Pari etsii miestä mies etsii naista homoseksuaaliseen

pari etsii miestä mies etsii naista homoseksuaaliseen

Humalainen asiakas suuteli väkisin — tarjoilijalle 3 miljoonan dollarin korvaukset. Tutkijan erikoinen tavoite — aikoo kerätä peniskuvaa: Seksi tekee onnellisemmaksi ja terveemmäksi — näitä terveyshyötyjä ei voi kiistää!

Näin saatte kaiken irti suositusta seksiasennosta! Nainen, luulitko lepääväsi öisin? Alapääsi saattaa olla eri mieltä. Aviomies petti — yksi asia sai vaimon epäilemään uskottomuutta: Nainen tilasi ruokaa poikaystävälleen toiseen kaupunkiin — lähetti soitti ja paljasti jotain raskauttavaa: Petetty vaimo hoksasi aviomiehen uskottomuuden täysin poikkeuksellisella tavalla. Teksasilaisnainen on nostanut syytteen kiinalaista ravintolaa vastaan vaatien tältä miljoonakorvauksia.

Päivittäin punaista lihaa syövät naiset voivat sairastua endometrioosiin muita todennäköisemmin. Yhdysvaltalaistutkimuksen perusteella riski liittyy punaisen lihan lisäksi teollisiin lihatuotteisiin, kuten makkaroihin. Yhteys saattaa selittyä lihan hormonaalisilla vaikutuksilla. Yllä olevalla videolla mietitään, miksi syömisestä on tullut niin. Australialainen uimaopettaja kyllästyi vanhempien käytökseen altaan laidalla. Microsoftin huhuttu uusi Andromeda-koodinimellinen, kaksinäyttöinen taskuun mahtuva Surface-mobiililaite on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa.

Esimerkiksi nyt viikonloppuna The Verge raportoi laitteesta Microsoftilta paljastuneeseen sähköpostiin perustuen. Nimetön morsian kertoo, että hänen äitinsä lähetti kuvan salaisuudeksi tarkoitetusta morsiuspuvusta eteenpäin. Yhdysvaltain autoliiton julkaiseman tutkimuksen mukaan autojen viihdekeskuksiksi ja navigointijärjestelmiksi tarkoitetut laitteistot kojelaudassa häiritsevät kuljettajan keskittymistä liikaa — ääniohjauksestakin huolimatta. Tutkimustulosten mukaan Applen CarPlay ja Googlen Android Auto -sovellukset olivat autovalmistajien omia, sisäänrakennettuja järjestelmiä helppokäyttöisempiä.

Videolla Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut Hans Välimäki paljastaa uransa mieleenpainuvimpia hetkiä. Toukokuun alussa huippukokki Matti Jämsen avasi , joka on osa Jämsenin ja kauppias. Lehtosen perheen matka rippijuhlille Poriin oli saada traagisen lopun liikenteessä hurjastelleen kuskin takia, Iltalehti kertoo verkkosivuillaan. Parisenkymmentä kilometriä ennen Poria sattui uhkaava tilanne, kun vastakkaisella kaistalla liikkunut valkoinen Volvo päätti tehdä riskiohituksen.

Auto tuli hurjaa vauhtia asuntoauton takaa aivan Lehtosen perheen auton eteen. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Mikä saa vanhemman naisen lankeamaan nuoren miehen pauloihin? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle.

Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Susijengille vapauttava voitto kuolemanottelussa — näin Islanti-ottelu eteni. Miehet Seksi Kysy miehiltä.

Miksi monet miehet haaveilevat seksistä kahden naisen kanssa? Mainos   uutinen jatkuu alla. Kysy — me selvitämme vastauksen. Muistatko vielä huippusuositun panda-arvoituksen? Lue lisää aiheesta Miehet. Lue lisää aiheesta Seksi. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Paasi noin 85 1.

Voin kertoa, mitään sopimukset jotka teette eivät ole oikeudessa pitäviä - koska ette voi lapsen puolesta tehdä yhtään sopimusta. Kaikki sopimukset jotka sisältävät laittomia osuuksia ovat mitätöitävissä hyvin yksinkertaisesti - eli jos "isä" haluaa hän pääsee myös isäksi tai jos naispari yht'äkkiä keksiikin erota niin lapsen huoltajaksi saattaa tullakin sen biologinen isä ym hauskaa.

En halua pelotella, mutta jos olette tosisanne käykää oikeusaputoimiston juttusilla. Itse ole saanut kerran tarjouksen vastaavasta asiasta, hyvät geenit jne. Tämä tapatui luvun puolessa välissä Helsingissä kun olin noin vuotias. Paikallisessa menopaikassa noin 10 vuotta vanhempi opettaja olisi halunnut lapset mutta ei isää.

Olisi maksanut hommasta, en enään muista kuinka paljon. Jos ei olisi pulla lähtenyt nousemaan - olisivat etsineet toisen, mutta siitähän minä en olisi tiennyt mitään - koska yhteystietoja ei olisi vaihdettu.

Epäselväksi jäi oliko kyseessä hetero vai lesbopari vai kenties yksinäinen nainen. Näin asia yritettiin hoitaa aikaisemmin. Vaikka raha olisi toki kiinnostanut ja nainen oli aivan ok, en suostunut.

Jatkosta en tiedä, en ole ko naista näynyt sen jälkeen. Toivottavasti joku suostui auttamaan asiassa Niin, tuosta on pakko sanoa, että toki olemme tietoisia että sopimukset eivät päde juridisesti, mutta nyt onkin lähinnä kysymys siitä, että sopimus tehdään osapuolten kesken, että molemmat saavat ilmaistua mitä tarkoittavat ja edellyttävät, ja se sitten on tarkastettavissa paperilta jos joskus jotain asiassa on epäselvää.

Lisää näistä asioista voi halutessaan käydä lukemassa www. Toivottavasti saatte kaipaamanne lapset ja lapset saavat kunnollisen perheen. Perhe voidaan nykyisin määrittää hyvinkin eri tavalla kuin joskus luvulla - eikö siinä ole mitään pahaa. Todella ikävää lukea näitä vastauksia mitä Seelat ovat saaneet: Valitettavasti en voi teitä asiassa auttaa, mutta oikein hyvää syksyä ja voimia!

Toivottavasti löydätte etsimänne ja saatte pienokaisen tai kaksi: On rakkaus ja sen mahdollistama uusi elämä on päivän selvää että vain siihen ja vain siihen on tyytyminen ja kyettävä itse olemaan rakakuden arvoinen sekä täten tarjoamaan sen lapsilleen eli isä ja äiti.

Mikäli luonto olisi sen mahdollistanut naisille tai miehille olisi se mahdollista aidon kiintymyksen mukaisesti ja sateenkaari olis sateenkaari. Eikä mikään kuvaus omiin tarpeisiin. Lapsen ja jokaisen on kyettävä hyväksymään tosiseikasto ja omaarvonsa sekä rajallisuutensa eli vajavaisuutensa. Siis yksin ei saa lapsia eli jälkeläisiä mikään luomakunna otus. Ei myöskään samaa sukupuolta olevat. Kukaan ei voi olla vaatimassa lasta mikäli siihen ei ole mahdollisuutta oman toiminnan sekä sukupuolensa kunnioituksen seurauksena.

Yksilökeskeisyys sekä oman identiteetin "ylläpito" ja julistuksen osapuoleksi joutuvat syntymättömät ihmiset sekä sukupolevet ja on hämmästyttävää rakentaa jo ennen syntymää lapselle täydellisesti luomakuunnan vastainen "esitys" ja illuusio omasta syntymästään.

Tätä selitetään kovin jollakin yhteiskunnan asettamalla ikärajalla jolloin hän saa tietää salaisuuden. Kuinka tämä henkilö on tätäen kasvanut avoimmuuteen sekä läpinäkyvään rehellisyyteen???

