Homoseksuaaliseen seksiseuraa suomi meis kiinostaa

Ihanko tosiaan luulette, että se kuva kertoo koko totuuden, vaikka olisi mistä kulmasta otettu? Tai kuvitteletteko, että se kuva sinänsä kertoo, että sen lähettäjä on rehellinen? Kuka tahansa voi postata nettiin vaikka mummonsa kuvan tai mies tekeytyä naiseksi tai päinvastoin. Kuinka naiivi pitää ihmisen olla, että pelkän kuvan perusteella tekee päätelmiä yhtään mistään?

Löytääkö tällainen helposti seuraa? Halusin sitä kysyä muilta seuraa etsiviltä. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Onko mies kiinnostunut.. Olin jokin aika sitten treffit pitkän kaavan mukaan erään miehen kanssa. Oltiin kumpikin niin rohkeita, että sovittiin, että mies tulee luokseni ja vietetään iltaa ja mennään yhdelle keikalle. Toki oltiin myös sovittu, että jos ei tulla juttuun, niin mies menee muualle yöksi tai lähtee kotiinsa.

No, kävi niin hyvä tuuri, että ihan heti miehen tullessa luokseni tultiin loistavasti juttuun ja aika meni kuin siivillä ja meillä oli tosi kiva ilta. Käytiin myös yhdellä keikalla. Myös seuraavana aamuna juttu luisti, eikä ollut yhtään vaivautunut tunnelma.. Ainoa asia mitä jäin miettimään oli fyysinen kemia. Nukuttiin jopa vierekkäin, mutta mitään ei tapahtunut, pidettiin vaan kiinni toisistamme. Oliko mies vaan herrasmies kun ei käynyt kiinni vai eikä hänen osaltaan ollut tarpeeksi fyysistä kiinnostusta.

Sitten ennen kuin mies oli lähdössä luotani, rohkaisin mieleni ja menin hetkeksi miehen kainaloon. Kerroin miehelle, että olisin jo aiemminkin tehnyt niin jos olisin uskaltanut. Sovittiin myös, että nähdään uudestaankin, mutta ihan rauhassa katsellaan. Läskimissit Voiko miehelle suurempi pettymys ollakkaan kun naamakuvaltaan sievä ja itseään vähän pyöreäksi kuvaillut nainen osoittautuu läskimissiksi.

Kuvien vaatijat Ihan pari kysymystä teille: Uskon myös, että arvostaa sinua niin paljon, ettei halunnut hyväksikäyttää luottamustasi häneen. Jollei tule mitään ikäviä yllätyksiä, uskon myös että teidän tarinanne jatkuu pitkään? Toi on hyvä merkki, kun ekana yönä ette olleet petihommissa aktiiveja.

Kuinka vanha näin fiksu mies oli? Samanikäisiä ollaan, reilusti yli kolmekymppisiä.. Itse vaan hieman hämmennyin miehen käytöksestä.. Kyllä on kovin harvinaista näin fiksu käytös mieheltä Onhan noita miehiä myös paljon sellaisia joita ei romantiikka ja seksi kiinnosta pätkääkään..

Ja miehiä, jotka haluavat pelkän kaverin naisesta. Suoraan sanoen näin aikuisena naisena olisin kaivannut vähän enemmän hellyyttä ja romantiikkaa ja ehkä hieman erotiikkaakin..

Eli vähän jäi mietityttämään onko mies tarpeeksi kiinnostunut tai onko tämä mies yleensä miten seksuaalinen..? Toki on parempi, ettei menty suoraan asiaan, mutta kosketusta jäin kaipaamaan todella paljon Samaa kokemusta eli olen tavannut miehen muutaman kerran ja ainoa kosketus on ollut halaus.

En minä pitäisi huonona suudelmaa poskelle, onko se täällä Suomessa jotenkin vaikeaa? Tai sitten tulkitsen niin, etten ole naisena riittävän kiinnostava. Mulla on ollut myös sama kokemus: D Mutta ylipäätän tää juttu oli tosi outu ja en tajunut miestä yhtään. Eli tavatiin miehen kanssa kaksi kertaa. Vaikuttii ihan syvästi kiinnostuneelta, lähetti viesteja, kehusi mua niin paljon.

Hän oli 10 vuotta mua vanhempi. Ekat treffit oltiin molemmat sama mieltä että juu, tulee toiset ja oli kiva. Toiset treffit siis oli hänen luona, mietin että no niin, pitäskö mulla olla valmiina että tapahtuu jotain fyysistä.

Olisin ehkä tavallaan halunut , mutta tulos oli ettei tapahtunut mitään. Me nukutiin samassa sängyssä ja ei se edes yrittänyt mitään, ei siis ihan mitään: D Mikä on mulle tosi kummalista koska en oo tottunut että mies ei yrittäis jotain. Mutta tiedenkin otin sitä positiivisesti.

Ok siis sen "yön" jälkeen seuravana päivänä lähetti mies mulle taas kivan viestin että oli niin mukava kun tulin ja oot ihana. Mutta teki mulle pari oharia sen jälkeen eli mä jätin tämän jutun koska loppujen lopuks tuntui että sillä miehellä ei ollut kaikki kunnossa. Henkilökohtainen elämä sekä työelämä olivat vissi aika sekaisin hänellä. En mä paljon siitä välittänyt mutta tosi outo siis. Ei ollut seksin perässä, halusi tutustua, mutta silti ei halunutkaan tutustua ja samalla kehusi mua tosi paljon.

