiset tekevät?

Vai onko kuitenkin niin, että tavote on ihan jossain muualla? Yhdenkään käännytystyötä tekevän en ole kuullut liittyvän koskaan Setaan ja tulevan paikalle käännytystyöhön teidän ryhmille suunnattuihin tapaamisiin.

Lentäiskö tämäkäännyttäjä kenties ulos, jos alkais moista tekemään? Enpä ehdi nyt enempää kirjoitella, pitää jatkaa myöhemmin. En mä nyt tiedä käännytystyöstä, olin Malkuksessa vuonna kivi ja keppi, mutta siellä eräs kyllä sanoi, että hänen ymmärryksensä mukaan homoseksuaalisuus on synti, eikä hän siitä lentänyt ulos.

Malkuksessa on kullakin aikaa sanoa oma sanottavansa ja koska väkeä on niin paljon, kello on vierähtänyt aika pitkälle, ennen kuin kerkiää sanoa edes nimensä. Ryhmässä käy sekä erilaisiin kristillisiin uskonsuuntiin että muihin uskontokuntiin kuuluvia ihmisiä ja myös mihinkään uskontokuntaan kuulumattomia. Yhteistä oppia tai valmiita vastauksia kysymyksiin ei ole.

Mitä tahansa saa pohtia ja kyseenalaistaakin ja jokaisen vakaumusta pyritään kunnioittamaan. Tavoitteena on, että kukin voi rakentaa maailmankuvaansa ja minäkuvaansa rauhassa ja ilman painostusta. Ryhmässä puhutaan sekä syvällisiä että kepeämpiä asioita. Yleensä keskustelun pohjana on ennalta sovittu teema, mutta teemattomiakin iltoja on.

On tärkeää voida vaihtaa rauhassa kuulumisia teemalla tai ei. Ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Setan tiloissa uskonnollinen puhe on sallittu, siksi tykkään enemmän olla squateilla, missä käännyttäminen ei ole sallittua. Jokainen Assyrian kuningas oli "lunastaja", "vapahtaja" ja "paimen" ja kuollessaan hän "sovitti" kansansa synnit.

Hänen valtaistuimensa takana oli elämän puu-reliefi. Joissain legendoissa Kristus naulittiinkin elämän puuhun. Assyrialaiset valloittivat Israelin pohjoiset sukukunnat ja sitä kautta assyrialaiset uskonkäsitykset tulivat Galileaan, jossa legendaarinen Jeesus ja historiallinen Simon Magus elivät. Platonista taas oli lähtöisin käsitys karmallisuudesta, joka näkyy joissain Raamatun opetuksissa, kuten "mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää".

Tässäpä se kuuluisa jae Room 1. For this cause God gave them up unto vile affections: For even their women exchanged the natural use for what is against nature. Even the women turned against the natural way to have sex and instead indulged in sex with each other. Even their women exchanged natural sexual relations for unnatural ones.

For their women exchanged natural relations for those that are contrary to nature; © Info HCSB Drag to re-order This is why God delivered them over to degrading passions.

For even their females exchanged natural sexual relationsfn for unnatural ones. For their women exchanged the natural sexual relations for unnatural ones, © Info RSV Drag to re-order For this reason God gave them up to dishonorable passions.

For even their women did change the natural use into that which is against nature: For their women changed the natural function into that which is against nature. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen KR38 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; Tämä voi tarkoittaa tietysti pedofiliaa, eläinseksiä, raiskauksia, mitä tahansa.

Ei siinä selkeästi puhuta lesboudesta mitään. Joskus Raamatun luku huvittaa, niin nytkin! Paavali kuului niihin, jotka eivät kyenneet kuvittelemaan, että hempukoiden välillä voisi olla seksiä, siksi se ei ole kiellettyäkään! Paavali ei nyt yleensäkään ollut mikään "naisten mies". Myös transihmisten tuomitseminen Raamatun perusteella on ihan kuraa, osoittaa vain sen, ettei uskovaiset ymmärrä Raamattua, vaan lukevat siihen sellaista, mitä ei ole alun perin kirjoitettukaan ja toisaalta jättävät noudattamatta sellaisia asioita, mitkä siellä selvästi on mainittu, kuten omaisuuden kielto ja ahmattiuden kielto tai avioerojen kielto muista syistä kuin uskottomuudesta.

Raamatun käsitys sukupuolestakin on ihan erilainen kuin moderni käsitys. Lyheysti, jos hempukka otti karjun roolin, hän oli karju ja päinvastoin. Sulla on nyt niin monta mielenkiintoista viestiä täällä, etten tiedä mitä kommentoisin.