Lesboudessa en näe mitään omituista, kun se kohdistuu olemassa olevien aikuisten keskinäiseen opiskeluun itsestään. Näkeminen kauksi vaatii kirkkaan ilman sekä vastuuntuntoa uudesta elämästä. Voldemar Von Richardsson 2. Itse suosittelisin ihan virallisia teitä hankkimaan lapsen. Eikä täältä kotitekoisilla sopimuksilla. Siinä on sellainen pointti että jos syystä tai toisesta erootte. Ja jompi kumpi jää yh: Sitä saatetaan olla yks kaks käräjillä ja mahdollisesti tuo joka on teitä aikoinaan auttanut joutuu nämä vastuut kantamaan.

Vaikka olisittekin sopimuksen tehny. Oikeus saattaa purkaa tällaiset kotitekoiset sopimukset. D Sääliksi käy meitä miehiä, homoja niistäki monta prosenttia, mut me ei olla Vastuuta ja harkintaa luomakunnan osana.

Kun naiset hakee yleisen ja yhteiskunnallisen arvomaaliman sekä evoluution ainutkertaisuuden kustannuksella itsekyydelle valtaa ja ahneutta. Siis suvereenista oikeutta valikoida ja päättää kaikesta jokaista ihmistä koskevasta elämäkatsomuksesta on jotain täysin omituista menossa mihin kaikkeen yleinen mielipide sekä vastuu ihmisyydestä on menossa.

Naiseuden ylivalta sekä tunnepohjainen yksilökeskeinen ahneus on seuraamusta todellisuuden tajun ja ihmisyyden romuttumisesta. Nykyisen tehofeminismin ja naisjumaloinnin harha ja seuraamus on että lapsen kaikesta yksilökehityksestä tahtoo päästä määräämään nainen samoin se tukee tätä yksinvaltaisuutta syrjäyttää täten elämäkaarta koskeva kokonaisvastuu ja erilaisuus arvona kaikille. Ei voi kuin hämmästelyllä seurata tätä rahalla ja politiikalla sekä "demokratialla" tuettavaa ylimurrosta joka johtaa naisten yksinvaltaisuuteen.

Kaikki hätä mikä välittyy nykyisestä nuoresta sukupolvasta sekä lasten asemasta pohjautuu yksikertaisesti kaaoksesta , epäselvyydestä, epävarmuudesta, luonnonvastaisesta kasvu ja kehittymis ympäristöstä ja tämän kaiken aihettaa aikuiset siis nämä kuuluista "aikuiset".

Tämäkin aloite kertoo miten pienillä yksilökeskeisillä tunnepitoisilla suuntautumisilla ollaan romuttamassa uusien ja tulevinen syntyvienkin lasten asema mahdollisimman aikaisin. Lienee tavallista että, kyseiset suhdemallit kasvattajina sekä vastuunkantajina alkaa vaatimaan "oikeutta" raskauden vuorotteluun ja vuorotteluvapaaseen kuka kantaa raskaudesta minkäkin osan?

On vielä omituisempaa miesten hölmöys olaa mukana moisessa junassa. Eli vastuuttomuus lasten kasvuympäristöstä. Yhtä luonnonvastaista on miesten alkaa nättelemään äitiä ja hankkia lapsia mies suhteisiin Olen täysin sitä mieltä, että syntymätön lapsi on vastuutonta asettaa kasvuajakseen luonnonvastiseen asemaan sillä sitä ei kukaan pysty käsittämään rikkontumatta jotenkin kun ymmärtää sen todellisuuden.

He käyvät kokoelämän kestävää sisäistä kamppailua siitä todellisuusvastaisuudesta ja järjettömyydestä. Tässä kuvitellaan ja luullaan että kyetään "tieteellisesti" ja juridisesti selittämään jossakin ikävaiheessa nuorelle hänen elämisen ja kehityskaarensa sekamelska. Tämä ei toteudu, vaan kyse on juuri tämän ajan toijoiden vastuuttomuus sekä kyvyttömyys nähdä laajempi vastuu ihmisyydestä minkä lapsi saa luonnon antamana oikeuden tidostaa sukupuoliero ja sen positiiviset vaikutukset eli turva ja tuki sekä vertaisuus sukupuoleen ja kykyyn naisen ja miehen välisellä panoksella olla läsnä nuoren elämässä olessaan itse kumpaa sukupuolta tahansa.

Miesten toivoisi käsittävän tämän ja naisten itsestään. Vieteistä ja intohimoista välittämättä. Sateenkaari muodostuu siitä että sataa kaikille mutta kasvu alkaa aina vain luonnon ehdoilla.

Nainen on pieni tekijä ja vain osa sitä alkua samoin kuin mies. Tai heteroperhe, jossa lapsia laiminlyödään? Syntymätön lapsi on kasvuajallaan luonnonvastaisessa asemassa? Se, joka kasvaa nais- tai miesympäristössä isä kuollut, äiti kuollut, tms. Tieteellisesti kukaan ei varmaankaan todistele mitään siitä, jos lapsia kasvaa rakkauden ja turvallisuuden yms. Pitäisiköhän sinun vastuuttomuudesta puhuessasi tai lainatuista lauseistasi katsoa sinne peiliin?

Ihmiset, eli lapset tässä tapauksessa, kasvavat sen mukaan minkälaiseksi heidän sukupuolensa on tarkoitettukin. Miksi heterovanhempien lapsista tai koko heterosuvusta tulee homoseksuaaleja? Opettiko heidän vanhempansa lapsistaan homoseksuaaleja omalla käytöksellään tai kasvuympäristöllään? Vieteistä ja intohimosta pitää välittää! Jos ei olisi viettejä eikä intohimoa, olisimme sukupuuttoon kuollut laji, ja jos ei olisi "mahoja" tai homoseksuaaleja, emme mahtuisi tälle pallolle.

Luontoäiti kyllä pitää balanssista kiinni, -tavalla tai toisella, olitpa sitten mitä mieltä hyvänsä sateesta kaikille ja sen seuraamuksena tapahtuvasta luonnon ehdoista, luonnon ehto on myös karsia Luonnon ehto on karsia sekä luoda edellytykset.

Olipa kyse vaikka elämän keväästä! Mutta taisi kalikka kalahtaa kun näkemys on "noin uhoa täynnä". Ei ollenkaan nykykäsityksen mukaan onnistua saamaan lapsi maskotiksi "aidosta parisuhteesta". Mutta varokaa ettei normaalin perheyhteisön ulkopuolella kasvatettavasta keinosiitoksesta tule jotain odottamatonta vastaan! Siis muuta kuin ympäristön supatus ja vilkuilu! Kyllä on aikoihin eletty- onneksi luonto karsii kaikki hihhulit, epänormaalisti lisääntyvät, vaaralliset ja muuten vaan luonnon lakien vastaisesti puuhailevat.

Siinä sivussa menee muutama prosentti ihan täsmälleen oikein pelaavaakin. Lasta ette tarvitse jos aiotte "silleen" olla porukassa! Muuten vaan ystävyys on ihan maailman hienoimpia juttuja. Jos luonto olisi tarkoittanut samansukupuoliset yhteen, olisi luonnostaan tuo suvun jatkamismahdollisuus kaikilla keskenään! Muistakaa nokkavasti vastailleet lesbot: Olisiko siis niin, että nykyajan lesbot ja homot ovat kasvamassa uudeksi lajiksi..??

Naisten sukupuoli kromosomiparihan onXX ja miehen XY, Y- kromosomi on ollut aikojen alussa yhtä iso kuin X kromosomi mutta nykyäänhän se on puolta pienempi eli naisen kromosomit XX miehen Xy.

Tämä tarkoittaa sitä että muutamassa tuhannessa vuodessa ei ole naisia eikä miehiä vaan sukupuolettomia ihmisiä jotka pystyvät lisääntymään itsestään. Hedelmöitys tapahtuu yhdyntää simuloivalla liikkeellä. Jo nyt löytyy eläinmaailmasta ko. Miehet ovat sukupuuttoon kuolemassa oleva laji naiset ovat käytännössä tulevaisuuden ihmisrodun ainoat edustajat.