Ja naiset on vaikeita? I dont think so: Mistä herrasmies tietää missä vaiheessa iltaa on lupa ryhtyä luolamieheksi ellei nainen anna selvää signaalia? Kyllä kai aikuinen nainen jo tuossa iässä tietää miten saa miehen kiinnostumaan JOS haluaa? Olisi varmaan pitänyt nostaa panoksia mutta rohkeus petti? Luulen vähän että tämä on trolli aloitus. Jos olen miehen kanssa samassa huoneessa yötä ja ellei olla vain kavereita tai sovittu, että eka yö vaan nukutaan yhdessä, niin kyllä naisena teen selväksi, että haluan seksiä, ellei se miehen taholta jo tule ilmi.

Ja yleensä se on tullut. Eikä ole jäänyt yhteen kertaan. Eikös asiasta voi jutella suoraan tämän miehen kanssa, eikä arvailla. Mies ei voi tietää, mitä nainen ajattelee. Toiset naiset julistavat, ettei missään tapauksessa pidä antaa vittua ensimmäisellä kerralla, vaikka kuinka tekisi mieli.

Pitää ensin "tutustua" toiseen riittävästi. Toiset naiset julistavat, että tietysti pitää olla seksiä, jos miellyttää, ettei mies kyllästyisi ja karkaisi. Mistä mies tietäisi, kumpaa nainen haluaa, jos ei nainen jollakin tavoin, sanoin tai teoin ilmaise, kumpaa hän pitää oikeana. Mies joutuu tällöin arvailemaan ja varmuuden vuoksi pidättymään, koska hän saattaa arvella olevansa tekemisissä naisen kanssa, joka leikkii vaikeasti tavoiteltavaa.

Mies siis toimii, ettei pilaisi alkavaa suhdetta liialla kiireellä. Kyllä näinkin molemminpuolisella nynnimisellä yleensä seurustelu alkaa, mutta on se surkeata, että molemmat haluavat, eivätkä uskalla. Työtoverini oli impotentti mies. Silti hän yritti seurustelua toivoen että hyvä tyttö herättäisi seksuaalisen kyvyn. Löysi aivan ihanan laatutytön. Kun sitten tytölle parin viikon jälkeen selvisi miehen impotenssi, romanssi loppui siihen.

Tämäkin on ikävä kyllä mahdollista. Vallitsevan tapakulttuurin mukaan, jos tyttö kutsuu omalle kämpälleen, vieläpä yöksi, kutsu sisältää myös luvan seksiin, ellei havaita visiitin aikana, että kemiat eivät sovi yhteen. Mies näyttää olevan vahvasti kiinnostunut sinusta. Seuraavan kerran, kun tapaatte, tee jotain selvää, että hän ymmärtäisi halusi. Voit aivan hyvin ilmaista sen myös sanoin. Tosi ihanaa käytöstä mieheltä ja vaikuttaa fiksulta.

Itse pidän hitaammasta tavasta edetä. Aika nuorillakin miehillä on impotenssia tai muuten haluttomuutta. Yksi minua nuorempi mies kertoi jo alkuvaiheessa, että on testovaje sairauden takia ja edellinen liitto oli loppunut seksin puutteeseen naisen kyllästyttyä. En alkanut itsekään suhteeseen, koska seksi on minulle tärkeä osa suhdetta.

Kiitos kuitenkin miehelle rehellisyydestä. Toki tiedän, että iän myötä ja pitkässä suhteessa tulee lerpahtamisia, mutta suhdetta alkaessa ja vaivan ollessa pysyvä, en halua suhdetta, jossa seksi ontuu jo kättelyssä. Toinen mies oli herrasmies ja ilmoitti myös alussa, ettei hae pelkkää seksiseuraa. Tapaamisilla puhuttiin ja halattiin tavatessa ja lähtiessä, ei mitään muuta.

Oli myös ajatuksiltaan estynyt. Aloittaja, toivotaan jatkoa suhteelle. Arvostan tuollaista hidasta etenemistä, sillä mies ei ole ainakaan pelkän seksin haussa. Toivon onnistumisia, mutta varovainenkin hyvä olla. Rakkaus tekee sokeaksi, joten kannattaa kuunnella toista, rivien välistä monesti kuulee totuuden.

Pelureita on paljon, mitkä asiat toinen kokee tärkeäksi ja mitkä vähemmän tärkeäksi, onko ajatuksenne miten yhteneväisiä. Tolkun miehet ovat arvokkaita, toivottavasti sinulla on sellainen osunut kohdalle? Eiköhän toi toisen kainalossa viihtyminen ole jo riittävän selkeä viesti toiselle, että toinen on kiinnostunut toisesta? Voi toki olla monta rautaa tulessakin?

Joku heistä mielitietty, jonka ehdoilla etenee, muut korvikkeita? Siksi hakee muilla vain läheisyyttä ja seuraa? Eli voi olla pelurikin? Takavuosina YLE esitti vanhojen piikojen paritusohjelmaa jossa muutama neljää kymmentä lähetyvä nainen valitteli kuinka ei ole löytänyt tasokasta seuraa ja ohjelmaan päätyneet miehetkään eivät olleet tarpeeksi tasokkaita. Seuraan uusinta esitettävää Sinkkuelämää TV-sarjaa vaimon kanssa iltaisin ja monesti ohjelmassa pohditaan tämänkaltaisia asioita.