No mut kuitenkin, oon samaa mieltä siitä, et on vähän höperöä jos joku fundamelisti vaatii kirjaimellisesti kuolemantuomiota homouden harjoittajille vt: Eli suljetaan silmät muilta synneiltä, vaikka ne olisi yhtä rangaistavia Jumalan edessä. En silti kyllä nää Raamatun antavan mitään tukee lesboseksille enkä nää et Raamattu kieltäis varallisuuden.

Kyllä oon itsekin joutunut nuukailemaan ja tiedän kyllä, ettei ihmisillä oo enää työtä kuten ennen. Itselläkin ollut kuukausia milloin tuloja 0 ja on pitänyt kulutusluotolla maksaa vuokra. En mä silti alkais myymään seksiä, ennemmin muuttaisin vaikka kadulle.

Laskut voi aina neuvotella uusiks, ruuat tehdä ite, auton vaihtaa bussiin ym ym. Mä oon nähny monia "köyhiä" ihmisiä, joille ei kuitenkaan kelpaa muu ku keskustakämppä, jotka ei osaa valmistaa ite muuta ku makaroonia, jotka halveksii kirpputoreja ja löytää rahaa kuitenki opiskelijabileisiin ym.

Yleensä nuo ovatkin opiskelijoita. Oikeesti köyhät on toki erikseen ja niitäkin maastamme löytyy. Silti vaikea käsittää, eikö muka ole mitään, siis mitään toista vaihtoehtoa, kuin itsensä myyminen. On kyllä häpeällistä, miten tää yhteiskunta kohtelee heikompiaan ja miten aina vaan huonommaks menee. Ok, mä tiedän yhden setalaisen joka käy omana itsenään srk: Eipä ainakaan vielä oo kukaan sitä heitellyt sieltä ulos. Ihan omin jaloin hän on sinne kävellyt ja sieltä lähtenyt.

Tuttujakin hänellä siellä on, menevät halaamaan ja juttelemaan. Oletuksenne uloslennosta on siis ainakin tässä tapauksessa turha. Niin kuin sanoin, lahkot on erikseen. Jeesuskin puhui lahkohenkisyyttä ja eriseuraisuutta vastaan. Silloin sinulla on aarre taivaissa. Tule sitten ja seuraa minua. Itse asiassa, otin selvää tuosta Roomalaiskirjeen jakeesta ja "luonnonvastainen" seksi tarkoittaa seksiä enkeleiden kanssa. Olikin just kielen päällä tuo.

Enksuseksi vois olla aika jännää. Kirjoitin pitkän viestin ja se katosi, pöh: Raamattu kyllä kehoittaa jakamaan omastaan, mutta ei kiellä omistamista. Mitä lähimmäisenrakkautta se olisi, että jättäisin veljeni puutteeseen kun itsellä olisi kaikkea hyvää millä voisin auttaa. Ihastuksen kohde voi olla samaa tai eri sukupuolta, eikä se kerro aikuisuuden seksuaalista suuntautumista. Ihastumista ei osoiteta ihastuksen kohteelle eikä siitä kerrota edes parhaalle kaverille.

Ihastumisen ja rakastumisen tunteita käsitellään yksin, edelleen turvallisesti haaveilemalla, ei koskaan toteuttamalla oikeasti. Moni homoseksuaalinen ihminen on tällä portaalla heteroa pidempään tai pysyttelee sillä jopa lopullisesti.

Sosiaaliset tekijät yhteiskunnassa, perheissä ja ystävissä, kuten se mikä on sallittua normit ja arvot ovat edelleen usein homovastaisia. Siksi homo- tai biseksuaali ei välttämättä voi tai uskalla kertoa todellisista tunteistaan ja ihastuksen tai rakastumisen kohteistaan. Onneksi yhteiskuntamme ilmapiiri on yhä suvaitsevampi myös homoseksuaaleja kohtaan. Onhan jokaisella oikeus elää ja rakastaa.

Tällä portaalla tehtävänä on opetella sietämään lähellä olevaan ihmiseen kohdistuvia ihastumisen ja rakastumisen tunteita. Ihastuksen kohteita saattaa olla useita peräkkäin. Tuttu - kaverille kerrottu Tällä portaalla ihastutaan johonkin tuttuun, ehkä ikätoveriin.

Asiasta ei kerrota vielä ihastuksen kohteelle, vaan hyvälle ystävälle. Tässä vaiheessa ihminen on kehittynyt tunne- elämässään sille tasolle, että uskaltaa kertoa omat tunteensa toisen ihmisen arvioitavaksi. Kertomalla kaverille haetaan tukea omille tunteille ja hyväksymistä muilta sille, että ihastuminen on hyvä asia ja siitä voi puhua.

