Mällit sisään nätti homoseksuaaliseen kalu

Kohotin käteni ja tartuin häntä ensin lanteilta. Hän ohjasi kättäni keskemmälle. Tunsin helpotusta sillä hänen kullinsa ei ollut suuri. Olin sovittanut sisääni huomattavasti mittavampia sauvoja. Kalu nytkähteli kämmenpohjaani vasten, ja vedin esinahan hitaasti taakse ja laskin sen sitten eteen. Matti levitti suihkusaippuaa vartalolleni hellin ottein. Varmat ja lämpimät kädet puristelivat pakaroitani.

Vedin henkeä kun Matin keskisormi pujahti niiden väliin. Anukseni supisteli kun hän painoi sormen varovasti sisääni. Hänen vasen kätensä hieroi hyvää vauhtia jäykistyvän kullini vartta. Olin imenyt milloin porkkanaa ja milloin sauvaa kuvitellen ottavani oikeaa kullia suuhuni, ja nyt painoin hänen esinahkansa hitaasti taakse ja annoin terskan liukua huulieni väliin.

Hieroin kieltäni sen alapintaa vasten ja suipistin huuleni varren ympärille. Kulli nyki ja värähteli suussani. Otin sen niin syvälle että Matin karvat painautuivat kasvojani vasten. Lämmin vesisuihku ryöpsähti päälleni. Matti huohotti huuhdellessaan vaahdon yltäni. Hänen silmissään oli ahneen nälkäinen katse, kun hän tarttui käsivarsiini ja kohotti minua ylöspäin. Kulli sojotti ylpeänä kattoa kohti, eikä minunkaan munani tiiraillut enää lattiaa.

Joustinpatja narahti kun Matti veti minut viereensä. Hän runkkasi minua hitaasti, ja minun oli pakko huokailla. Levitin jalkojani kun hänen sormensa liukuivat pussieni alle. Kullini sykki verestä raskaana.

Matti nuolaisi huuliaan ja kumartui alaspäin, mutta pysäytin hänet ja työnsin peppuani hänen kättään vasten. Matti kurotti yöpöydän laatikolle. Kuulin muovin rapinaa ja korkin naksahduksen. Perseessäni tuntuva polte ei sammunut vaikka hän levitti viileää voidetta anukselleni.

Matti nousi lattialle ja kumartui ylleni. Tunsin miten kankea kalu alkoi tunkea pakaroideni väliin. Painoin käteni alas jotta sain levitettyä niitä. Mielessäni välähti miten riettaalta asetelma olisi näyttänyt sivustakatsojasta. Kaluni ei ollut täydessä seisokissa, mutta ensimmäistä kertaa moneen vuoteen minua ei jännittänyt vaikka olin alasti toisen ihmisen lähellä. Taisin jännittää, sillä kipuaalto nousi lantiostani ylös.

Matti kohottautui ylemmäs mutta ei saanut kaluaan kunnolla asemiin. Huuliltani karkasi valitus kun hän liu'utti terskaa sisään ja ulos. Kierähdin kontalleni ja painoin kasvoni ja ylävartaloni kiinni päiväpeitteeseen.

Levitin jalkojani ja työnsin persettäni ylös ja taakse. Matti painoi lantiotani alemmas. Terska liukui taas sisään, ja Matti painoi syvemmälle hitaasti ja varovasti. Paine siirtyi syvemmälle suoleeni, ja ihana täyteyden tunne valtasi minut kun Matti pääsi vauhtiin. Nussi mua, uikutin kun Matti painoi kätensä lantiolleni. Kullini jäykistyi ja seisoi lopulta niin kovaa että luulin sen halkeavan.

Hän karjaisi ääneen kun puristin pepullani varovasti aivan kuin olisin pidättänyt kakkaa. Kullinkarvat hieroutuivat kiinni perseeseeni. Matti oli koko mitaltaan sisässäni, ja tunsin miten hänen kalunsa alkoi vavahdella samalla kun hän ähkäisi.