Miksi nainen ei löydä tasokasta seuraa? Otsikon kysymykseen on yhtä monta vastausta kuin on suomalaisnaistakin. Tietynlainen eksotiikan nälkäisyys ulkomaalaisen miehen kanssa vehtaamisesta täyttyy. Jännityksen hakua mutta myös turvallisuuden tunne ettei mies palaa mankumaan yhden illan jälkeen lisäöitä. Ulkomainen mies tuskin on suunnitellut viettää suomessa loppuelämänsä. Asian ilmaisi eräs nainen radio-ohjelmassa suunnilleen näin: Ja ennen kuin muuta ajattelet niin ottajia olis.

Mä vaan olen päättynyt ratkaisuun jossa aion sinkkuna viettää elämäni. Sinä olet niitä jätkiä jotka loukkaantuvat kaikesta kuin prinsessat ikään. Onnea siitä ja onnellisuudestasi. Muista aina jatkossakin mainita joka paikassa kaikille onnettomille onnestasi.

Mitä tämä järjettömyys käytännössä tarkoittaa keskustelupalstalla? Osaatko turhake kertoa siihen vastausta? Sinähän se sitä nokkaasi olet joka asiaan tunkemassa. Jopa asiaan joka ei kosketa sinua onnellista sinkkua mitenkään.

Ihmisiä turhaksi solvaava onnellinen hermostui kovasti ja todisti sen menettämällä kyvyn kirjoittaa tekstiä. Ihan asiallisesti olen todennut Mikon esille ottaman yksinäisyyden olevan vakava asia. Ja samalla todennut että kaikki eivät sitä parisuhdetta tarvitse. Ettehän te muuta osaakaan tehdä kuin miettiä poikajoukolla yksittäisten sanomisia. Miksi muuten vastailet jokaiseen viestiin ja ruikutat siitä muille?

Naisia kuitenkin on ja niitä saa jos haluaa. Laittakaa seuraavaksi hameet päälle ja tanssikaa yhdessä letkajenkkaa. Sen jälkeen lähetätte uhkausviestin sähköpostiin. Nimettömänä ja naamattomana tietenkin. Tosin omistan kyllä kilttipuvun jonka sain lahjaksi skoteita. Nyt sä sekoitat tolla hämmästelyllä mut. Ihmettelen vaan sun halau työntää nokkasi mun asioihin. Monta kertaa kertonut jo asiat. Onneksi sinä muuten osaat olla erittäin fiksu..

Jopa niin fiksu, että tarvitse avuttomuudessasi ryhmän tukea asioihin. Ihan samaa mieltä ilmeisesti jos noin mies kirjoittaisi se teilattaisiin sovinistisikana? Ihan eri mieltä ettei sinkkubna voi nauttia elämästä. Sinun mukaan sinkun pitää olla hiljaa häpeämässä nurkassa? Vielä siirsit väittet uudelle tasolle eli vihjailit homosteluun? Itse vaan väitän että sinkku voi olla onnellinen jo osalle se on valittu tila. Jotkut voivat nauttia elämästä jonkin aikaa - kaikki eivät voi ja varsinkaan koko elämää - palautuu ekaan kohtaan.

Joko nyt meni jakeluun? Opettele tulkitsemaan viestejä, kun et sitä tunnu vielä osaavan. Ensimmäisessä viestissänikään kun en sinun asioihisi tunkenut nokkaani mitenkään, vaan kysyin kysymyksen josta sinä päätit kutsua naamattomana ne naamattomat laumaeläimet pällistelemään asiaa kanssasi. Se teiltä onnistuu kyllä. Kysymys ja arvelu liittyy siihen, että moista kokenut ei ole mikään sanomaan moista kokemattomien yksinäisyydestä mitään.

Mutta päätit sitten kuitenkin tunkea sen nokkasi asiaan ja hermostua täyttämällä ketjua vaikka sitä ensin itse osaltani ihmettelit. Se on vähintään yhtä vähän "fiksua" kuin oma tapani messuta asioista. Sinkkuja on nykyisin neljännes aikuisista suomalaisista. Osa heistä eläisi mieluummin parisuhteessa, osa taas on tyytyväinen elämäänsä. Kun tuossa kirjoitin, että sinkkunaiset pitävät miesten tasoa niin kurjana, että he eivät löydä itselleen sopivaa puolisoa, niin en kuitenkaan halua tuomita näitä sinkkunaisia nirsoiksi, vaan jokaisella on täysi oikeus asettaa sellaiset kriteerit parinvalinnassa, kuin itse haluaa asettaa.

Elämme vain nyt aikaa, jolloin maailma on tällä mallilla, ja ehkä tulevaisuudessa sinkkuja on jopa enemmistö ihmisistä. Jos itse elää onnellisena parisuhteessa, niin ei se sitä merkitse, että joku muu on epäonnistunut, jos ei ole valinnut parisuhdetta nykyiseksi elämänmuodokseen. Oudointa käytöstä suomalaisissa naisissa mitä kohdalleni on sattunut on, että monet kavereiden vaimot tai tyttöystävät ovat aktiivisesti hakeneet yhden yön juttuja.

Aika moni vielä pääsi seulan lävitse. Missään toisissa kulttuureissa en ole törmännyt mihinkään vastaavaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tuo on valitettavasti totta. Tunnen monta hyvän tulotason sinkkunaista, jotka julistavat, etteivät voisi kuvitellakaan tapailevansa, saati sitten avioituvansa miehen kanssa, jolla ei ole tarjota joko hyvää taloudellista ja yhteiskunnallisesti arvostettua asemaa tai mieluummin tietysti molempia.

Eräskin tuttavani ilmoitti, että hän hakee elämänkumppanikseen ainoastaan toimitusjohtajatasoista miestä, muut eivät missään nimessä kelpaa. No, vuodet ovat kuluneet ja nainen on edelleen yksin, vaikka hän hakeekin aktiivisti riittävän laadukasta kumppania.