Tuen saaminen on erittäin tärkeää jotta ihminen uskaltaa edetä portailla eteenpäin, kun itsetunto ja -luottamus lisääntyy. Jotkut saattavat liioitella itsenäisyyttään ja leuhkia kuvitelluilla seurustelukokemuksilla. Neljännellä portaalla koetellaan siis myös ystävyystaitoja.

Opetellaan tunnistamaan hyvän ja vähemmän hyvän ystävän piirteitä ja luottamusta. Ketkä ovat sellaisia ihmisiä joille uskallan kertoa? Kuka osaa hyvän ystävyyden pelisäännöt? Ystävyyssuhteiden kautta opetellaan rakastumisen sietämistä, pettymystä, ristiriidoista selviytymistä jne. Hyvät ystävyyden säännöt toimivat myös myöhemmin seurustelussa sekä aikuisena parisuhteessa. Hyvän ystävyyden opettelu on siis hyvien seurustelu- ja parisuhdetaitojen opettelua. Neljännellä portaalla tehtävänä on opetella luottamusta ja uskallusta kertoa omista tunteista toiselle ihmiselle.

Tykkään susta Tässä vaiheessa ihastuksen kohteelle kerrotaan omista tunteista häntä kohtaan. Ilmaisutapaa pohditaan pitkäänkin ja se voi olla esimerkiksi kirjelappu, sähköposti- tai tekstiviesti, tai pyydetään kaveria kertomaan asiasta.

Tällä portaalla ihminen on jo siinä vaiheessa, että uskaltaa kertoa tunteistaan ja altistua sille, että tuleekin pakit. Tai ei mitään vastausta. On tärkeää, että tällä portaalla olisi jo kykyä sietää vastoinkäymisiä ja pettymyksestä selviytymisen keinoja.

Kun viesti on saatu kohteelle, on tunne mitä ihmeellisin, sillä ensimmäistä kertaa kohde tietää asiasta. Nuori kokee, että on itse toiminut asioiden eteen ja samalla haaveillaan itsenäisestä, aikuisesta elämästä.

On tavallista, että tämän vaiheen ihastuksen kanssa ei olla tekemisissä, vaikka kyseessä olisikin ensimmäinen seurustelukokemus. Tässä tilanteessa tavallisesta ystävyyssuhteesta voi tulla seurustelusuhde, jolloin ei olla läheisyydessä, sillä se olisi ihan liian intiimiä. Kun tämä ensimmäinen seurustelukokemus päättyy yhden tunnin, kahden tai kolmen viikon kuluttua, palautuu suhde usein ystävyydeksi ja voidaan olla taas normaalisti kontaktissa.

Joka tapauksessa kyseessä oli ensimmäinen, oikea seurustelukokemus. Pian tätä seuraa uusi.. Tällä portaalla harjoitellaan tunteiden ilmaisua ihastuksen kohteelle. Pohditaan selviytymisen keinoja vastoinkäymisistä, kuten pakeista tai jos itse täytyy antaa pakit, lopettaa suhde jne. Käsi kädessä Tämä on vaihe, jossa nuori osoittaa ja ilmaisee rakastumisen tunteitaan ja saa myös vastarakkautta osakseen.

Tunteita jaetaan ja halutaan, että koko maailma saa tietää seurustelusta. Tämän vaiheen seurustelulle on ominaista, että sukupuolista viettiä toista kohtaan ei vielä ole. Lähellä oloon voi kylläkin liittyä voimakkaita eroottisiakin tuntemuksia. Niitä ei vielä toteuteta, sillä se ei tunnu vielä oikealta. Pussaaminenkin tuntuu ällöttävältä niin kauan kun siihen ei ole valmis. Yhdessä oloon liittyvät eroottiset tuntemukset ovat asioita, jotka tuodaan usein mukaan omaan huoneeseen kun ollaan yksin.

Mielikuvituksen, haaveilun ja fantasioidensa kautta nuori käsittelee omia seksuaalisia tuntemuksiaan ja saattaa kokea kiihottumistakin ensimmäistä kertaa elämässään. Kiihottumisen kautta oma keho ja sen tuntemukset alkaa kiinnostaa ja itsetyydytys tulee luontevana, yksityisenä asiana elämään.

Ensimmäiseen oikeaan seurusteluun liittyvät pettymykset voivat tuntua elämän lopulta, oikeasti. Näihin tilanteisiin liittyvät tuntemukset ovat yleensä voimakkaita: Kaikista, myös pahoista tunteista selviää, varsinkin jos asioita on harjoiteltu jo aiemmin seuraamalla pikkulapsena omia vanhempia, myöhemmin itse hyvää ystävyyttä harjoitellessa. Mitä helpompaa on ilmaista tunteita sanoin, sitä vähemmän niitä tarvitsee purkaa teoin. Jos kuitenkin puhuminen ei tunnu riittävän, on purettava tunne pois jotain tekemällä: Jokaisella on varmasti olemassa hyvä keino purkaa pahat tunteet pois.