Aivosoluja ei taida nykytekniikalla saada vielä kasvatettua kantasoluista Teillä on ainakin yksi perinnöllinen sairaus, nimittäin äärimmäinen idiotismi.

By the way, minä olen ihan liian hyvägeeninen tuollaiseen hommaan. Nussikaa mitä huvittaa runkvistit, oletta niin sairaita että oksettaa! Lasten puolesta, ei näin 6. Eikö löydy sopivaa mahtisonnia??? Miks te yleensä tätä kautta haette, herää kyllä tosi vahva epäily, ettette ole tosissanne!! Ei muuten normi ihmiset tosiaankaan, jos on 2 naikkosta ja hakevat isää tulevalle lapselle, EI ne todellakaan hae sitä sonnia mistään tietokoneen kautta Suomi Sikäli muutenkin tosi kipeä aihe leikkiä, lapsia joko saa tai ei.

Toivoisin, että hoitaisitte lapsiongelmanne muulla tavalla, kuin ruotimalla ihmisiä ja antamalla itsellenne luvan suostua tällaiseksi julkiseksi lesboparin unelmaksi, lapsia hankkia tätä tietä!! Niin, monia on mieliä ja monia on tapoja toimia. Nimimerkille "Lasten puolesta, ei näin" haluan sanoa, että kyllä meitä on kaksi ja ihan virallisesti olemme parisuhteessa.

Tosissamme olemme myös, en tuhlaisi energiaani pelleilyyn ja vielä tällaisella asialla. Ei meillä ole lapsiongelmaa, sekä ymmärrän aiheesta nousseen "haloon", lapsettomuus on kipeä aihe enkä todellakaan sillä halua milloinkaan, missään suhteessa pelleillä. Antaisitko vinkin, mitä kautta suosittelisit meidän asiaa hoitavan? Me katsoimme että netti tavoittaa ihmisiä ja asioiden pohtiminen on tätä kautta suhteellisen vaivatonta ja nopeaa. Rekisteröidyssä parisuhteessa elävän naisparin ei ole mahdollista saada adoptiolasta koti- tai ulkomailta.

Viitaten tuohon runkvistiin, olen muotoillut ilmoituksen huonosti, anteeksi siitä, olet asiassa aivan oikeassa. Ei ole luonto puolellamme, siksi näin toimimme. Kiitos viesteistä ja ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle. Ja et ei olisi? Minusta kun se on, jos te molemmat kerta yhdessä sitä haette nytkin. Toisen biolokisen kellon ääniä kuunnellen. Vai oletko liian itsekäs, toisen lisääntymisvietille? Ei kai sentään asia ole niin että hän sen lapsen tekisi vaan sinulle ja sinun tarpeille?

Yksi asia kyllä hieman vaarina ihmetyttää tässä. Ja se on se, et kun lapsi kasvaa ja tulee siihen vaiheeseen et kaipaa miestä perheeseen Vaikka olisi kuinka "hyvät kotiolot".. Minusta on hyvä kun tällaisia keskusteluja on. Näistä monet oppivat ainakin miten itsekkäitä ovat. Toivottavasti saatte lapsen ja pääsette elämään unelmaanne: Olen työssäni joutunut hoitamaan niin hetero kuin sateenkaariperheidenkin lapsia. Ei ole väliä, onko lapsella äiti ja isä, kaksi äitiä tai vaikkapa kaksi äitiä ja isä, kunhan aikuiset ovat turvallisia ja haluavat lapsen parasta.

Tuskin enää siinä vaiheessa kuin Seelojen lapsi on kouluikäinen toivottavasti ainakaan kahden äidin perhe on syy kiusata lasta. Silloin, kun itse olin ala-asteella, olin luokan ainoa avioero-lapsi ja se oli silloin syy kiusaamiseen. Nyky päivänä on varmaan luokassa on enää pari lasta, jolla olisi vanhemmat yhdessä.. Nyt on kaikki nähty. Saapa nähdä onko niin idiootteja ihmisiä jotka todellakin menee halpaan. Siis ei tossa keinohedelmöityksessä sinänsä mitään, mutta suoli24 sivuston kautta hakijoiden anonyymi sähköposti ahahaha.

Mistäs tiedätte ettei toi oo huijaus että joku teettää liukuhihnalta lapsia tuntemattomien isien kautta orjamarkkinoille, tai elinsiirtomarkkinoille..

Vähimmäinen paha mitä tosta nyt voi koitua että joku harmiton idiootti haluaa auttaa, ja puff huomaa maksavansa seuraavat 18v elatusmaksuja kun lapsi on ystävällisen lesboparin huostassa. Jos on tarpeena antaa lapsille rakastava koti niin siitä sitten adoptoimaan lasta, maailma on pullollaan orpolapsia jotka kaipaavat hyvää kotia. Mutta tässähän on kyse vain siitä että lesbot haluavat lisääntyä, heidän omasta lisääntymisvietistään ja itsekkyydestään. Nimimerkki "Ja et ei olisi?

Kyllä tässä molempien biologinen kello tikittää, yhdessä lasta haluamme ja toivomme. Uskon, että mies jonka kanssa yhteistyötä sitten teemme, huomaa kyllä ettei tässä ole orjamarkkinoista kysymys, vaan kahden aikuisen ihmisen toivosta ja haaveesta. Niinkuin edellä jo mainitsin, Suomessa ei ole mahdollista rekisteröidyssä parisuhteessa elävien saada adoptiolasta, ei Suomesta eikä ulkomailta. Tällä hetkellä tilanne on tämä. Adoptio oli ensimmäisenä mielessä, mutta kun se ei kohdallamme ole mahdollinen niin se ei ole.

Olen samaa mieltä siinä, että maailmassa olisi paljon lapsia vailla kotia ja mikäpä olisi ollut sen hienompaa kuin voida antaa koti tällaiselle lapselle. Useat maat, joissa orpolapsitilanne on todella paha, eivät vaan ylipäänsä anna lapsia adoptoitaviksi ulkomaille, eivät halua maailman näkevän, etteivät pysty itse huolehtimaan väestään. Niin tässä muutama sana. Ettekö itse tajua lopettaa tuota mielipuolen toimintaa itsessänne.

Mikä perkele teitä riivaa, kun ette tajua enää asioista mitään, ja että teiltä on hävinny täysin, terve häveliäisyys, ja tilalle on astunu suunnaton röyhkeys, ja äärimmäisen typerä naiivius, ja itsekkyys, ja omahyväisyys, ainoaksi arvoksi, ja luulette suunnattomassa typeryydessänne tekevänne oikein, vaikka sinunlaisillanne ei oo kehittyny minkäänlaista vastuuta seurauksista. Onhan siitä sanottu Näkee selvästi, ettei teillä oo persettänne parempaa kriteeriä koskaan ollutkaan.

Luulitteko voivanne petkuttaa totuutta, kun itse ootte tulleet petkutetuiksi, luulemaan, että harhanne ei näkyisi? Totuudelle on aivan turha teidän mennä selittämään, että tehän olitte lesboksi syntyneitä, ja teillä oli joku saataNAN LESBO GEENI, kun totuus tietää, ettei semmosta oo olemassakaan, vaan te ootte vaan sielussanne vinoon menoon ihastuneita, kuka mistäkin syystä, ja haluatte vain kapinoida luonnon puhdasta järjestystä ja auktoriteettia vastaan, ja tosiasiallinen syy lesbouteenne on äärimmäisen narsistinen asenne perseenne kutinan ja mielenkiinnon suuntautuminen toiseen samanlaiseen, ja jonka totuuden pitäisi automaattisesti olla varoituskellona järkevälle ja totuudenmukaiselle ihmiselle.

Jumala varjelkoon kaikkia lapsia, etteivät he joutuisi luonnottomien käsiin, koska heidän sielunsa ei pääsisi kehittymään sille tielle, jonne se alunperin on tarkoitettu, vaan aivan varmasti jäisi omituiseen hämminkiin, vaikka TE muuta väitättekin.

Elämä ei oo niin vakavaa.. Onhan siitä sanottu tarvis vahingossakaan nähdä tai kuulla. Ihmisen biologia vain nyt on sellainen, ettei kahdesta miehestä tai naisesta synny jälkikasvua.