Minun käy jotenkin sääliksi näitä naisia, mutta minkäs minä sille voin: Kuten Kotirannan Mikko ylempänä totesi, minuakin kiinnostaa kuulla, mikä on tasokkaan sinkkumiehen määritelmä. Vähän pelkään, että monien naisten mielestä sen määrittelee mahdollisimman korkea taloudellinen asema. Hyvän tulotason sinkkunaiskiipijätär paksuhkolla egolla on sellainen yhdistelmä ettei se kiinnosta kyllä miehiäkään, ihmekkös tuo kun ei miestä löydy ellei satu sitten olemaan riittävän nuori, isorintainen ja pitkäsäärinen.

Tilastollisesti elämme nyt muuttuvassa yhteiskunnassa, jossa koulutetuille naisille ei enää löydy aviomiehiä, jos he eivät ota itseään pienempituloisia ja vähemmän koulutettuja miehiä puolisoikseen. Tällainen vaatii muutosta asenteissa ja ajattelutavoissa. Muuttuvatko asenteet pako edessä vai eivät, jää nähtäväksi. Juu, itse jos olisin pelannut vähän eri tavalla korttini, voisin olla joko lääkärisnaisen tai juristitaren kanssa pidemmässä kimpassa.

Tuli kuitenkin töpättyä "valinnassa" pariinkin otteeseen ja vain huomatakseni ettei tämä " Kunnon Faija"-touhu ole sittenkään se mitä oikeasti.

Mutta kun touhuun on alkanut, sitä ei jätetä kesken. Blogistin poliittisena missiona on nähtävästi palauttaa seksi, sanan arkikielisessä merkityksessä, kapitalismin reproduktiiviseen logiikkaan ja kokonaan kiistää seksuaalisuuden yhteiskuntakriittinen ja hierarkioita murentava potentiaali.

Samalla tehdään informaatio-oletuksia, jotka eivät välttämättä pidä reuna alueilla paikkaansa: Would You Like to have some exercise, voi olla laajalla rintamalla hyvä, jos on uskottavuutta, mutta Se ei perustu akateemisiin koulutuksiin vaan muuhun treenaamiseen.

Saksan Proletaarinen seksuaalipoliittinen liitto saksaksi: Deutscher Reichsverband für Proletarische Sexualpolitik , viitataan usein lyhenteellä- SEXPOL, oli Seksuaalinen Bolshevistien ja kulttuurimarxilainen ideologinen yksikkö, perustettu Berliinissä vuonna agitaattori Wilhelm Reichin toimesta viralliseksi kommunistisen puolueen alaosastoksi Saksassa.

Reich tuli vihittyä "seksologiaan" Wienissä, osallistuessaan Otto Fenichelinseminaariin. Muut osakkuusyhtiöt tämän ympyrän olivat Erich Fromm ja Siegfried Bernfeld. Wilhelm Reich erotettiin aika pian Saksman kommunistisesta puolueesta ideologisita syistä, vaikka nuo polittisest tunnukset eivät pelkästään huonoja olekaan.

Jukka Mäkinen taitaa olla hieman jälkijunassa jos hän kuvittelee, että vain varatut suomalaisnaiset etsivät yhden illan juttuja.

Katolisuus taitaa estää eteläisempien naisten osalta moisen huikentelun. Olisi mielenkiintoista tietää, hyväksyykö suomalaisnainen helpommin alemman sosioekonomisen taustan ulkomaalaiselta kuin suomalaiselta mieheltä. Hesarin jutun perusteella näyttäisi olevan näin, koska turkkilaiset olivat suuri ryhmä, samoin marokolaisia afrikkalaisista. Tosin naistenkaan taustoista ei ollut tietoa. Outoa käytöstä oli se että kavereideni naiset hakivat seksiseuraa minulta. Eikö ne ymmärrä että miesten ystävyyteen liittyy tiettyjä sääntöjä, kuten esimerkiksi että kavereiden naisiin ei pitäisi kajota.

Kyllä noita katolisiakin naisia liikkuu lomaseuraa etsimässä. On tullut todistettua useitakin tapauksia. Poissa kotoa ja ympäriston valvonnasta, moraali alkaa höltyä kaikilla. Jopa joillakin nuorilla musliminaisillakin, jos ovat tyttöporukassa liikkeellä. Burkha päällä mereen, yläosattomissa keklottelevien länsimaisten joukossa.

Törmäsin kerran iltalehdessä tällaiseen uutiseen ja siinä keskustelussa naiset kehuivatu kuinka kivoja ulkomaalaiset miehet ovat sekä millaisia suomalaismiehet. Pistin ihan piruuttani ketjuun, että olen ihan samaa mieltä. Kyllä ulkomaalaiset naiset ovat kauniita, älykkäitä ja osaavat pukeutua. Että kukan näitä suomalaisi nelikymppisiä ämmiä kaipaa. Johan tuli ketjuun säpinää.

Ja haukutiiin sovinistisiaksi ja ties miksi: Mutta olihan hauska tempaus. Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan.

..

No, kävi niin hyvä tuuri, että ihan heti miehen tullessa luokseni tultiin loistavasti juttuun ja aika meni kuin siivillä ja meillä oli tosi kiva ilta. Käytiin myös yhdellä keikalla. Myös seuraavana aamuna juttu luisti, eikä ollut yhtään vaivautunut tunnelma.. Ainoa asia mitä jäin miettimään oli fyysinen kemia. Nukuttiin jopa vierekkäin, mutta mitään ei tapahtunut, pidettiin vaan kiinni toisistamme. Oliko mies vaan herrasmies kun ei käynyt kiinni vai eikä hänen osaltaan ollut tarpeeksi fyysistä kiinnostusta.