Ovathan ne juuri sitä varten olemassa, että niiden avulla selviää hengissä. Hyvät keinot eivät vahingoita itseä tai muita. Tekemällä purettu tunne pitäisi kuitenkin vielä sanoa ääneen mieluiten aikuiselle , jotta se pääsee oikeasti "ulos". Tällä portaalla tehtävänä on oppia ymmärtämään toista ihmistä suhteessa itseensä. Opettelemaan seurustelun pelisääntöjä, ilmaisemaan rakkautta, ja sietämään ja ilmaisemaan pettymyksen tunteita. Tämä on kenties tärkein kehitysvaihe ja porras, joka vaikuttaa kaikkiin tuleviin seurustelu- ja parisuhdekokemuksiin.

Kiss me Kiss me -portaalla koetaan kiihottumisen tunnetta, eikä pussaaminen tunnu enää ällöttävältä. Suun tuottama nautinto aiheuttaa suurta kiihottumista ja tyydytystä. Ilman rakkauden tunnetta suutelu ei tuntuisi hyvältä. Aiemmin on ehkä jo opittu oman kehon seksuaaliset reaktiot itsetyydytyksessä.

Nyt on aika opetella tuntemaan myös toista ihmistä. Enää ei seurata pelkästään oman kehon reaktioita ja nautintoa, vaan ollaan aidosti kiinnostuneita toisen ihmisen ajatuksista ja tuntemuksista. Tässä vaiheessa osataan yhdistää kiintymys, rakkaus ja tunteiden ilmaisu nautinnon tuottamiseen ja kokemiseen. Kuitenkin useimmiten kädestä pitäminen, halailu, yhdessä lähekkäin olo ja suuteleminen riittävät ilmaisukeinoiksi.

Oman kehon mielihyvää tuottavat erogeeniset alueet. Alueet ovat vielä liian intiimejä, eikä esim. Kiihottuminen kuitenkin voi tuntua sukuelimissä: Viimeistään tässä vaiheessa yleensä itsetyydytys alkaa kiinnostaa. Kiss me- portaalla tehtävänä on opetella ilmaisemaan rakkautta suutelemalla.

Tällöin opitaan ottamaa huomioon myös kumppanin tuntemukset. Tässä vaiheessa ymmärtämään kiihottuminen normaalina, hyvänä ja terveellisenä asiana. Kiihottumisen tulee onnistua myös myöhemmin, kun harjoitellaan rakastelua toisen kanssa. Siitä kuitenkin tässä vaiheessa vasta haaveillaan. Kahdeksannella portaalla nuori etenee seurustelusuhteessaan kokeilemaan ja opettelemaan toisen ihmisen kehoa suuremmassa mittakaavassa. Tässä vaiheessa opetellaan antamaan ja ottamaan vastaan hellyyttä ja nautintoa.

Tähän rakastelemisen opetteluun liittyy vielä häveliäisyyttä ja estoja. Esimerkiksi ei uskalleta olla alasti valoisassa toisen nähden. Tai ei anneta toisen katsoa sukupuolielimiä. Tärkeintä on pystyä puhumaan seksiin liittyvistä asioista ääneen: Sitä helpompaa puhuminen on, mitä enemmän toista tuntee ja luottaa häneen, ts.

Tällä portaalla merkittävää on, ettei tule loukatuksi. Itsemääräämisoikeuden tulee toteutua ja jos se ei toteudu, on sillä vääjäämättä seurauksia myöhempään elämään. Pahimmillaan se aiheuttaa haluttomuutta, pelkoja, kipuja ja ahdistusta.

Siksi on tärkeää osata kielätytyä, jos ei halua tai jokin asia ei miellytä. Tällä portaalla tehtävänä on opetella toisen ihmisen kanssa yhdessä nautintoa, kiihottumista ja jopa orgasmia, "rakkauden tekemistä". Tämä vaihe voidaan nähdä aikuisten seksielämässä esileikkinä, kun yhteisenä tavoitteena on yhdyntä. Hän kokee mielihyvää ja rakkauden tunnetta fyysisesti ja psyykkisesti.

Tärkeää on, että tällä portaalla on läheinen rakkaussuhde kumppaniin. Suhde kumppaniin on jo niin läheinen, että seksi saattaa johtaa yhdyntään.

Gaytreffit cam homoseksuaaliseen seuraa

Alaston homoseksuaaliseen suomi 24 erotiikka kaupat