Teillä ei ole sen suurempaa oikeutta lapsiin kuin yksinäisillä ihmisillä, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet ilman kumppania. Sitä sanotaan luonnonvalinnaksi, johon ihmisen ei pitäisi puuttua.

Oletteko ajatelleet, millaisen kasvuympäristön lapsi saa kehittyessään aikuiseksi. Pääsisikö hän vapaasti valitsemaan seksuaalisen suuntauksensa? Syntyvä lapsihan on suurella todennäköisyydellä kuitenkin hetero. Kasvuympäristönä lesbovanhemmat olisivat iso ongelma ainakin murrosiässä. Todennäköisesti hän myös joutuisi häpeämään vanhempiaan syntymäpäivillä, koulun juhlissa, jne. Vaikka teistä nyt ehkä tuntuu lapsen saaminen 'oikeudelta', niin teillä tulisi olla myös 'vastuu'.

Vastuullisuutta on jättää lapsi hankkimatta olosuhteisiin, jossa hän tulisi kärsimään henkisesti kovasti. Turha käyttää verukkeena yksinhuoltajia tai alkoholiongelmaisia kasvattajia. Kärsiviä lapsia on nytkin jo aivan tarpeeksi, ei niitä tarvitse enää lesbojen oikeuksien vuoksi ehdointahdoin lisätä! En tiedä, mutta luulen ettei se ainakaan perkele ole mikä meitä riivaa, tosin uskonnon kanssahan tällä ei ole mitään tekemistä.

Ensimmäisen kiven viskatkoon ja niin edelleen, haluaisin kuitenkin sanoa, kun tämä tähän kuitenkin liitettiin. Jokaiselle on oikeaa ja oikein se, minkä itse oikeaksi kokee ja tuntee. Edelleen, mielipiteeseen on myös oikeus jokaisella. Lapsemme saa toteuttaa itseään juuri sellaisena, miksi hän tulee syntymään. Jos saisi toivoa, toivoisin lapsestamme heteroa. Lapsi ei missään nimessä ole oikeus, lapsi on etuoikeus. Vaikka lapsemme olisi millainen vain, on hänellä oikeus rakkauteen, läheisyyteen, vanhempiin ja turvallisiin aikuisiin sekä turvalliseen lapsuuteen.

Nämä tulemme parhaan kykymme mukaan myös tarjoamaan; rakkautta ja rajoja. Uskon myös hyvin pitkälle siihen, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Emme lähde taisteluasenteella liikkeelle, vaan uskon että keskustelemalla ja asioihin tutustumalla saadaan aikaan enemmän ja kaikille hyvä mieli.

Elämä on luovimista ja kompromisseja asioissa, sen koitan aina muistaa joka tilanteessa, enkä ole vain mustavalkoisesti tuulettamassa omaa kantaani ja tapaani oikeaksi. Täällä on oikeasti mukavampi elää kun muistaa välillä hengittää syvään ja nostaa hymyn kasvoilleen. Ei kavattu mulkkua vaan spermaa. Toivottavasti teidän homojen SAIRAUS kitketään jollain rokotteilla pois koko maailmasta,kun minä olen sitä mieltä että te homoilette ihan olosuhteiden pakosta olette sortuneet siihen helpoimpaan lenkkiin sexuaallisten himojenne vallassa: Rukoilkaa itsellenne parannusta sairauteenne,sillä eipä teille riittänytkään teidän kahden rakkaus,kun nyt huutelette jo suhteeseennne apuvoimia,ilmeisesti jos ette miestä löydä niin sorrutte johonkin eläimeen, joka siementää teille sukunne jatkajan!

Vastaa alkuperäiseen viestiin Miestä avuksi nyt etsivät kaksi naista Heissan! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

. Pari etsii miestä mies etsii naista homoseksuaaliseen

Amateur live homoseksuaaliseen sex tantrinen hieronta helsinki

Maduritas gratis travestis follando culonas porno despedida soltera videos porno lesbico x de negros sexo culonas masajes gordas xxx porno madre se folla a tope video porno tetas porno columber en la secretaria follando porno lesbico hombres desnudos polla larga porno en castellano team skeet sexo culonas fotos gordas sexis porno espanol videos porno perras calientes poeno español tetonas maduras.

con hombres masturbandose muy peludos blanca nieves porno de maduras videos teens hd free videos lesvianas jovenes sexo anal hd pelos en tetas masage rooms 18 chicasguarras videos gratis videos calientes porno de sexo con porno italianas transexual tube hd videos gratis estrellas porno gratis trios holly michaels actrices porno hd viejas sexoxxx porno maduras gratis coño porno gat maduras gordas vedios de solteras x vintage español el culo porn videos xxx gratis masturbaciones porno preñadas porn maduras follar en casa pornstars hd cuarentonas xxx en grupo nuria tetona grandes penes grandes tube gordita follada negras porno de sexo gratis gorditas cumlouder videos de maduras gratis porno gratis de xexo gratis pornstars ver videos pornno porno castings porno anal gordasfollando videos porno xxx putas alexis texas tetas grandes follando pollas grandes follando videos x sexo anal maduras trans peliculas porno de asiaticas red porn chicas folladoras dildos gigantes videos porno de trios videos ver video videos sexo gratis enanas porn videos gratis en español embarazadas follando pornstars tube videos porno transexuales follar bien folladas videos eroticos gratuitos porno gratis porno sado xxx pies bailey jay videos xxx manga gratis follando chicos y hijas follando tetas grandes y joven follando viejas cachondas vídeos porno morenas follando jenna jameson xxx porno español video porno gratis mujeres en tetas los mejores actrices x videos porno hd escenas xxx actores porno duro videos pornos gratis enfermeras follando videos porno castellano culonas y hijas follando hentai folla a su vecina vídeos porno de solteras videos anal brutal anal españoles abuelas follando mujeres maduras pajas femeninas anal brutal español en español mujeres muy calientes sexo maduras maduras sexo cumloader en tetas grandes porno americano videos porno gratis porno maduras rusas porno travesti gratis lesbianas porno en la playa video porno de rebeca linares pornos gratis negras videos porno videos xxx hentai porno amateur porn chochos porno playa vídeos de porno abuelas sex porn anal maduras vestidas y hijo videos tetas grandes tetas pequeñas xxx rubias maduras x videos videos peludas gordas ver videos bukkake videos de actrices porno de lisa ann videos xxx españolas tetona follando gratis en castellano sexo rubias 19 actrices x porn videos xxx espanol fotos de masajes erotico video vídeos gratis vídeos porno gold camaras porno con jovenes follando videos porno bdsm extremo spanish porn xvideos sexo vídeos de paris hilton follando duro porn tube penes videos porno hd porno morenas xxx porno violacion mangas hentai porn abuelas anal videos porn video porno español trios travestis tetas super xxx morenas chicas gorditas videos porno tetas muy xorras culos calientes videos hentai 3d pierre woodman videos pornod putas xxx glory hole porn mujeres free videos de gratis videos x videos porno negras videos embarazada follando con madres cumouder amater follando ver videos porbo español tetonas mujeres muy zorrras madura x de maduritas solo porno gratis videos porno rubias vidios porno gratis lesbianas viejaspeludas videos de soltera porno sexo ancianas lesbianas putas porno abuela follando casting español vidios porno español vidios pormo gratis gente haciendo pajas masculinas bdsm videos exnovias orgias gratis en la playa brutal lesbianas gratis lesbianas videos teens gordas viejas videos actrices gordasxx gordas porno gratis porno barbosa hardporn cachondas videos porno de xexo videos porno de travestis lesvianas cosplay babes porno gratis culos calientes vídeos porno gey gratis polla videos chicas del mundo videos parejas follando pajas intercambio de mujeres negras porno suave videos ver videos de masajes eroticos videos sexo gratis lesvianas transexual pornoo porno pelirrojas maduras pajas masculinas sexo con viejos tias buenas porno porno xxx gratuitos videos gratis descarga de tranxesuales peliculas porno gratis mamadas rubias xxx maduras eroticas hentai manga porno la despedida soltera porno transesual maduras porno africanas videos porno lesbico maduras swinger trios pornstars hd xxx sexo transexuales follando xxx abuelas video de trios x maduras caliente enfermeras sexo gratis de masajes erotico porno grtis gorditas pornografia películas pornográficas gratis videos gratis videos porno edpañol alexis texas follando mamas cachondas folladas xxx milf madre hija corrida vaginal pofno gratis de tetonas negras enormes videos x lesbianas cuarentonas follando videos porno con enanos porno de maduras follando videos transexuales parejasfollando sexo jovenes videos abuelas gratis mujeres mujeres putas squirt video culos grandes mujeres video bdsm tube hd videos porno amateur xxx francheska jaimes ver coños tia buena follando masajes eroticos videos xxx porno españoles travestis follando vidios pprno actrices porno anal lesbianas amateur viejos phorno porno de maduras tias cachondas videos porno lesbico gratis super mamada videos sexo entre lesvianas gratis chochos eyaculando porno español de tetas grandes gordasxx videos porno americano videos porno gratis kitty jane pareja española las mejores videos de maduras orgias de porno madura x rubias videos de tranxesuales voyeur porno porno con travestis porno gratis de porno pollas grandes actrices x chicas sexo con descargar vídeos porno tub videos bondage videos de pies videos de mujeres gordas naturales chicas porno de pies videos porrno gratis en su vecina cachonda sexo videos porno peludos tetas hermosas porno interracial videos sexo tetas grandes actrices porno homosexual follando videos xxx famosas follando tetonas video gratis porno de lisa ann masajes lesbianas porno sado ancianas putas arabes follando madre e hija sexso xxx gordas gratis ver videos pornos xxx videos maduras sexo porno en español gratis mamando polla cumloader porno bisexuales ruvias videos porno ver películas porno besos mamando xxx pollas mamis cachondas películas porno tube xxx gratis videos porno en coños peludos guapas desnudas cachondas follando travestis videos gratis porno.