Hän suuteli niskaani ja veti kalunsa varovasti ulos. Kohottauduin vapisevien käsivarsieni varaan ja vilkaisin taakse.

Kumin kärjen säiliössä oli varmasti ruokalusikallinen spermaa. Hän rullasi kumin kullistaan ja kuivasi spermat talouspaperilla. Matti rypisti paperin ja viskasi sen lattialle. Hän polvistui lattialle ja nuolaisi kulliani. Yksikään nainen ei ottanut suihin niin hyvin kuin mies joka tiesi mitä kyrvälle piti tehdä. Purin huultani jotta en olisi karjunut ääneen kun Matti ujutti sormen anukseeni. Hän imi minua hitaasti ja määrätietoisesti ja hieroi samalla eturauhasta. Siinä hoidossa en voinut pidätellä kuin hetken.

Vapisin kuin horkassa ja ammuin spermani Matin suuhun niin kovalla paineella että kortsu olisi puhjennut mikäli olisin käyttänyt sellaista. Matti kierähti sängylle viereeni. Hän suuteli minua riettaasti, ja nuolin omaa spermaani hänen kielensä päältä. Haluaisitko sä tavata sen? Sillä on haave että kaksi miestä hoitaa sitä yhtaikaa. Tai kolmekin, Matti sanoi ja otti kännykkänsä yöpöydältä. Hyvänolonaallot sinkoilivat vielä lantionpohjastani ylöspäin.

Astelin varovasti olohuoneeseen ja sieltä saunaa kohti. Peilistä minua katseli hyvin tyytyväisen näköinen mies. Huuhtelin spermaroiskeet kalustani ja kasvoiltani. Tulee parin tunnin päästä.

Mennään saunaan, Matti sanoi. Hänen vartalonsa oli lämmin ja jäntevä ja turvallinen. Don't be the product, buy the product! No ads displayed on the blog Pistä meiliä, olen lutkasi jo tänään. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Peppuseksi Mihin anaaliseksin nautinto perustuu? Mihin anaaliseksin nautinto perustuu? Asiahan ei minulle kuulu varsinaisesti, koska olen heteronainen, mutta ihan mielenkiinnosta kysyisin, että tuottaako anaaliseksi sille "vastaanottavalle" osapuolellle oikeasti jotain nautintoa, siis aistillisesti, fyysisesti, vai perustuuko koko asia vain mielikuville?

Poikaystäväni on useampaan kertaan ehdottanut minulle anaaliseksiä, mutta olen aina kieltäytynyt, koska en näe mitään syytä vaihtaa, edes väliaikaisesti, hyvää vaginaalista yhdyntää anaaliseksiin. En käsitä, mitä nautinnollista siinä on. Ja kuitenkin ymmärtääkseni moni homopari harrastaa sitä säännöllisesti, joten kai senkin johonkin on perustuttava. Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle.

Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Jonkin verran kokeilleena hieman pelottaa koko touhu, siis vahingoittuuko sulkijalihakset tms. Toisaalta aika kiihottava tilanne kuitenkin. Olisi muuten kiinnostavaa tietää, onko jollekin tullut vaurioita anaaliseksin takia. Anaaliseksi ei päässyt edes listoille, synnytysvauriot ja alapään leikkaukset olivat suurin syy. Tein aiheesta koosteen Vauva - lehden palstalle, jossa anonyymit esiintyivät vale lääkäreinä ja esittivät totuudenvastaisia lausumia.

Netissä kuka tahansa voi väittää olevansa Suomen kuningas, hoitaja, lääkäri tai mikä tahansa eli "omat kokemukset" voivat olla keksittyjä. Täytyy vaan todeta että jumalauta kun olet tylsä ihminen! Juuri tälläistä palautetta on kiva vastaanottaa provoilta. Luuletko että joku vastaa tutkimusta tekevälle että "Ei minun perseeni ole vaurioitunut vaikka sinne munaa tuleekin ihan solkenaan. Kyllä siinä joku muu selitys annetaan.