Sitten ennen kuin mies oli lähdössä luotani, rohkaisin mieleni ja menin hetkeksi miehen kainaloon. Kerroin miehelle, että olisin jo aiemminkin tehnyt niin jos olisin uskaltanut. Sovittiin myös, että nähdään uudestaankin, mutta ihan rauhassa katsellaan.

Läskimissit Voiko miehelle suurempi pettymys ollakkaan kun naamakuvaltaan sievä ja itseään vähän pyöreäksi kuvaillut nainen osoittautuu läskimissiksi. Kuvien vaatijat Ihan pari kysymystä teille: Uskon myös, että arvostaa sinua niin paljon, ettei halunnut hyväksikäyttää luottamustasi häneen.

Jollei tule mitään ikäviä yllätyksiä, uskon myös että teidän tarinanne jatkuu pitkään? Toi on hyvä merkki, kun ekana yönä ette olleet petihommissa aktiiveja. Kuinka vanha näin fiksu mies oli? Samanikäisiä ollaan, reilusti yli kolmekymppisiä.. Itse vaan hieman hämmennyin miehen käytöksestä..

Kyllä on kovin harvinaista näin fiksu käytös mieheltä Onhan noita miehiä myös paljon sellaisia joita ei romantiikka ja seksi kiinnosta pätkääkään..

Ja miehiä, jotka haluavat pelkän kaverin naisesta. Suoraan sanoen näin aikuisena naisena olisin kaivannut vähän enemmän hellyyttä ja romantiikkaa ja ehkä hieman erotiikkaakin.. Eli vähän jäi mietityttämään onko mies tarpeeksi kiinnostunut tai onko tämä mies yleensä miten seksuaalinen..? Toki on parempi, ettei menty suoraan asiaan, mutta kosketusta jäin kaipaamaan todella paljon Samaa kokemusta eli olen tavannut miehen muutaman kerran ja ainoa kosketus on ollut halaus.

En minä pitäisi huonona suudelmaa poskelle, onko se täällä Suomessa jotenkin vaikeaa? Tai sitten tulkitsen niin, etten ole naisena riittävän kiinnostava.

Mulla on ollut myös sama kokemus: D Mutta ylipäätän tää juttu oli tosi outu ja en tajunut miestä yhtään. Eli tavatiin miehen kanssa kaksi kertaa. Vaikuttii ihan syvästi kiinnostuneelta, lähetti viesteja, kehusi mua niin paljon. Hän oli 10 vuotta mua vanhempi. Ekat treffit oltiin molemmat sama mieltä että juu, tulee toiset ja oli kiva. Toiset treffit siis oli hänen luona, mietin että no niin, pitäskö mulla olla valmiina että tapahtuu jotain fyysistä.

Olisin ehkä tavallaan halunut , mutta tulos oli ettei tapahtunut mitään. Me nukutiin samassa sängyssä ja ei se edes yrittänyt mitään, ei siis ihan mitään: D Mikä on mulle tosi kummalista koska en oo tottunut että mies ei yrittäis jotain.

Mutta tiedenkin otin sitä positiivisesti. Ok siis sen "yön" jälkeen seuravana päivänä lähetti mies mulle taas kivan viestin että oli niin mukava kun tulin ja oot ihana. Mutta teki mulle pari oharia sen jälkeen eli mä jätin tämän jutun koska loppujen lopuks tuntui että sillä miehellä ei ollut kaikki kunnossa. Henkilökohtainen elämä sekä työelämä olivat vissi aika sekaisin hänellä. En mä paljon siitä välittänyt mutta tosi outo siis. Ei ollut seksin perässä, halusi tutustua, mutta silti ei halunutkaan tutustua ja samalla kehusi mua tosi paljon.

Ja naiset on vaikeita? I dont think so: Mistä herrasmies tietää missä vaiheessa iltaa on lupa ryhtyä luolamieheksi ellei nainen anna selvää signaalia? Kyllä kai aikuinen nainen jo tuossa iässä tietää miten saa miehen kiinnostumaan JOS haluaa?

Olisi varmaan pitänyt nostaa panoksia mutta rohkeus petti? Luulen vähän että tämä on trolli aloitus. Jos olen miehen kanssa samassa huoneessa yötä ja ellei olla vain kavereita tai sovittu, että eka yö vaan nukutaan yhdessä, niin kyllä naisena teen selväksi, että haluan seksiä, ellei se miehen taholta jo tule ilmi. Ja yleensä se on tullut. Eikä ole jäänyt yhteen kertaan.

Eikös asiasta voi jutella suoraan tämän miehen kanssa, eikä arvailla. Mies ei voi tietää, mitä nainen ajattelee. Toiset naiset julistavat, ettei missään tapauksessa pidä antaa vittua ensimmäisellä kerralla, vaikka kuinka tekisi mieli. Pitää ensin "tutustua" toiseen riittävästi. Toiset naiset julistavat, että tietysti pitää olla seksiä, jos miellyttää, ettei mies kyllästyisi ja karkaisi.

Mistä mies tietäisi, kumpaa nainen haluaa, jos ei nainen jollakin tavoin, sanoin tai teoin ilmaise, kumpaa hän pitää oikeana. Mies joutuu tällöin arvailemaan ja varmuuden vuoksi pidättymään, koska hän saattaa arvella olevansa tekemisissä naisen kanssa, joka leikkii vaikeasti tavoiteltavaa. Mies siis toimii, ettei pilaisi alkavaa suhdetta liialla kiireellä.