con porno videos gratis porno anal videos poorno gratis tetas perfectas las mas putas gratis chicos pajeandose tetonas manga gitana follando travestis gratis paginas porno travesti cordoba porno en la playa brutal lesbianas maduras gordas xxx gorditas videos porno jovenes putas gonzo porno gratis porno españoles coños peludos hd porn 18 chicasguarras lesbianas nikki benz videos porno de madura y desnudas vaginas peludas gratis xxx videos x gratis videos deputas follando pareja haciendo el colegio orgia swinger sex porn hd videos lesbianas españolas videos pornos españoles videos pornos de abuelas amateurs gratis hentai pollas porno bisexual porno de transexuales videos follando vídeos de porno bisex buscar videos gratis vidios de hombres desnudos sasha gray porno negra culona superguarras anal maduras masage rooms videos gratis videos porno violacion maduritas follando negra actrices porno sexo fuerte coño quiero ver videos porno eyaculacion femenina video gratis videos porno españil bajar porno playa ver videos gratis videos porno morenas pollas gordas follando madres pelicula porno pelirojas pollas chicas amateur madura masajes videos porno en el amor porno gonzo porno hd cachondas porno hentai porno extremo zorras peludas embarazadas desnudas videos porno travesti ferrol playboy porno gey español mom and son xxx mujeres follando actrices del sexo en español cumlouder porno twink porno videos videos porno gratis videos amateur videos xxx publico videos porno pene xxx porno españoles ancianas peludas descargar pelis porn follada romantica chicas peludas sasha grey follando tetas grandes corridas xxx orgias vintagexxx vieos porno gratis folla en hd maduras amateur gordas videos gratis peliculas xxx tetas muy grandes gordas sexo gratis videos de viejos video videos eroticos gratis rubias mujeres corriendose pezones gigantes chicas gratis puta xxx tias buenas porno duro videos porno tias buenas xxx rubias hd pareja española follando travestis follar por no gratis tetas pequeñas mujeres muy xorras putitas jovenes sexo entre lesvianas gratis videos xxx madura caliente mom and son xxx ver videos gordas alexis texas follando negra follando mama bailey jay videos hentai porno casting pornos gratis sexo asiatico porno fuerte madres xxx porno pelirrojas desnudas videos eroticos de sexo videos porno de casa tias con porno con embarazadas desnudas buscar videos tetas super pollas grande sexo maduras porno xxl pono grati porno español cams sexo en español gratis anal hd toro pprno xxx sexo xxx publico abuelas videos de maduras putasviejas video porno porn videos gratis abuelas sex porn bus maduras.

con maduras squirt xxx videos de chicas sexis desnudas vaginas peludas web cam sexo gratis videos xxx hd videos porno gratis transexuales abuelas follando videos exnovias viejas peludas videos trios hd porn video de travestis hombres follando de coños peludos chica corriendose a tope video porno amateur tube hombres xxmaduras películas pornos gratis mujeres embarazadas porno con gorditas porno de españolas follando jovenes porno con viejos gordita follada video gratis castin porno hd porn videos putas gordas naturales viejas porno trios gratis descargar videos de lesvianas porn video porno gratis videos porno videos porno de lisa ann maduras.

Mikäli olet vielä niin sanotusti kaapissa, voit aloittaa seuranhaun pikku hiljaa, luotettavassa ja turvallisessa ympäristössä - Eliittikumppanissa. Palvelumme näyttää profiilisi vain sellaisille henkilöille, jotka täyttävät hakukriteerisi. Sinun tapauksessasi profiilisi on näkyvillä vain naisille, jotka niin ikään etsivät seuraa toisista naisista.

Kun liityt palveluumme, täytät n. Kun nainen etsii naista, on tärkeintä aktiivisuus. Tätä asiaa painottaa myös Yourtango. Hän kertoo saavansa usein kysymyksiä siitä, miten naisen pitäisi pyytää toista naista ulos treffeille. Siinä tapauksessa, liity Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa naisseuraa. Löydät toimituksen myös Google Plussasta.

Skip to main content. Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia! Nainen etsii naista — löydä lesbodeittiseuraa! Eliittikumppanissa tarjoamme seuranhakua koko kansalle — oli oma sukupuolesi ja haettavan kumppanin sukupuoli mikä tahansa. Keskitymme tässä artikkelissa tilanteeseen, jossa nainen etsii naista.

Nainen etsii miestä Mies etsii miestä Mies etsii naista Tuntuuko, että sinun on vaikea tavata arkielämässä muita lesbonaisia, joissa olisi potentiaalia vakavampaan parisuhteeseen? Pelastukseksi muodostuu luonnollisesti netti. Eliittikumppani on luotettava lesbo-deittipalvelu Eivätkö läheisesi tai tuttavapiirisi vielä tiedä seksuaalista suuntautumistasi? Kaikki haluavat varmaankin syntyä ja elää ns. Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta?

Tekin, jotka täällä arvostelette tietämättömyyttänne, ette varmaankaan halunneet syntyä ihmiseksi, joilla on oppimishäiriö eli tyhminä? Hienoa keskustelua tämä aiheemme herätti ja nyt voin todeta että Suomesta löytyy paljon vilpittömästi auttamishaluisia miehiä.

Postia on tullut enemmän kuin uskalsimme toivoa ja siitä suuri kiitos. Uskomme että unelmamme tästä lähtee pikkuhiljaa toteutumaan ja nyt alkaa "sen oikean" etsiminen. Kiitos todella paljon kannustavista kirjoituksista ja myös ei-niin-kannustavat kirjoitukset ovat oma lisänsä keskusteluissa ja nimenomaan saavat sitä aikaan.

Toivomme vaimoni kanssa kaikille lämmintä syksyä ja hyvää elämää, välillä seisoskellessa siellä pihan laitamilla ja välillä joukon keskipisteenä. Sanot, että "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen" eli tuollaiseksi suvaitsemattomaksi kuten sairauksia ja poikkeavuuksia hyväksymättömäksikö? Paasi noin 85 1. Voin kertoa, mitään sopimukset jotka teette eivät ole oikeudessa pitäviä - koska ette voi lapsen puolesta tehdä yhtään sopimusta.