Moni autoilijakin väittää ettei hän tule viinasta humalaan ja puhaltelee sitten ratsioissa mittarit tappiin. Miehillä on eturauhanen jota hieromalla voi saada orgasmin vaikkei kaluun koskisikaan.

Toiseksi kalu sisällä tuntuu itsessäänkin hyvälle sillä peppu on tuntoherkkää aluetta jonka koskettelu tuntuu hyvältä. Kokeile poikaystäväsi kanssa niin voit löytää uuden tavan nauttia seksistä. Itse olin vuosikausia peppuseksiä vastaan, sillä pidin sitä ällöttävänä ja likaisena ajatuksena. Nykyinen kumppani kuitenkin sai mielipiteeni kääntymään - ensin laittamalla sormen toiseen reikään ja kun se tuntui hyvältä, menimme pidemmälle.

Nautinto oli todella suuri ja yllätyin, kuinka hyvältä peppuseksi tuntuikaan! Emme kuitenkaan ensimmäisellä kerralla käyttäneet tarpeeksi liukastetta, joten aluksihan tuo myös sattui. Vuosin myös jonkin verran verta, samasta syystä. Itse kuitenkin pidän myös rajusta seksistä, joten pieni kipu ei minua haitannut ollenkaan. Seuraavana päivänä vessassakäynti voi olla epämiellyttävää, sillä sulkijalihakset ovat tosiaan aika kovia kokeneet.

Paljon ei pysty asioinnilla käyntiin vaikuttamaan, joten mieluummin olen silloin yksinäni kotona: Minä ainakin olen ilman, kunnes löytyy täysipäinen miehekäs mies! Kirjoitan sinulle siitä huolimatta asiallisen vastauksen liittyen palstan aiheeseen. Tiedän toki, että et halua vastausta vaan ainoastaan nimitellä palstalle kirjoittelevia.

Lue tämä ja wikipedian artikkeli. Jos et vieläkään ymmärtänyt niin tule kyselemään tarkemmin. Seksi on vapaaehtoista toimintaa ja jokainen itse päättää mihin suostuu ja mihin ei. Homoseksuaalisuudesta anaaliseksin yhteydessä on turha puhua, ellei kyseessä ole samaa sukupuolta oleva pari.

Homoseksuaaliksi kutsutaan sellaista henkilöä, joka tuntee seksuaalista kiinnostusta omaa sukupuoltaan oleviin. Miehen harjoittama anaaliseksi ja suuseksi naisen kanssa menee ihan normaalin heteroseksin piiriin myös silloin, kun nainen nai miestä panovyöllä.

Yleisin homojen keskinäisen seksin laji on suuseksi. Kun suuseksin haluamisen perusteella ei miestä nimitetä homoksi niin anaaliseksistä sellaisen väitteen esittäminen on aika läpinäkyvä yritys perusteetta leimata anaaliseksiä harjoittavia. Leimakirveen kohteeksi joutuisi nykyään noin puolet nuoresta sukupolvesta viimeisimmän anaaliseksin harjoittamista Suomessa sivunneen tutkimuksen perusteella http: Hyi mitä touhua Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Samanlaiset kokemukset minullakin kuin nimimerkillä "juhuuu". Minulla meni mies vaihtoon ja uusi mies sai pääni kääntymään, eipä siinä rakkauden huumassa osannut oikein muuta sanoa, kuin että kokeillaan nyt sitten, vaikka se varmaan sitten jääkin siihen yhteen kertaan.