Kyllä näinkin molemminpuolisella nynnimisellä yleensä seurustelu alkaa, mutta on se surkeata, että molemmat haluavat, eivätkä uskalla. Työtoverini oli impotentti mies. Silti hän yritti seurustelua toivoen että hyvä tyttö herättäisi seksuaalisen kyvyn. Löysi aivan ihanan laatutytön. Kun sitten tytölle parin viikon jälkeen selvisi miehen impotenssi, romanssi loppui siihen. Tämäkin on ikävä kyllä mahdollista. Vallitsevan tapakulttuurin mukaan, jos tyttö kutsuu omalle kämpälleen, vieläpä yöksi, kutsu sisältää myös luvan seksiin, ellei havaita visiitin aikana, että kemiat eivät sovi yhteen.

Mies näyttää olevan vahvasti kiinnostunut sinusta. Seuraavan kerran, kun tapaatte, tee jotain selvää, että hän ymmärtäisi halusi. Voit aivan hyvin ilmaista sen myös sanoin. Tosi ihanaa käytöstä mieheltä ja vaikuttaa fiksulta. Itse pidän hitaammasta tavasta edetä. Aika nuorillakin miehillä on impotenssia tai muuten haluttomuutta.

Yksi minua nuorempi mies kertoi jo alkuvaiheessa, että on testovaje sairauden takia ja edellinen liitto oli loppunut seksin puutteeseen naisen kyllästyttyä.

En alkanut itsekään suhteeseen, koska seksi on minulle tärkeä osa suhdetta. Kiitos kuitenkin miehelle rehellisyydestä. Toki tiedän, että iän myötä ja pitkässä suhteessa tulee lerpahtamisia, mutta suhdetta alkaessa ja vaivan ollessa pysyvä, en halua suhdetta, jossa seksi ontuu jo kättelyssä. Toinen mies oli herrasmies ja ilmoitti myös alussa, ettei hae pelkkää seksiseuraa.

Tapaamisilla puhuttiin ja halattiin tavatessa ja lähtiessä, ei mitään muuta. Oli myös ajatuksiltaan estynyt. Aloittaja, toivotaan jatkoa suhteelle. Arvostan tuollaista hidasta etenemistä, sillä mies ei ole ainakaan pelkän seksin haussa. Toivon onnistumisia, mutta varovainenkin hyvä olla. Rakkaus tekee sokeaksi, joten kannattaa kuunnella toista, rivien välistä monesti kuulee totuuden.

Pelureita on paljon, mitkä asiat toinen kokee tärkeäksi ja mitkä vähemmän tärkeäksi, onko ajatuksenne miten yhteneväisiä. Tolkun miehet ovat arvokkaita, toivottavasti sinulla on sellainen osunut kohdalle?

Eiköhän toi toisen kainalossa viihtyminen ole jo riittävän selkeä viesti toiselle, että toinen on kiinnostunut toisesta? Voi toki olla monta rautaa tulessakin?

Joku heistä mielitietty, jonka ehdoilla etenee, muut korvikkeita? Siksi hakee muilla vain läheisyyttä ja seuraa? Eli voi olla pelurikin? Se oli varmaan jo tyhjentänyt pussit päivällä tai viagrat oli loppu. Ei me miehet olla mitään ajatustenlukijoita tai yleensä huomata naisten "selkeitä" vihjeitä, paras naiselle on olla suhtkoht suora tai ainakin aktiivinen.

Tosin kuten naisetkin käyttävät kemian puutetta syynä niin yhtä lailla meillä miehillä on niin että joku ei vain paneta. Niin sitä minäkin mietin, että tässä on varmaan kaksi vaihtoehtoa eli joko mies on todella kiinnostunut, eikä halua pilata juttua tai toinen vaihtoehto on myös tuo, ettei mies viehättynyt minusta tarpeeksi siinä mielessä.

Mies kyllä puhui ihan selkeästi uudesta tapaamisesta, mutta ymmärsin, ettei halua pitää kuitenkaan kiirettä. En millään usko, että pelkästään lämpimikseen puhui. Mut pyörittääkö sit useampaa naista, jollei halua kiirettä pitää? Minusta kuulostaa vähän siltäkin? Eri päiville sovittuja tapaamisia eri naisten kesken, josta lopulta valitsee sen mieluisimman?

Lopuille ilmoittaa vain, et sorry? Tällaisia pelureita on olemassa. Jännityksen hakua mutta myös turvallisuuden tunne ettei mies palaa mankumaan yhden illan jälkeen lisäöitä. Ulkomainen mies tuskin on suunnitellut viettää suomessa loppuelämänsä. Asian ilmaisi eräs nainen radio-ohjelmassa suunnilleen näin: Ja ennen kuin muuta ajattelet niin ottajia olis. Mä vaan olen päättynyt ratkaisuun jossa aion sinkkuna viettää elämäni.

Sinä olet niitä jätkiä jotka loukkaantuvat kaikesta kuin prinsessat ikään. Onnea siitä ja onnellisuudestasi. Muista aina jatkossakin mainita joka paikassa kaikille onnettomille onnestasi. Mitä tämä järjettömyys käytännössä tarkoittaa keskustelupalstalla?

Osaatko turhake kertoa siihen vastausta? Sinähän se sitä nokkaasi olet joka asiaan tunkemassa. Jopa asiaan joka ei kosketa sinua onnellista sinkkua mitenkään. Ihmisiä turhaksi solvaava onnellinen hermostui kovasti ja todisti sen menettämällä kyvyn kirjoittaa tekstiä. Ihan asiallisesti olen todennut Mikon esille ottaman yksinäisyyden olevan vakava asia.