Kaikki sopimukset jotka sisältävät laittomia osuuksia ovat mitätöitävissä hyvin yksinkertaisesti - eli jos "isä" haluaa hän pääsee myös isäksi tai jos naispari yht'äkkiä keksiikin erota niin lapsen huoltajaksi saattaa tullakin sen biologinen isä ym hauskaa. En halua pelotella, mutta jos olette tosisanne käykää oikeusaputoimiston juttusilla.

Itse ole saanut kerran tarjouksen vastaavasta asiasta, hyvät geenit jne. Tämä tapatui luvun puolessa välissä Helsingissä kun olin noin vuotias. Paikallisessa menopaikassa noin 10 vuotta vanhempi opettaja olisi halunnut lapset mutta ei isää. Olisi maksanut hommasta, en enään muista kuinka paljon. Jos ei olisi pulla lähtenyt nousemaan - olisivat etsineet toisen, mutta siitähän minä en olisi tiennyt mitään - koska yhteystietoja ei olisi vaihdettu. Epäselväksi jäi oliko kyseessä hetero vai lesbopari vai kenties yksinäinen nainen.

Näin asia yritettiin hoitaa aikaisemmin. Vaikka raha olisi toki kiinnostanut ja nainen oli aivan ok, en suostunut. Jatkosta en tiedä, en ole ko naista näynyt sen jälkeen. Toivottavasti joku suostui auttamaan asiassa Niin, tuosta on pakko sanoa, että toki olemme tietoisia että sopimukset eivät päde juridisesti, mutta nyt onkin lähinnä kysymys siitä, että sopimus tehdään osapuolten kesken, että molemmat saavat ilmaistua mitä tarkoittavat ja edellyttävät, ja se sitten on tarkastettavissa paperilta jos joskus jotain asiassa on epäselvää.

Lisää näistä asioista voi halutessaan käydä lukemassa www. Toivottavasti saatte kaipaamanne lapset ja lapset saavat kunnollisen perheen. Perhe voidaan nykyisin määrittää hyvinkin eri tavalla kuin joskus luvulla - eikö siinä ole mitään pahaa.

Todella ikävää lukea näitä vastauksia mitä Seelat ovat saaneet: Valitettavasti en voi teitä asiassa auttaa, mutta oikein hyvää syksyä ja voimia! Toivottavasti löydätte etsimänne ja saatte pienokaisen tai kaksi: On rakkaus ja sen mahdollistama uusi elämä on päivän selvää että vain siihen ja vain siihen on tyytyminen ja kyettävä itse olemaan rakakuden arvoinen sekä täten tarjoamaan sen lapsilleen eli isä ja äiti.

Mikäli luonto olisi sen mahdollistanut naisille tai miehille olisi se mahdollista aidon kiintymyksen mukaisesti ja sateenkaari olis sateenkaari. Eikä mikään kuvaus omiin tarpeisiin. Lapsen ja jokaisen on kyettävä hyväksymään tosiseikasto ja omaarvonsa sekä rajallisuutensa eli vajavaisuutensa.

Siis yksin ei saa lapsia eli jälkeläisiä mikään luomakunna otus. Ei myöskään samaa sukupuolta olevat. Kukaan ei voi olla vaatimassa lasta mikäli siihen ei ole mahdollisuutta oman toiminnan sekä sukupuolensa kunnioituksen seurauksena.

Yksilökeskeisyys sekä oman identiteetin "ylläpito" ja julistuksen osapuoleksi joutuvat syntymättömät ihmiset sekä sukupolevet ja on hämmästyttävää rakentaa jo ennen syntymää lapselle täydellisesti luomakuunnan vastainen "esitys" ja illuusio omasta syntymästään.

Tätä selitetään kovin jollakin yhteiskunnan asettamalla ikärajalla jolloin hän saa tietää salaisuuden. Kuinka tämä henkilö on tätäen kasvanut avoimmuuteen sekä läpinäkyvään rehellisyyteen???

Lesboudessa en näe mitään omituista, kun se kohdistuu olemassa olevien aikuisten keskinäiseen opiskeluun itsestään. Näkeminen kauksi vaatii kirkkaan ilman sekä vastuuntuntoa uudesta elämästä.

Voldemar Von Richardsson 2. Itse suosittelisin ihan virallisia teitä hankkimaan lapsen. Eikä täältä kotitekoisilla sopimuksilla.

Siinä on sellainen pointti että jos syystä tai toisesta erootte. Ja jompi kumpi jää yh: Sitä saatetaan olla yks kaks käräjillä ja mahdollisesti tuo joka on teitä aikoinaan auttanut joutuu nämä vastuut kantamaan. Vaikka olisittekin sopimuksen tehny. Oikeus saattaa purkaa tällaiset kotitekoiset sopimukset. D Sääliksi käy meitä miehiä, homoja niistäki monta prosenttia, mut me ei olla Vastuuta ja harkintaa luomakunnan osana. Kun naiset hakee yleisen ja yhteiskunnallisen arvomaaliman sekä evoluution ainutkertaisuuden kustannuksella itsekyydelle valtaa ja ahneutta.

Siis suvereenista oikeutta valikoida ja päättää kaikesta jokaista ihmistä koskevasta elämäkatsomuksesta on jotain täysin omituista menossa mihin kaikkeen yleinen mielipide sekä vastuu ihmisyydestä on menossa. Naiseuden ylivalta sekä tunnepohjainen yksilökeskeinen ahneus on seuraamusta todellisuuden tajun ja ihmisyyden romuttumisesta.

Nykyisen tehofeminismin ja naisjumaloinnin harha ja seuraamus on että lapsen kaikesta yksilökehityksestä tahtoo päästä määräämään nainen samoin se tukee tätä yksinvaltaisuutta syrjäyttää täten elämäkaarta koskeva kokonaisvastuu ja erilaisuus arvona kaikille. Ei voi kuin hämmästelyllä seurata tätä rahalla ja politiikalla sekä "demokratialla" tuettavaa ylimurrosta joka johtaa naisten yksinvaltaisuuteen. Kaikki hätä mikä välittyy nykyisestä nuoresta sukupolvasta sekä lasten asemasta pohjautuu yksikertaisesti kaaoksesta , epäselvyydestä, epävarmuudesta, luonnonvastaisesta kasvu ja kehittymis ympäristöstä ja tämän kaiken aihettaa aikuiset siis nämä kuuluista "aikuiset".

Tämäkin aloite kertoo miten pienillä yksilökeskeisillä tunnepitoisilla suuntautumisilla ollaan romuttamassa uusien ja tulevinen syntyvienkin lasten asema mahdollisimman aikaisin. Lienee tavallista että, kyseiset suhdemallit kasvattajina sekä vastuunkantajina alkaa vaatimaan "oikeutta" raskauden vuorotteluun ja vuorotteluvapaaseen kuka kantaa raskaudesta minkäkin osan?

On vielä omituisempaa miesten hölmöys olaa mukana moisessa junassa. Eli vastuuttomuus lasten kasvuympäristöstä. Yhtä luonnonvastaista on miesten alkaa nättelemään äitiä ja hankkia lapsia mies suhteisiin Olen täysin sitä mieltä, että syntymätön lapsi on vastuutonta asettaa kasvuajakseen luonnonvastiseen asemaan sillä sitä ei kukaan pysty käsittämään rikkontumatta jotenkin kun ymmärtää sen todellisuuden.

He käyvät kokoelämän kestävää sisäistä kamppailua siitä todellisuusvastaisuudesta ja järjettömyydestä.