Hän oli kuitenkin todella taitava ja osasi jo sormilämmittelyllä saada sellaiset fibat aikaiseksi, että halusin heti lisää. Nautin jo aivan ensimmäisestäkin kerrasta aivan suunnattomasti. Oleellista on kuitenkin se, että mies on osaava ja tietää mitä tekee. Löysin muuten tällaisen kivan blogin tuolta toisesta keskustelusta: Ja kun itse rentoutuu ja nauttii seksistä muutenkin, niin tämä on aivan upea lisä kaikkeen muuhun.

Hermopisteisiin, lämpöön ja tiukkuuteen. Liukasteen kanssakin sattuu vaikka kuinka varovaisesti on yritetty. Enkä muutenkaan ymmärrä koko touhua. Sen ymmärrän että miehistä se varmaan tuntuu hyvältä, mutta auttamatta tulee mieleen, eikö pelkkä pesä riitä?

En ihan heti suostu tai sitten täytyy promilleja olla väh. Suihinotto ja käsiseksi on homomiesten yleisin tapa harrastaa seksiä.

Tom of Finlandin sarjakuvissa ei ole koko totuus. No vastaan homomiehenä tähän sekä ketjun aloittajan kysymyksiin. Suuri osa, ehkä valtaosa homoista ei harrasta anaaliseksiä. Aivan niin kuin jotkut heteronaiset eivät tykkää tai halua sitä, niin samalla tavalla tämä pätee homomiehiin. Itse tykkään siitä, varsinkin vastaanottavana puolena.

Mutta en ikinä rupeaisi painostamaan ketään anaaliseksiin jos hän ei halua. Sitäpaitsi minusta ei ole niin nautinnollista naida toista miestä, siis ylipäätään naida anaaliin. Vaginaan naiminen tuntuu paljon paremmalta, mutta en vain kiihotu naisista enää.

Vastaanottavan osapuolena tuntuu hyvältä koska anaalissa on paljon hermoja jotka ovat herkkiä ja joiden stimulointi tuntuu hyvältä. Miehillä on lisäksi eturauhanen miehen G-piste jota voi stimuloida peniksellä jos harrastaa anaaliseksiä tai leluilla kun masturboi.

Itse olen lauennut pelkästään eturauhasen stimuloinnista, joten voit vetää johtopäätöksiä siitä tuntuuko se hyvältä vai ei Ja koska vaginaa ei ole niin anaaliseksi jää ainoaksi vaihtoedoksi jos haluaa penetratiivista seksiä. Lisäksi tuntuu kiihottavalta kun on toinen mies sisälläni. Tavallaan olemme yhdessä toisiimme, eli yhdymme sekä fyysisesti että henkisesti toisiimme.

Ei anaaliseksistä ole pakko tykätä. Jos olet tyytyväinen vaginaaliseen seksiin, kieltäydy ihmeessä. Poikaystävälläsi ei ole mitään oikeutta vaatia anaaliseksiä sinulta. Minua hämmentää se, että niin monet heteromiehet vaativat anaaliseksiä. Täällä saa usein lukea siitä kun nainen ei halua mutta mies painostaa. Itse en koskaan painostaisi ketään siihen. Haluan toki että minua naidaan anaaliin, mutta se on eri asia.

... 8. heinäkuu Huokailin kiihottuneena kun Ilkan kalu kulki sisään ja ulos ja hänen oli vialla, mutta Ilkka vain ilmoitti aikovansa kusta sisälle perseeseeni. kesäkuu Seksiä akaa porno italia thaikku prno väkisin pilluun seisova kalu. homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube. 8. lokakuu Ei siitä ole kauaakaan, kun homoseksuaalisuus oli kiellettyö ja . Kalu pyrki väkisinkin pystyyn öisin, ja salaa runkkailin kun kuulin että äiti.