Ja samalla todennut että kaikki eivät sitä parisuhdetta tarvitse. Ettehän te muuta osaakaan tehdä kuin miettiä poikajoukolla yksittäisten sanomisia. Miksi muuten vastailet jokaiseen viestiin ja ruikutat siitä muille? Naisia kuitenkin on ja niitä saa jos haluaa.

Laittakaa seuraavaksi hameet päälle ja tanssikaa yhdessä letkajenkkaa. Sen jälkeen lähetätte uhkausviestin sähköpostiin. Nimettömänä ja naamattomana tietenkin. Tosin omistan kyllä kilttipuvun jonka sain lahjaksi skoteita. Nyt sä sekoitat tolla hämmästelyllä mut. Ihmettelen vaan sun halau työntää nokkasi mun asioihin.

Monta kertaa kertonut jo asiat. Onneksi sinä muuten osaat olla erittäin fiksu.. Jopa niin fiksu, että tarvitse avuttomuudessasi ryhmän tukea asioihin. Ihan samaa mieltä ilmeisesti jos noin mies kirjoittaisi se teilattaisiin sovinistisikana?

Ihan eri mieltä ettei sinkkubna voi nauttia elämästä. Sinun mukaan sinkun pitää olla hiljaa häpeämässä nurkassa? Vielä siirsit väittet uudelle tasolle eli vihjailit homosteluun? Itse vaan väitän että sinkku voi olla onnellinen jo osalle se on valittu tila. Jotkut voivat nauttia elämästä jonkin aikaa - kaikki eivät voi ja varsinkaan koko elämää - palautuu ekaan kohtaan.

Joko nyt meni jakeluun? Opettele tulkitsemaan viestejä, kun et sitä tunnu vielä osaavan. Ensimmäisessä viestissänikään kun en sinun asioihisi tunkenut nokkaani mitenkään, vaan kysyin kysymyksen josta sinä päätit kutsua naamattomana ne naamattomat laumaeläimet pällistelemään asiaa kanssasi.

Se teiltä onnistuu kyllä. Kysymys ja arvelu liittyy siihen, että moista kokenut ei ole mikään sanomaan moista kokemattomien yksinäisyydestä mitään. Mutta päätit sitten kuitenkin tunkea sen nokkasi asiaan ja hermostua täyttämällä ketjua vaikka sitä ensin itse osaltani ihmettelit.

Se on vähintään yhtä vähän "fiksua" kuin oma tapani messuta asioista. Sinkkuja on nykyisin neljännes aikuisista suomalaisista. Osa heistä eläisi mieluummin parisuhteessa, osa taas on tyytyväinen elämäänsä. Kun tuossa kirjoitin, että sinkkunaiset pitävät miesten tasoa niin kurjana, että he eivät löydä itselleen sopivaa puolisoa, niin en kuitenkaan halua tuomita näitä sinkkunaisia nirsoiksi, vaan jokaisella on täysi oikeus asettaa sellaiset kriteerit parinvalinnassa, kuin itse haluaa asettaa.

Elämme vain nyt aikaa, jolloin maailma on tällä mallilla, ja ehkä tulevaisuudessa sinkkuja on jopa enemmistö ihmisistä. Jos itse elää onnellisena parisuhteessa, niin ei se sitä merkitse, että joku muu on epäonnistunut, jos ei ole valinnut parisuhdetta nykyiseksi elämänmuodokseen.

Oudointa käytöstä suomalaisissa naisissa mitä kohdalleni on sattunut on, että monet kavereiden vaimot tai tyttöystävät ovat aktiivisesti hakeneet yhden yön juttuja. Aika moni vielä pääsi seulan lävitse. Missään toisissa kulttuureissa en ole törmännyt mihinkään vastaavaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Tuo on valitettavasti totta. Tunnen monta hyvän tulotason sinkkunaista, jotka julistavat, etteivät voisi kuvitellakaan tapailevansa, saati sitten avioituvansa miehen kanssa, jolla ei ole tarjota joko hyvää taloudellista ja yhteiskunnallisesti arvostettua asemaa tai mieluummin tietysti molempia. Eräskin tuttavani ilmoitti, että hän hakee elämänkumppanikseen ainoastaan toimitusjohtajatasoista miestä, muut eivät missään nimessä kelpaa.

No, vuodet ovat kuluneet ja nainen on edelleen yksin, vaikka hän hakeekin aktiivisti riittävän laadukasta kumppania. Minun käy jotenkin sääliksi näitä naisia, mutta minkäs minä sille voin: Kuten Kotirannan Mikko ylempänä totesi, minuakin kiinnostaa kuulla, mikä on tasokkaan sinkkumiehen määritelmä. Vähän pelkään, että monien naisten mielestä sen määrittelee mahdollisimman korkea taloudellinen asema.

Hyvän tulotason sinkkunaiskiipijätär paksuhkolla egolla on sellainen yhdistelmä ettei se kiinnosta kyllä miehiäkään, ihmekkös tuo kun ei miestä löydy ellei satu sitten olemaan riittävän nuori, isorintainen ja pitkäsäärinen. Tilastollisesti elämme nyt muuttuvassa yhteiskunnassa, jossa koulutetuille naisille ei enää löydy aviomiehiä, jos he eivät ota itseään pienempituloisia ja vähemmän koulutettuja miehiä puolisoikseen.