Tässä kuvitellaan ja luullaan että kyetään "tieteellisesti" ja juridisesti selittämään jossakin ikävaiheessa nuorelle hänen elämisen ja kehityskaarensa sekamelska. Tämä ei toteudu, vaan kyse on juuri tämän ajan toijoiden vastuuttomuus sekä kyvyttömyys nähdä laajempi vastuu ihmisyydestä minkä lapsi saa luonnon antamana oikeuden tidostaa sukupuoliero ja sen positiiviset vaikutukset eli turva ja tuki sekä vertaisuus sukupuoleen ja kykyyn naisen ja miehen välisellä panoksella olla läsnä nuoren elämässä olessaan itse kumpaa sukupuolta tahansa.

Miesten toivoisi käsittävän tämän ja naisten itsestään. Vieteistä ja intohimoista välittämättä. Sateenkaari muodostuu siitä että sataa kaikille mutta kasvu alkaa aina vain luonnon ehdoilla. Nainen on pieni tekijä ja vain osa sitä alkua samoin kuin mies. Tai heteroperhe, jossa lapsia laiminlyödään? Syntymätön lapsi on kasvuajallaan luonnonvastaisessa asemassa?

Se, joka kasvaa nais- tai miesympäristössä isä kuollut, äiti kuollut, tms. Tieteellisesti kukaan ei varmaankaan todistele mitään siitä, jos lapsia kasvaa rakkauden ja turvallisuuden yms. Pitäisiköhän sinun vastuuttomuudesta puhuessasi tai lainatuista lauseistasi katsoa sinne peiliin? Ihmiset, eli lapset tässä tapauksessa, kasvavat sen mukaan minkälaiseksi heidän sukupuolensa on tarkoitettukin.

Miksi heterovanhempien lapsista tai koko heterosuvusta tulee homoseksuaaleja? Opettiko heidän vanhempansa lapsistaan homoseksuaaleja omalla käytöksellään tai kasvuympäristöllään? Vieteistä ja intohimosta pitää välittää! Jos ei olisi viettejä eikä intohimoa, olisimme sukupuuttoon kuollut laji, ja jos ei olisi "mahoja" tai homoseksuaaleja, emme mahtuisi tälle pallolle. Luontoäiti kyllä pitää balanssista kiinni, -tavalla tai toisella, olitpa sitten mitä mieltä hyvänsä sateesta kaikille ja sen seuraamuksena tapahtuvasta luonnon ehdoista, luonnon ehto on myös karsia Luonnon ehto on karsia sekä luoda edellytykset.

Olipa kyse vaikka elämän keväästä! Mutta taisi kalikka kalahtaa kun näkemys on "noin uhoa täynnä". Ei ollenkaan nykykäsityksen mukaan onnistua saamaan lapsi maskotiksi "aidosta parisuhteesta". Mutta varokaa ettei normaalin perheyhteisön ulkopuolella kasvatettavasta keinosiitoksesta tule jotain odottamatonta vastaan! Siis muuta kuin ympäristön supatus ja vilkuilu! Kyllä on aikoihin eletty- onneksi luonto karsii kaikki hihhulit, epänormaalisti lisääntyvät, vaaralliset ja muuten vaan luonnon lakien vastaisesti puuhailevat.

Siinä sivussa menee muutama prosentti ihan täsmälleen oikein pelaavaakin. Lasta ette tarvitse jos aiotte "silleen" olla porukassa!

Muuten vaan ystävyys on ihan maailman hienoimpia juttuja. Jos luonto olisi tarkoittanut samansukupuoliset yhteen, olisi luonnostaan tuo suvun jatkamismahdollisuus kaikilla keskenään! Muistakaa nokkavasti vastailleet lesbot: Olisiko siis niin, että nykyajan lesbot ja homot ovat kasvamassa uudeksi lajiksi..??

Naisten sukupuoli kromosomiparihan onXX ja miehen XY, Y- kromosomi on ollut aikojen alussa yhtä iso kuin X kromosomi mutta nykyäänhän se on puolta pienempi eli naisen kromosomit XX miehen Xy.

Tämä tarkoittaa sitä että muutamassa tuhannessa vuodessa ei ole naisia eikä miehiä vaan sukupuolettomia ihmisiä jotka pystyvät lisääntymään itsestään.

Hedelmöitys tapahtuu yhdyntää simuloivalla liikkeellä. Jo nyt löytyy eläinmaailmasta ko. Miehet ovat sukupuuttoon kuolemassa oleva laji naiset ovat käytännössä tulevaisuuden ihmisrodun ainoat edustajat.

Aivosoluja ei taida nykytekniikalla saada vielä kasvatettua kantasoluista Teillä on ainakin yksi perinnöllinen sairaus, nimittäin äärimmäinen idiotismi. By the way, minä olen ihan liian hyvägeeninen tuollaiseen hommaan. Nussikaa mitä huvittaa runkvistit, oletta niin sairaita että oksettaa!

Lasten puolesta, ei näin 6. Eikö löydy sopivaa mahtisonnia??? Miks te yleensä tätä kautta haette, herää kyllä tosi vahva epäily, ettette ole tosissanne!! Ei muuten normi ihmiset tosiaankaan, jos on 2 naikkosta ja hakevat isää tulevalle lapselle, EI ne todellakaan hae sitä sonnia mistään tietokoneen kautta Suomi Sikäli muutenkin tosi kipeä aihe leikkiä, lapsia joko saa tai ei.

Toivoisin, että hoitaisitte lapsiongelmanne muulla tavalla, kuin ruotimalla ihmisiä ja antamalla itsellenne luvan suostua tällaiseksi julkiseksi lesboparin unelmaksi, lapsia hankkia tätä tietä!! Niin, monia on mieliä ja monia on tapoja toimia. Nimimerkille "Lasten puolesta, ei näin" haluan sanoa, että kyllä meitä on kaksi ja ihan virallisesti olemme parisuhteessa.

Tosissamme olemme myös, en tuhlaisi energiaani pelleilyyn ja vielä tällaisella asialla. Ei meillä ole lapsiongelmaa, sekä ymmärrän aiheesta nousseen "haloon", lapsettomuus on kipeä aihe enkä todellakaan sillä halua milloinkaan, missään suhteessa pelleillä.

Antaisitko vinkin, mitä kautta suosittelisit meidän asiaa hoitavan? Me katsoimme että netti tavoittaa ihmisiä ja asioiden pohtiminen on tätä kautta suhteellisen vaivatonta ja nopeaa. Rekisteröidyssä parisuhteessa elävän naisparin ei ole mahdollista saada adoptiolasta koti- tai ulkomailta. Viitaten tuohon runkvistiin, olen muotoillut ilmoituksen huonosti, anteeksi siitä, olet asiassa aivan oikeassa. Ei ole luonto puolellamme, siksi näin toimimme. Kiitos viesteistä ja ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle.

Ja et ei olisi? Minusta kun se on, jos te molemmat kerta yhdessä sitä haette nytkin. Toisen biolokisen kellon ääniä kuunnellen. Vai oletko liian itsekäs, toisen lisääntymisvietille? Ei kai sentään asia ole niin että hän sen lapsen tekisi vaan sinulle ja sinun tarpeille? Yksi asia kyllä hieman vaarina ihmetyttää tässä. Ja se on se, et kun lapsi kasvaa ja tulee siihen vaiheeseen et kaipaa miestä perheeseen Vaikka olisi kuinka "hyvät kotiolot"..

Minusta on hyvä kun tällaisia keskusteluja on. Näistä monet oppivat ainakin miten itsekkäitä ovat. Toivottavasti saatte lapsen ja pääsette elämään unelmaanne: Olen työssäni joutunut hoitamaan niin hetero kuin sateenkaariperheidenkin lapsia.

Ei ole väliä, onko lapsella äiti ja isä, kaksi äitiä tai vaikkapa kaksi äitiä ja isä, kunhan aikuiset ovat turvallisia ja haluavat lapsen parasta. Tuskin enää siinä vaiheessa kuin Seelojen lapsi on kouluikäinen toivottavasti ainakaan kahden äidin perhe on syy kiusata lasta.