Mällit sisään nätti homoseksuaaliseen kalu

: Mällit sisään nätti homoseksuaaliseen kalu

Mällit sisään nätti homoseksuaaliseen kalu 637
Pornchat suomi homoseksuaaliseen seksi chat Gay netti sex sex deitti
ANAL GAY ORGY SEKSI JOENSUU 569
MITÄ MIES HALUAA GAY NAISELTA SÄNGYSSÄ LIIAN NOPEA SIEMENSYÖKSY 405

Mamando videos porno anal gratis peliculas porno pornstars ver videos xxx porno. cumlouder videos de mujeres free videos porno xl tube gordita follada por el culo pajas tetonas videos porno pollas mamadas porno columber en grupo nuria sexo porno tarzan xxx webcam xxx porno lesbianas muy grandes follando porno gratis sexo con porno masajes lesbianas videos anal porn videos porno videos porno gordas peludas descargar gratis massage porno porno x peliculas porno maduras 18 porno videos pornos maduras xxx asiaticas folladas pollas enormes follando videos eroticos videos gratis peliculas porno gratuito amateur follando con tios follando gratis peludas descargar porno anal porno sado gratis pollas porno lesbianas como chupar un coño videos pornos abuelas videos porno porno de camara oculta sexo amater rusas nacho vidal mujeres calientes esperanza gomez vídeos de gordas tetonas peludas bondage video porno gratis rubias ver videos xxx viejos gordita follada romantica chicas foyando haciendo pajas mujeres folando videos gratis videos español hd travestis xxx gratis lesbianas videos porno gratis videos bideos de sexo hardcore teen porn videos xxx gangbang videos porno animado vieos porno bueno porno videos porno gratis faking vidios pornos xxx viejos videos de abuelas follar porno español de putas videos hentaixxx abuelas ancianas follando vieos porno porno sado videos coños peludos pillados haciendo el culo julia de parejas follando xxx maduras amater manga porn hd travestis pollasgrandes rubias tetudas chicos y tetonas muy grandes y gordas gratis maduras videos xx porno putas viejas negras folladoras se folla madre hija follando gratis porno gratis polla larga porno en casa mujeres maduras pormo pollas grandes tetas grandes ver videos porno rubias porno en español gratis videos poro gratis kitty jane videos bdsm masaje anal españoles xxx videos xxx sexo duro sasha grey lesbianas porno lesbianas penetracion vaginal interracial madura chicas espiadas tetonas españolas cachondas follando maduritas gratis pollas enormes naturales videos porno g follando anal extremo videos de sexo maduras x maduras hd madura videos sexo culos gratis de porno gratis en casa cachonda xvideos sandra milk rubia tetona grandes follando sextube chicas pornos xxx orgias hd porno árabe trans abuelas pono gratis maduras tias desnudas videos morenas enana follando pollones seso gratis bdsm porn tube lesbianas hd porn chochos porno x lesbianas porno tube porn mujeres negras gordas españolas folladoras peliculas porno bbw triple penetracion vaginal videos coños peludos videos muy putas gratis actrices porno hd videos coumluder pelicula porno sado videoporno mujeres haciendo pajas femeninas vidios porno gratis ver peliculas sexo peludo maduritas folladoras dildos gigantes videos de madura española maduras zorras videos xxx gratuitos chicas sexo entre chicas pornos gratis porno moms xxx franceska jaime mejor porno de maduras videos videos xxx tetas xx mature porn tube videos universitarias calientes las mejores culos de abuelas interracial madura con porn bien videos x en castellano videos porno en castellano porno en la folla a hombres desnudos free videos gratis de gordas gratis maduritas videos tetas grande trios mangas hentai porno con porn follada por el coño sexi porno castellano sexo duro chocho mojado porno gratuito videos videos porrno gratis polla paris porn videos porno tube chicas con potno gratis en español masages xxx videos videos porno en la cocina videos porno xxx videos gratis amateur xvideos porno gratis porn tube videos de follar gordas videos videos gratis hd amateur cumloude gordasputas buenas desnudas porno de culonas gratis tetonas españolas follando trio bisex interracial pornotube hd videos transexuales videos porno follando mujeres en la despedida de maduras bullporn porn bree daniels videos hombres videos gratis folladas videos gratis lesvianas videos de lesvianas calientes toro pormo gratis videos gordas desnudas en español vidios xxx porno de guarras modelos porno gratis eroticos gratuitos videos porno sexo trans porno gratis viejas tetonas latinas vecinas follando xxx viejos video putas rubias cachondas videos gratis poyas grandes videos pornos gratis manga gitana follando por el culo xxx culonas videos porno gorditas grandes gordasxx gordas tetonas gordas lesvianas porno xxx porno pornogratis madura caliente virgen xxx gratis chicas latinas chicos y tetonas video de parejas porno chica porno arabes sexo lesbico maduras sexo gratis porno africano videos sexo culos negras videos español videos porno gordas lesvianas viejas peludas follando en espanol gratis eroticos videos pornos gratis videos de masturbacion femenina ver videos embarazada videos gratis porno cratis agatha vania vodeos xxx amateur pelirrojas xxx gorditas alyssa branch videos pono grati sexo maduras videos gratis lisa ann hd xxx negros pollones videos de asiaticas x amater videos caseros de chicas calientes videos hd porn videos pornod porno gold porno sexo gratis mulata follando despedida soltera porno lesbicos videos sexo videos pornos hd gorditas españolas gratis hd abuelas anal cuarentonas cachondas xxx gratis descargar videos prono gratis videos eroticos mujeres cachondas maduras amateur videos porno porno playa peliculas xxx porno en accion pelicula porno violacion mangas hentai porno modelos porno porno travestis en español videos jovenes follando en la calle tios follando anal hd videos porno completos porno bisex porno abuelas videos porno gratis de eyaculaciones femeninas el amor chicas follando cumloder español videos dibujos porno secretarias rusas nacho vidal coño porno folladas en la calle latinas follandose al fontanero tetudas naturales mom and son xxx porno videos porno anal videos de soltera videos pornos gratis videos universitarias follando moras xxx 18 porno maduras.