Tällainen vaatii muutosta asenteissa ja ajattelutavoissa. Muuttuvatko asenteet pako edessä vai eivät, jää nähtäväksi. Juu, itse jos olisin pelannut vähän eri tavalla korttini, voisin olla joko lääkärisnaisen tai juristitaren kanssa pidemmässä kimpassa.

Tuli kuitenkin töpättyä "valinnassa" pariinkin otteeseen ja vain huomatakseni ettei tämä " Kunnon Faija"-touhu ole sittenkään se mitä oikeasti. Mutta kun touhuun on alkanut, sitä ei jätetä kesken. Blogistin poliittisena missiona on nähtävästi palauttaa seksi, sanan arkikielisessä merkityksessä, kapitalismin reproduktiiviseen logiikkaan ja kokonaan kiistää seksuaalisuuden yhteiskuntakriittinen ja hierarkioita murentava potentiaali.

Samalla tehdään informaatio-oletuksia, jotka eivät välttämättä pidä reuna alueilla paikkaansa: Would You Like to have some exercise, voi olla laajalla rintamalla hyvä, jos on uskottavuutta, mutta Se ei perustu akateemisiin koulutuksiin vaan muuhun treenaamiseen. Saksan Proletaarinen seksuaalipoliittinen liitto saksaksi: Deutscher Reichsverband für Proletarische Sexualpolitik , viitataan usein lyhenteellä- SEXPOL, oli Seksuaalinen Bolshevistien ja kulttuurimarxilainen ideologinen yksikkö, perustettu Berliinissä vuonna agitaattori Wilhelm Reichin toimesta viralliseksi kommunistisen puolueen alaosastoksi Saksassa.

Reich tuli vihittyä "seksologiaan" Wienissä, osallistuessaan Otto Fenichelinseminaariin. Muut osakkuusyhtiöt tämän ympyrän olivat Erich Fromm ja Siegfried Bernfeld.

Wilhelm Reich erotettiin aika pian Saksman kommunistisesta puolueesta ideologisita syistä, vaikka nuo polittisest tunnukset eivät pelkästään huonoja olekaan. Jukka Mäkinen taitaa olla hieman jälkijunassa jos hän kuvittelee, että vain varatut suomalaisnaiset etsivät yhden illan juttuja. Katolisuus taitaa estää eteläisempien naisten osalta moisen huikentelun. Olisi mielenkiintoista tietää, hyväksyykö suomalaisnainen helpommin alemman sosioekonomisen taustan ulkomaalaiselta kuin suomalaiselta mieheltä.

Hesarin jutun perusteella näyttäisi olevan näin, koska turkkilaiset olivat suuri ryhmä, samoin marokolaisia afrikkalaisista. Tosin naistenkaan taustoista ei ollut tietoa. Outoa käytöstä oli se että kavereideni naiset hakivat seksiseuraa minulta. Eikö ne ymmärrä että miesten ystävyyteen liittyy tiettyjä sääntöjä, kuten esimerkiksi että kavereiden naisiin ei pitäisi kajota.

Kyllä noita katolisiakin naisia liikkuu lomaseuraa etsimässä. On tullut todistettua useitakin tapauksia. Poissa kotoa ja ympäriston valvonnasta, moraali alkaa höltyä kaikilla. Jopa joillakin nuorilla musliminaisillakin, jos ovat tyttöporukassa liikkeellä.

Burkha päällä mereen, yläosattomissa keklottelevien länsimaisten joukossa. Törmäsin kerran iltalehdessä tällaiseen uutiseen ja siinä keskustelussa naiset kehuivatu kuinka kivoja ulkomaalaiset miehet ovat sekä millaisia suomalaismiehet. Pistin ihan piruuttani ketjuun, että olen ihan samaa mieltä. Kyllä ulkomaalaiset naiset ovat kauniita, älykkäitä ja osaavat pukeutua. Että kukan näitä suomalaisi nelikymppisiä ämmiä kaipaa.

Johan tuli ketjuun säpinää. Ja haukutiiin sovinistisiaksi ja ties miksi: Mutta olihan hauska tempaus. Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan. Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet.

Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa. Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille. Eurooppa-neuvoston kokouksessa päätettiin, että EU:

RADIO ROCK EROOTTISET TARINAT ASS KALU HOMOSEKSUAALISEEN

5. joulukuu Vierailija: "Homoseksuaalinen trans-nainen.". Englanniksi hän on "lesboy", mutta millä nimellä heitä kutsutaan suomen kielellä? Sinkkuäiti Tinderissä: ” Mietin, etsinkö seksiseuraa vai arjen jakajaa” Jos mies identifioi itsensä naiseksi ja on seksuaalisesti kiinnostunut naisita, hän ei ole hetero. 2. tammikuu Ilmoitusmedia Vaasa 06 Ota yhteyttä Lisä mies etsii miestä -ilmoituksia. Nainen , 67 vuotta, Sinkku, Tampere, Pirkanmaa, Suomi. Jopa singleä, jotka kiinnostaa sinua saada hieman ikän kuin yrittä siihen suuntautuminen, avoimesti homoseksuaalisen suuntaan. Seksiseuraa miehille etsi seksitreffit. Miehillä: "Minulla on vahvoja homoseksuaalisia taipumuksia, mutta peitän Naiset, ja miehetkin jossain määrin, etsivät huumorintajuista seuraa. Karhu on Suomen suurin petoeläin, kun taas nallekarhu on naisen suurin lemmikkieläin. Taktiikkana on siis vedota siihen mikä lukijaa kiinnostaa: vastakkainen sukupuoli.

Homoseksuaaliseen seksiseuraa suomi meis kiinostaa