Silloin, kun itse olin ala-asteella, olin luokan ainoa avioero-lapsi ja se oli silloin syy kiusaamiseen. Nyky päivänä on varmaan luokassa on enää pari lasta, jolla olisi vanhemmat yhdessä.. Nyt on kaikki nähty. Saapa nähdä onko niin idiootteja ihmisiä jotka todellakin menee halpaan. Siis ei tossa keinohedelmöityksessä sinänsä mitään, mutta suoli24 sivuston kautta hakijoiden anonyymi sähköposti ahahaha. Mistäs tiedätte ettei toi oo huijaus että joku teettää liukuhihnalta lapsia tuntemattomien isien kautta orjamarkkinoille, tai elinsiirtomarkkinoille..

Vähimmäinen paha mitä tosta nyt voi koitua että joku harmiton idiootti haluaa auttaa, ja puff huomaa maksavansa seuraavat 18v elatusmaksuja kun lapsi on ystävällisen lesboparin huostassa.

Jos on tarpeena antaa lapsille rakastava koti niin siitä sitten adoptoimaan lasta, maailma on pullollaan orpolapsia jotka kaipaavat hyvää kotia. Mutta tässähän on kyse vain siitä että lesbot haluavat lisääntyä, heidän omasta lisääntymisvietistään ja itsekkyydestään. Nimimerkki "Ja et ei olisi? Kyllä tässä molempien biologinen kello tikittää, yhdessä lasta haluamme ja toivomme. Uskon, että mies jonka kanssa yhteistyötä sitten teemme, huomaa kyllä ettei tässä ole orjamarkkinoista kysymys, vaan kahden aikuisen ihmisen toivosta ja haaveesta.

Niinkuin edellä jo mainitsin, Suomessa ei ole mahdollista rekisteröidyssä parisuhteessa elävien saada adoptiolasta, ei Suomesta eikä ulkomailta. Tällä hetkellä tilanne on tämä. Adoptio oli ensimmäisenä mielessä, mutta kun se ei kohdallamme ole mahdollinen niin se ei ole. Olen samaa mieltä siinä, että maailmassa olisi paljon lapsia vailla kotia ja mikäpä olisi ollut sen hienompaa kuin voida antaa koti tällaiselle lapselle.

Useat maat, joissa orpolapsitilanne on todella paha, eivät vaan ylipäänsä anna lapsia adoptoitaviksi ulkomaille, eivät halua maailman näkevän, etteivät pysty itse huolehtimaan väestään. Niin tässä muutama sana. Ettekö itse tajua lopettaa tuota mielipuolen toimintaa itsessänne. Mikä perkele teitä riivaa, kun ette tajua enää asioista mitään, ja että teiltä on hävinny täysin, terve häveliäisyys, ja tilalle on astunu suunnaton röyhkeys, ja äärimmäisen typerä naiivius, ja itsekkyys, ja omahyväisyys, ainoaksi arvoksi, ja luulette suunnattomassa typeryydessänne tekevänne oikein, vaikka sinunlaisillanne ei oo kehittyny minkäänlaista vastuuta seurauksista.

Onhan siitä sanottu Näkee selvästi, ettei teillä oo persettänne parempaa kriteeriä koskaan ollutkaan. Luulitteko voivanne petkuttaa totuutta, kun itse ootte tulleet petkutetuiksi, luulemaan, että harhanne ei näkyisi? Totuudelle on aivan turha teidän mennä selittämään, että tehän olitte lesboksi syntyneitä, ja teillä oli joku saataNAN LESBO GEENI, kun totuus tietää, ettei semmosta oo olemassakaan, vaan te ootte vaan sielussanne vinoon menoon ihastuneita, kuka mistäkin syystä, ja haluatte vain kapinoida luonnon puhdasta järjestystä ja auktoriteettia vastaan, ja tosiasiallinen syy lesbouteenne on äärimmäisen narsistinen asenne perseenne kutinan ja mielenkiinnon suuntautuminen toiseen samanlaiseen, ja jonka totuuden pitäisi automaattisesti olla varoituskellona järkevälle ja totuudenmukaiselle ihmiselle.

Jumala varjelkoon kaikkia lapsia, etteivät he joutuisi luonnottomien käsiin, koska heidän sielunsa ei pääsisi kehittymään sille tielle, jonne se alunperin on tarkoitettu, vaan aivan varmasti jäisi omituiseen hämminkiin, vaikka TE muuta väitättekin. Elämä ei oo niin vakavaa.. Onhan siitä sanottu tarvis vahingossakaan nähdä tai kuulla.

Ihmisen biologia vain nyt on sellainen, ettei kahdesta miehestä tai naisesta synny jälkikasvua. Teillä ei ole sen suurempaa oikeutta lapsiin kuin yksinäisillä ihmisillä, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet ilman kumppania. Sitä sanotaan luonnonvalinnaksi, johon ihmisen ei pitäisi puuttua. Oletteko ajatelleet, millaisen kasvuympäristön lapsi saa kehittyessään aikuiseksi. Pääsisikö hän vapaasti valitsemaan seksuaalisen suuntauksensa? Syntyvä lapsihan on suurella todennäköisyydellä kuitenkin hetero.

Kasvuympäristönä lesbovanhemmat olisivat iso ongelma ainakin murrosiässä. Todennäköisesti hän myös joutuisi häpeämään vanhempiaan syntymäpäivillä, koulun juhlissa, jne. Vaikka teistä nyt ehkä tuntuu lapsen saaminen 'oikeudelta', niin teillä tulisi olla myös 'vastuu'. Vastuullisuutta on jättää lapsi hankkimatta olosuhteisiin, jossa hän tulisi kärsimään henkisesti kovasti. Turha käyttää verukkeena yksinhuoltajia tai alkoholiongelmaisia kasvattajia. Kärsiviä lapsia on nytkin jo aivan tarpeeksi, ei niitä tarvitse enää lesbojen oikeuksien vuoksi ehdointahdoin lisätä!

En tiedä, mutta luulen ettei se ainakaan perkele ole mikä meitä riivaa, tosin uskonnon kanssahan tällä ei ole mitään tekemistä.

Ensimmäisen kiven viskatkoon ja niin edelleen, haluaisin kuitenkin sanoa, kun tämä tähän kuitenkin liitettiin. Jokaiselle on oikeaa ja oikein se, minkä itse oikeaksi kokee ja tuntee. Edelleen, mielipiteeseen on myös oikeus jokaisella. Lapsemme saa toteuttaa itseään juuri sellaisena, miksi hän tulee syntymään. Jos saisi toivoa, toivoisin lapsestamme heteroa. Lapsi ei missään nimessä ole oikeus, lapsi on etuoikeus. Vaikka lapsemme olisi millainen vain, on hänellä oikeus rakkauteen, läheisyyteen, vanhempiin ja turvallisiin aikuisiin sekä turvalliseen lapsuuteen.

Nämä tulemme parhaan kykymme mukaan myös tarjoamaan; rakkautta ja rajoja. Uskon myös hyvin pitkälle siihen, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Emme lähde taisteluasenteella liikkeelle, vaan uskon että keskustelemalla ja asioihin tutustumalla saadaan aikaan enemmän ja kaikille hyvä mieli. Elämä on luovimista ja kompromisseja asioissa, sen koitan aina muistaa joka tilanteessa, enkä ole vain mustavalkoisesti tuulettamassa omaa kantaani ja tapaani oikeaksi.

Täällä on oikeasti mukavampi elää kun muistaa välillä hengittää syvään ja nostaa hymyn kasvoilleen. Ei kavattu mulkkua vaan spermaa. Toivottavasti teidän homojen SAIRAUS kitketään jollain rokotteilla pois koko maailmasta,kun minä olen sitä mieltä että te homoilette ihan olosuhteiden pakosta olette sortuneet siihen helpoimpaan lenkkiin sexuaallisten himojenne vallassa: Rukoilkaa itsellenne parannusta sairauteenne,sillä eipä teille riittänytkään teidän kahden rakkaus,kun nyt huutelette jo suhteeseennne apuvoimia,ilmeisesti jos ette miestä löydä niin sorrutte johonkin eläimeen, joka siementää teille sukunne jatkajan!

Suomi gay pornokuvat hieronta orgasmi