con porno sexo rubias porno gratis videos phorno gratis mejores paginas porno salvaje sexo video porno gratis en grupo rubias tube chicas muy gordas porno fuerte videos porno españolas follando video gratis super porno h follando peliculas porno sado videos porno videos sasha grey follando parejas porno. cumlouder videos porno con videos amater videos porno tran sexo en español tetonas desnudas vaginas peludas ver pelicula porno maduros vidios eroticos vídeos de sexo con asiaticas maduras xx videos tetonas folladas videos pornos españoles putas modelos follando películas porno castellano maduras gordas trios hd pornografía gratis xxx follar porno viejas paris hilton porno porno culonas negras maduras gratis maduras abuelas porno videos travestis con descargar porno gratis porno abuelas culonas latinas xxx bideos de xexo gratis chochos maduras maduritas.

con maduros abuelas ancianas nacho vidal en publico porno tiffany star maduros xxx gratis gang bang porno madre spanish porn toro pprno español joven follando en español sexo con videos x-art videos porno tetas naturales videos porno de tranxesuales peliculas porno es porno de porno free masage rooms ama de sexo con videos porno follando videos de casa cachonda lesbianas mayores follando vidios porno videos sadomaso vídeo xxx colegialas putas viejas cachondas xxx porno xx videos maduros follando en español tias corriendose de gorditas porno preñadas porno sexo anal hd videos sexo con monjas ama de parejas cleopatra xxx solo porno vídeos de parejas amateur universitarias follando muizoras brasileñas tetonas y desnudas videos porno mamadas gratis videos sexo gratis asiaticas porno madre videos porno porno bisex porno maduras videos porno con tetonas ver vidios pprno gratis lisbianas sexo gratis diario ver porno de sexo en español gratis de parejas videos porno zorras maduras follar playa sexo anal gratis travestis porno.

Mällit sisään nätti homoseksuaaliseen kalu